Desfasurare Senior Cup Moara Vlasiei 2 -2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Desfasurare Senior Cup Moara Vlasiei 2 -2010

Mesaj de Vladut Mateianu »

@zarguzon

ce faceai tu, ca arbitru, daca surprindeai un spectator pescuind in standul unei echipe inscrise la CN anul trecut ?
Te rog insa sa fi sincer....

PS eu poate te cunosc cel mai bine. nu o sa inteleg niciodata ce te-a impins sa faci lanseuri in standurile concurentilor..... :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

PESTELUI II PLACE SA STEA IN CURENT
DE ACEEA O SA MOARA CURENTAT :?
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

vai, ce jalnic e dl. zarguzon !!!!...atat prin gestul sau, cat si prin reactia sa...se pare ca ultimii 20 de ani au trecut degeaba pe langa domnia sa

citind topicurile legate de concursuri, chiar ma gandeam sa incerc si eu sa intru in circuitul competitional, intr-un fel sau altul in viitor, dar cand vad ca unul ca zarguzon arbitreaza si, mai mult decat atat,mai presteaza si ca sef al arbitrilor, ma pufneste rasul...si daca imi aduc aminte si de seful ultimei ultimei reprezentative la CM din Franta sau fostul sef al APCR...hmmm, mai bine imi vad de treaba mea

P.S : baieti, inainte sa aveti pretentia ca puteti promova carp fishing-ul in Romania, pescuitul C&R, spiritul de competitie etc, mai bine incepeti prin curatenia in ograda proprie, e mai sanatos asa...si inca ceva, eu inteleg ca toate sanctiunile pt. dl zarguzon se anunta pe internet si se refera doar la anul 2010, iar din 2011 dl. zarguzon poate arbitra din nou in competitii, nu-i asa ?...foarte tare

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Zarguzon Adi scrie:
Val Pangica jr scrie:Nu meritau eliminerea .... merita Zarguzon un sut in fund .... pentru ca dpdv al arbitrajului ne da lectii morale la toti si el o comite GROSOLAN la niste pescari cu poate mai putina experienta de concurs , dar bine intentionati pe plan mental . Sau poate asta era misiunea lui la acest concurs ...organizat de Senior Crap?! Ma gindesc si eu , prea l-am vazut pe la multa lume prin stand , pesemne cauta punctul slab . Altfel , daca ma intrebai personal , credeam ca este concurent la vreo echipa , pentru ca nu inteleg atita prezenta "activa" in calitate de vizitator ( miercuri era la stand la vecinii mei , vineri seara il ajuta la eliminare pe Bora Burak , samd ) si slava Domnului ca vizitatori au fost multi , dar corecti , adica vine , te ajuta cu o paine , cu o sticla de vin , cu un pachet de tigari , si PLEACA ......
Ce memorie scurta ai; uiti cand in 2005 pe Hobaia ai ingesuit 7 ,8 pesti in papucul soferului (pentru asta tu meritai un sut in fund) si daca nu te opream luai tot; plus ca erai invitat la pescuit pe abonamentul lui solmon; sau poate si atunci ai crezut ca ai voie sa iei pesti de pe Hobaia;
si la Darvari la fel ai crezut ca au voie vizitatorii ( Silviu) sa-ti arunce lansetele ca sa prinzi si tu un peste;
IN REGULAMENT NU ESTE SPECIFICAT CA VIZITATORII NU AU VOIE SA RAMANA DUPA CE SE INTUNECA PE BALTA.
P.S. si sa stii in timpul concursurilor in regulament scrie ca TOTI PESTII PRINSI TREBUIE ELIBERATI IN BALTA.
nu ar trebui sa mai intri pe acest topik ,asta macar din respect pentru pescarii care au muncit 72 h.
Esti oricum un personaj conflictual si chiar meriti mai mult decat un sut in fund , eu zic sa nu-mi raspunzi la postare.......
Balta Puiesti

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Felicitari castigatorilor si tuturor concurentilor . A fost un concurs greu cu peste mult si toata lumea a muncit din greu .

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Felicitari castigatorilor ,felicitari concurentilor dar mai ales domnului Victor Petcu pentru cantitatea impresionanta de peste capturat .
Un lucru extraordinar este faptul ca a crescut media capturilor !
Bravo inca odata domnule Victor Petcu !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

multumim tuturor pentru cuvintele frumoase ,pentru incurajari si felicitari castigatorilor.Nu credeam ca pot prinde aproape o tona de peste si un singur peste de 8,5 kg ,dar asta este ,oricum a fost frumos........dar ce ma dor oasele :lol:
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

petre iulian scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Traiasca mamaliga, la MV face legea pe orice stand si in orice perioada. Dar oare va rezista pana la sfarsit ? :roll:
------------

In fiecare an se populeaza balta si noii bagati nu sunt obisnuiti la bile si pana se obisnuiesc sunt luati acasa de pescari. Pestii vechi sunt "drogati" la bile si rar sunt pacaliti la porumb asa ca o sa fie o lupta stransa intre calitate si cantitate. Vasilica Baboierul cred ca ,castiga la cantitate ca nu are cine sa-i inchida robinetul la padure dar la final ocupa locul intre 4 si 7 . Mitranescu are loc si de capturi si are sanse sa ocupe un loc 2-5 daca pescuieste si la bile noaptea.Darius Handrea ,Emil Paraschiv si Bogdan Gaoaza au si ei sanse reale de podium.

ps. Am facut un mic clasament dupa valoarea locurilor ocupate dar sunt posibile si surprize :wink: cum ar fi sa castige standul 2 care este Green LAKE

================

Am facut pronosticul la inceput si/am anticipat destul de aproape rezultatul.

Mitranescu a pescuit si cu bile si a prins pesti mari = locul 1
Emil Paraschiv loc 2
Surpriza a aparut la standul 2 - loc 3
Bogdan Gaoaza nu a plecat nici el cu mana goala

La cantitate au castigat Baboierul cu Duta dar au terminat pe 8 .

Felicitari inca odata participantilor ,organizatorului si arbitrilor care au avut de lucru serios . Balta este foarte bine populata si are un patron care stie sa o a administreze :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

oanavictor scrie:Felicitari castigatorilor ,felicitari concurentilor dar mai ales domnului Victor Petcu pentru cantitatea impresionanta de peste capturat .
Un lucru extraordinar este faptul ca a crescut media capturilor !
Bravo inca odata domnule Victor Petcu !
Va multumesc pentru felicitari si aprecieri domnule Victor Oana!
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”