sorin rudeanu scrie:In primul rand doresc sa va spun ca este un mesaj unic. Nu voi raspunde niciunui mesaj ce urmeaza sa apara. Postez deoarece numele meu a fost folosit in situatii ce ma dezavantajeaza.
Tot ce vreau sa spun este ca nu sunt mincinos si ca in opinia mea am fost dezavantajati anul trecut prin nerespectarea regulamentului si prin erorile de organizare.
Asa ca:- Pasa se ascunde in spatele faptului ca nu el este persoana care a facut oferta celor de la Carping. Adevarat. Dar asta nu inseamna ca gestul lor nu a existat si nu are nici un fel de scuza.
- Andrei sustine ca nu a avantajat lotul Planet. Eu nu spun ca a facut-o intentionat dar prin actiunile sale i-a ajutat. Cum:
Complaints concerning the classification must be made within 30 minutes after the official results have been published. The time of publishing will be noted on the official result list. A deposit of 100 € must accompany every written complaint submitted to the JURY. If the JURY does not uphold the complaint, the deposit will be forfeited into the account of F.I.P.S.e.d..
Daca la final nu ar fi insistat sa se recalculeze peste cu peste ( asa cum ar fi trebuit, deoarece "greseala de calcul" ce nu are nici un fel de logica a fost facuta pe foaia de vineri, conform regulamentului) noi eram campioni nationali. Mentionez ca regulamentul a fost tradus de Mircea F iar scaparea paragrafului ii apartine dar chiar si asa el stia de cazul Serbia unde fara Zvonko pierdeam cativa pesti.
Daca asculta parerea celor 11 presedinti dupa cazul Floreasca poate ca altele erau echipele din finala si nu mai exista non-combat.
Acestea fiind spuse va rog respectuos sa nu raspundeti deoarece nu mai citesc forumurile ( am aflat intamplator de mesaj ) si sa nu mai folositi numele clubului in care activez. Stiu ca a fost un mesaj lung dar sper sa fie clar pentru toata lumea si doresc sa plecati de la premiza ca este o parere strict personala.
FIR INTINS TUTUROR IN ANUL 2011
In finala nu a facut nimeni non combat din lotul Soimu (nu se poate vorbi de noncombat cand castigi sectorul!).Tot timpul ati dat vina pe Soimu si pe Vladeanu ca nu v-ati calificat .Greselile pe care le-ati facut voi nu le vedeti nici acum.Daca tot vorbim de non combat ar trebui sa ne aducem aminte de mansa de la Lates unde lotul Pelicanul cat si lotul Planet au facut non combat pentru Carping si asa ati mers in finala cu 2 puncte.Cei de la Planet v-au ajutat pentru ca erau constienti ca si voi ca daca Soimu intra in finala cu 2 puncte avea sanse f mari de a merge mai departe in Anglia .
PS LOTUL SOIMU LA FLOREASCA TREBUIA SA AIBA SOARTA CELOR DE LA ACVILA PENTRU CA A VENIT SI A PESCUIT CINSTIT