euroconcurs 25.000 editia 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: euroconcurs 25.000 editia 2011

Mesaj de buhac constantin »

Se mai tine acest concurs ?

buhac constantin

Multumesc !

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

se pare ca nu exista 7 loturi care sa respecte reteta initiala. in aceste conditii concursul nu se mai tine.
pe de alta parte nici apa din lac nu ar fi atins cota normala pana la data de start.
The One Team

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

andrei vladeanu scrie:se pare ca nu exista 7 loturi care sa respecte reteta initiala. in aceste conditii concursul nu se mai tine.
pe de alta parte nici apa din lac nu ar fi atins cota normala pana la data de start.

Sa se incerce amanarea concursului pt ca este pacat,era o competitie puternic pe cel mai bun lac din Romania.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

DAVID NICU scrie:
andrei vladeanu scrie:se pare ca nu exista 7 loturi care sa respecte reteta initiala. in aceste conditii concursul nu se mai tine.

Sa se incerce amanarea concursului pt ca este pacat,era o competitie puternic pe cel mai bun lac din Romania.
Cred ca ar fi solutia cea mai buna, dar greu de gasit o gaura dat fiind ca programul este foarte incarcat.
Ar fi pacat sa nu se mai tina. :(
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

......................si in felul care ai este caracteristic,"adica vorbeste gura fara el" dl Buhac a reusit sa "puna umarul" pentru a nu se mai tine acest concurs!!!!!! Dl Buhac,acum nu ca vreau sa va fac un compliment,dar se pare ca ceva din capul dvs a "plecat cu sorcova" !!!!!! :D

P.S. Pina acum am crezut ca numai Dan City patise asa ceva!!!!!!! :D
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

La adresa de IP,de unde dan _city_center a postat 85 de msg,mai figureaza si alte persoane care au postat msg,de la aceeias adresa de IP:

buhac constantin = 13 Mesaje
MIRON = 4 Mesaje
VAMESU = 2 Mesaje
cristi pandia = 3 Mesaje
mircea badea = 1 Mesaj
angelo = 1 Mesaj

Au postat msg aceste persoane ? Sau sunt clonele lui dan _city_center ? :wink:
Victoras Petcu

buhac constantin

Domnul Petcu Victoras aveti dreptate cu adresa de IP .Recunosc ca nu eu am scrie toate mesajele dar tehnologia asta ma depaseste .Numai administratorul poate sti si sa ne spuna si noua cum poate CYTY sa posteze cu 6 clone .
Referitor la Euroconcurs intradevar am incurcat putin treburile neobservand ca este vorba despre Euro .Anul trecut a fost 5.000 Ron .
Dar la ora actuala din cauza amenajarilor la Tancabesti apa este scazuta cu 40 centrimetri . Oricum cu mine erau decat 6 loturi si Vladeanu a scris clar ca daca nu se inscriu 7 nu se tine .
Si dumneavoastra incurcati lumea noi am vrut sa organizam la Moara un concurs . CYTY a venit la dumneavoastra cu bani pentru inchirierea balti si am fost refuzati motivand ca decat Vladeanu si Vladut organizeaza pe Moara . Domnul Petcu sunteti patron si va respect hotararea de a va selecta clientii !

Referitor la taxa de 4.500 Euro este prea mare pentru mine . Eu puneam singur 5.000 Ron pentru baieti !
Cand se va regla apa in Tancabesti sunt sigur ca se vor mai gasi 2 loturi si Euroconcurdul se va desfasura in 2011 .

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

baieti am facut curatenie. puteti continua la DISCUTII GENERALE. va multumesc pt intelegere.
o zi buna!
cu respect,

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Multumim, scuze ptr off-topic.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius