cornel rosioru scrie:Chestia asta cu tenul e exagerata si intretinuta de cei ce au prins mai putin peste.
Ce e exagerat Cornele - cind vineri sau simbata diferenta intre locul 1 pe sectorul B ( care a prins EXCLUSIV CTENO ) si ceilalti din sector (Serbu , Mitzanu , Guguianu , Viorel Holban , Gil , eu , etc - cu boilies de 1 milion kg ) era de peste 300 kg !! Pai nu iti vine sa-ti bagi in ea de balta si sa pleci acasa ? Vorbim de Hobaia nu de vreo garla din jurul Bucurestiului . Pai nu inebunesti cind vezi asa diferente si ca la 30 kg prinse erai pe locul 2 si tu ai scos 3-4 romanesti de 4 kg bucata , in ciuda tuturor eforturilor si trucurilor cu bile , care merg inclusiv la caras ! Cine a "prins" secretul cteno a mers mai departe ; eu am preferat sa ma retrag , pentru ca nu aveam de unde lua lapte praf .
O sa zici - asta este competitia , asa am zis si eu cind am plecat acasa , ma ... pe ea de competitie .
Pregatirile le-am facut pentru o balta care are crap de ala romanesc si care iti poate oferi posibilitatea de te exprima nu pe o secatura de garla , care are crapi romanesti numai la capete de balta .
Prost eu ca nu am plecat de vineri ca era mai bine si nu mai munceam atit .
O tii intr-una ca a fost ceva misto la CC - poate a fost pentru alea 15 echipe care au dat de crapi in fata si care i-au prins si la motz de cacat - dar pentru restul de 50 echipe iti spun ca a fost un fiasco . E o mare fericire pentru tine ca au prins Garcea si M Nicolae . Asta nu confirma decit penibilitatea intrecerii in care unul ca Garcea prinde mai mult decit Vladeanu !
Asa raspuns prost la bile nu am patit nici pe vremea cind imi faceam singur mixul din cerealele lui fiimea aia mare si din lapte praf Milumil de la fiimeu , acum am pescuit cu Grange CSL de la Mainline - proaspte - aduse cu avionul in 24 ore . M-a costat numai transportul - mai mult ca inscrierea si cine contesta Grange-ul ca optiune viabila pentru un concurs de 96 ore inseamna ca e nebun sau nu stie pescuit . Asa ca teoriile tale sunt din afara si se bazeaza ca s-au prins nu stiu cite tone de peste si media pe stand este de peste 100 kg.
Mai verifica un pic fisele de arbitraj si vezi ce s-a intimplat !
Competitie gen Daciada - 66 echipe pe balta - 20 metri intre standuri ( pe sectorul B ) , cine prinde bine , cine nu - lasa ca mai incearca la anul .
Eu unul mi-am propus dupa 2 experiente proaste anul asta la competitii GIGANT sa nu mai particip niciodata la acest gen de intreceri . Sunt altii care sa faca experiente - eu le-am facut acum vreo 3-4 ani .
Si ca sa nu simti atacat pe CC - vreau sa spun ca aceeasi chestie am simtit-o la Darvari - anul trecut pe locul meu - a prins Adriano - 1 crap . Anul asta eu cu Cezar am luat 3 ( adica beton !

) . Adica trebuie sa ma simt bine ca am dat 1000 EUR inscrierea si am posibilitatea sa bat "personal best" al lui Adriano pe un loc de pescuit .
Ce dracu mai cauta locul asta in concurs ???????????
Discutia poate continua strict legat de taxa de participare si de sansele egale oferite de balti - nu stiu cine va mai fii nebun sa dea 500-1000 EUR pe inscriere si sa aiba 90 % sanse sa cada pe locuri de cacat cu sanse mari la 2- 3 pesti in 72 ore . Lumea nu e proasta si vede ! O sa fac un calcul matematic daca nu am mai multe sanse sa castig la LOTO , pariiind 500 EUR intr-o saptamina decit la un concurs de pescuit .