euroconcurs 25.000 editia 2011

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: euroconcurs 25.000 editia 2011

Mesaj de gabisandu »

Vladut Mateianu scrie:Vedeam daca anul trecut a fost o intamplare sau chiar ai lot puternic.... :wink:
Asa este a fost intamplare anul trecut. Si in 2009 a fost tot intamplare, probabil ca si anul asta va fi la fel.

P.S. - Dupa 3 "intamplari" cred ca vei gasi un alt sens cuvantului. :P

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabisandu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Vedeam daca anul trecut a fost o intamplare sau chiar ai lot puternic.... :wink:
Asa este a fost intamplare anul trecut. Si in 2009 a fost tot intamplare, probabil ca si anul asta va fi la fel.

P.S. - Dupa 3 "intamplari" cred ca vei gasi un alt sens cuvantului. :P
Eu le tot spun Gabi sa se potoleasca cu rautacismele astea si sa+si bage mintile in cap sa nu mai voebeasca .
Ai dreptate cu marea performanta din 2009 daca in ultima etapa de la Livada nu trageai locul ala ....prost coroborat cu aranjamentele de la sacel ........cred ca in 2010 nu te mai prezentai ,iar in 2010 fara ajutorul lui Vladeanu de la Sacel .......fara sansa cu Lates in semifinala cand ai facut ce+ai vrut la apa ..........si fara renumaratorile la nesfarsit de la finala ..................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.........valoare nenica :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

oanavictor scrie:Eu le tot spun Gabi sa se potoleasca cu rautacismele astea si sa+si bage mintile in cap sa nu mai voebeasca .
Ai dreptate cu marea performanta din 2009 daca in ultima etapa de la Livada nu trageai locul ala ....prost coroborat cu aranjamentele de la sacel ........cred ca in 2010 nu te mai prezentai ,iar in 2010 fara ajutorul lui Vladeanu de la Sacel .......fara sansa cu Lates in semifinala cand ai facut ce+ai vrut la apa ..........si fara renumaratorile la nesfarsit de la finala ..................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.........valoare nenica :!:
Pai tocmai am spus ca a fost intamplare. Va fi si anul asta.
P.S. - Nici-un concurs de la Livada nu s-a castigat pe locul ala.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Gabi, te-am invitat sa demonstrezi ca esti bun la Tancabesti 25000 , nu povesti si "intamplari".....La acest concurs va fi crema pescarilor, bate-i.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Jur ca nu am cum. Daca nu aveam concurs pe Lates veneam. Iar baietii din lot miercuri pleaca la concursul de la Fantanele asa ca nu am cu cine sa vin.

cip's turn

Mesaj de cip's turn »

gabisandu scrie:Jur ca nu am cum. Daca nu aveam concurs pe Lates veneam. Iar baietii din lot miercuri pleaca la concursul de la Fantanele asa ca nu am cu cine sa vin.
SINGUR :lol: :lol:
it's in your blood
C.S. CARP CLUJ SOCIETY

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Val scrie:@george tite

Georgica , dragul meu , stii ca iti sunt prieten si ne stim de multa vreme . Un singur lucru vroiam sa te intreb - tu chiar stii sa folosesti prafurile alea bune de la SBS ? :lol: :lol: :lol: Ti-au dat si vreun manual in limba romana ? :P :P
Nu stiu cum dracu facem si cind "ne lipim de ceva" - incepem cu arogantele ...... mai gandeste-te un pic inainte sa scrii asa mult . Nu de alta , dar astia de la Senzor foloseau produsele astea acum vreo 4-5 ani si nu stiu de ce ? intreaba-i pe ei , au schimbat sistemul .... :oops: Ti-o spun ca observator neutru - eu folosind nada mea aia scumpa si "proasta" din Anglia ... adica daca SBS-ul si alte firme din tara ar trai dupa urma mea , se duce dracu toata mantzocaria ...
O, sa traiesti Val ma bucur ca pui astfel de intrebari, numai ca eu folosesc alta nada la concu8rsuri nu SBS, dar cei care folosesc SBS sunt ferm convins ca stiu de prafuri cum sa le foloseasca.Iar la SBS toate prafurile sunt bune. Astept sa ne vedem la concursuri .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

gabisandu scrie:Jur ca nu am cum. Daca nu aveam concurs pe Lates veneam. Iar baietii din lot miercuri pleaca la concursul de la Fantanele asa ca nu am cu cine sa vin.
Ai lot mare. Trimite rezervele la Fantanele , oricum nu are balta peste ! Iar de concurs are cine sa se ocupe, nu-l mai baga la inaintare ! Jur ca simt ca ti-e frica .... :lol:
CS SENZOR

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Vladut Mateianu scrie:George, ma confunzi.... Vedem la Haromfa care pe care ! :D

PS Dar cu conditia sa ne plantam fiecare monturile si sa ne scoatem singuri pestii ! Ce zici, te bagi ? :roll:
La Haromfa ma bag, dar daca iar iesi pe ultimul loc :lol: zau ca nu ma mai bag cu tine, ma tot gandeam ca era mai bine sa fi procedat si tu la fel ca mine, lasai pe ceilalti parteneri ai tai sa planteze sa faca tot si poate erai mai in fata, dar nici int-un caz in fata mea :lol: :lol:
Repet cand ai fost vicecampion mondial ai fost tu sau lotul Vladut :(

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Intreaba-l pe Des Taylor. :lol: Eu nu m-am laudat nicaieri cu rezultatele mele, doar am afirmat ca TU nu poti fi decat sponsor intr-o echipa ! Atat. Bine, este si asta o calitate si o virtute, dar nu este cazul sa bravezi ! :wink:

In concluzie, la concursul 25000 vi sau nu vi ? Pescar sau al treilea dintr-o echipa ? :roll:
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”