HOBAIA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

cornel rosioru scrie:Cind te inscri la un concurs o faci deliberat.
Regula concursului o stiu toti. Mai multi pescari se aduna platesc o taxa si spera sa cistige unul dintre premii respectiv glorie.
Daca ai acceptat situatia inseamna ca-ti asumi si responsabilitati.
Regulile sunt simple. Respecti adversarul te respecti pe tine.
Unii mai au multe de invatat, nu stiu daca mai au timp.
Corect maestre ai perfecta dreptate,dar atata timp cat nu se respecta nici macar regulamentul in vigoare vorbim de situatii nereglementate clar.Din puctul meu de vedere nu ma deranjeaza nici o astfel de regula cum nu o sa ma deranjeze nici daca nu o sa mai fiu acceptat la alte concursuri.Lumea se cramponeaza de plecarea mea si a altora dar de cei care au momit cu porumb uscat de faptul ca nu s-a stiut componenta sectoarelor si a rezultatelor dupa 24 de ore 48 de ore de distanta dintre standuri etc vad ca nu se mai irita nimeni.Se vrea excluderea mea din concursuri nici o problema sa mi se spuna verde in fata nu prin intermediari poate ma reorientez si devin arbitru.

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

@Darius

Eu aduc acest subiect in discutie la fiecare concurs organizat sau nu de mine.
Niciodata nu am dat nume. Pt. mine comteaza persoana indiferent cum se numeste.
Eu condamn faptul in sine.
Sunt situatii obiective cind cineva e nevoit sa plece dintr-un concurs. Se poate intimpla oricui.
Dar niciodata nu am sa fiu deacord cu idea stau pe un loc de cacat si pe banii mei plec oricind. Repet, nu te obliga nimeni sa vii la un concusc unde mai si platesti. Si daca tot ai venit si platit asuma-ti responsabilitatea participarii.
Nu are nici o legatura parasirea concursului cu faptul ca nu stiai clasamentul dupa 24 de ore.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

@ Val Pangica

Daca tu asa consideri ca trebui sa procedezi , foarte bine . Dar vezi ca esti un pescar foarte vechi de crap si dai un exemplu prost incepatorilor. Multi pescari incepatori invata de la cei mai vechi este exact cum un copil invata de la parinti. Atunci ei ce sa invete de la noi, lucrurile proaste?

@ Darius Handrea

Vad ca nu vrei sa incetezi , intermediar esti tu, eu sunt pescar si spun ce gandesc eu, nu altii ! Cat priveste gandirea cu excluderea ta din competiti, nu stiu cine are acest interes pentru ca nu prezinti nici un pericol pentru nimeni si nici nu ai prezentat niciodata.
Valentin Dumitru

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vali

cred ca nu dau eu cel mai prost exemplu de pe balta ; nu am deranjat pe nimeni niciodata si mi-am vazut de pescuit si daca se intimpla sa mai plec odata la 2 ani de la cite un concurs - asta tine de libertatea fiecaruia de a face ce vrea cu timpul lui liber . Nu am fost contestat si nici nu am contestat pe nimeni in toate concursurile la care am fost si toti care s-au oprit la mine la stand au fost omeniti cu cite o bere rece si cu cite un sfat , daca mi-l cerea cineva . Repet nu am deranjat pe nimeni , niciodata !
La acest concurs cei din jurul meu , stiau ca e ziua de nastere a sotiei si cum de 4 ani ziua asta de 10 iunie am prins-o numai pe garla la calificari sau la CC , macar acum cind imi mergea super prost , am zis sa fac un gest nobil . Asta nu e justificare ci doar o lamurire .

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

vali_vopsea scrie:@ Val Pangica

Daca tu asa consideri ca trebui sa procedezi , foarte bine . Dar vezi ca esti un pescar foarte vechi de crap si dai un exemplu prost incepatorilor. Multi pescari incepatori invata de la cei mai vechi este exact cum un copil invata de la parinti. Atunci ei ce sa invete de la noi, lucrurile proaste?

@ Darius Handrea

Vad ca nu vrei sa incetezi , intermediar esti tu, eu sunt pescar si spun ce gandesc eu, nu altii ! Cat priveste gandirea cu excluderea ta din competiti, nu stiu cine are acest interes pentru ca nu prezinti nici un pericol pentru nimeni si nici nu ai prezentat niciodata.
Pacat ca nu te-ai gandit sa chemi si martori la cantar la Darvari cum ar fi facut un pescar adevarat dar te-ai gandit sa chemi un prieten in ultima noapte sa stea in spatele lui Zvonco asta da strategie.

Razvan Gheorghe

Mesaj de Razvan Gheorghe »

Salutare.Vroiam sa imi spun si eu parera despre acest concurs.Cupa Cupelor,din punctul meude vedere a fost un concurs destul de reusit,cu multe schimbari de situatie pe toate cele trei sectoare(poate mai putin peB).Din discutiile pe care le-am vazut pe acest forum,unele persoane au fost nemultumite ca s-a prins f mult ten-era de asteptat acest lucru,cei care au dat dupa ten au prins ten(in cantitati destul de mari),cei care dau dat dupa romanesc s-au multumit cu mai putin(asta pe sectoare A si B),poate aici a fost si diferenta ffff mare de peste prins intre mai multe echipe din sectoare A si B.DAR.......in regulamentul pe care cu toti l-am citit inainte de concurs,se stipula ca acest ten se puncteaza....asa ca comentariile care au fost pe balta sunt inutile.Eu unul ma declar multumit dece am prins;sunt mindru ca am avut ocazia sa pescuiesc in acelasi sector cu pescari de crap extraordinari de buni(Andrei Vladeanu,Vladut Mateianu,Tata Nitu) de la care ai intotdeauna cate ceva de invatat.

P.S.Fire intinse tuturor participantilor la calificari si fie ca cei mai buni sa reprezinte Romania cu succes la Campionatul Mondial.
RAZVAN GHEORGHE
CarpBait Fishing Club
ViceCampion Național 2020
Campion National 2022
http://www.carpbait.ro

Imagine

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Chestia asta cu tenul e exagerata si intretinuta de cei ce au prins mai putin peste.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

cornel rosioru scrie:Chestia asta cu tenul e exagerata si intretinuta de cei ce au prins mai putin peste.
Ce e exagerat Cornele - cind vineri sau simbata diferenta intre locul 1 pe sectorul B ( care a prins EXCLUSIV CTENO ) si ceilalti din sector (Serbu , Mitzanu , Guguianu , Viorel Holban , Gil , eu , etc - cu boilies de 1 milion kg ) era de peste 300 kg !! Pai nu iti vine sa-ti bagi in ea de balta si sa pleci acasa ? Vorbim de Hobaia nu de vreo garla din jurul Bucurestiului . Pai nu inebunesti cind vezi asa diferente si ca la 30 kg prinse erai pe locul 2 si tu ai scos 3-4 romanesti de 4 kg bucata , in ciuda tuturor eforturilor si trucurilor cu bile , care merg inclusiv la caras ! Cine a "prins" secretul cteno a mers mai departe ; eu am preferat sa ma retrag , pentru ca nu aveam de unde lua lapte praf . :lol:
O sa zici - asta este competitia , asa am zis si eu cind am plecat acasa , ma ... pe ea de competitie .
Pregatirile le-am facut pentru o balta care are crap de ala romanesc si care iti poate oferi posibilitatea de te exprima nu pe o secatura de garla , care are crapi romanesti numai la capete de balta .
Prost eu ca nu am plecat de vineri ca era mai bine si nu mai munceam atit .

O tii intr-una ca a fost ceva misto la CC - poate a fost pentru alea 15 echipe care au dat de crapi in fata si care i-au prins si la motz de cacat - dar pentru restul de 50 echipe iti spun ca a fost un fiasco . E o mare fericire pentru tine ca au prins Garcea si M Nicolae . Asta nu confirma decit penibilitatea intrecerii in care unul ca Garcea prinde mai mult decit Vladeanu !

Asa raspuns prost la bile nu am patit nici pe vremea cind imi faceam singur mixul din cerealele lui fiimea aia mare si din lapte praf Milumil de la fiimeu , acum am pescuit cu Grange CSL de la Mainline - proaspte - aduse cu avionul in 24 ore . M-a costat numai transportul - mai mult ca inscrierea si cine contesta Grange-ul ca optiune viabila pentru un concurs de 96 ore inseamna ca e nebun sau nu stie pescuit . Asa ca teoriile tale sunt din afara si se bazeaza ca s-au prins nu stiu cite tone de peste si media pe stand este de peste 100 kg.
Mai verifica un pic fisele de arbitraj si vezi ce s-a intimplat !
Competitie gen Daciada - 66 echipe pe balta - 20 metri intre standuri ( pe sectorul B ) , cine prinde bine , cine nu - lasa ca mai incearca la anul .
Eu unul mi-am propus dupa 2 experiente proaste anul asta la competitii GIGANT sa nu mai particip niciodata la acest gen de intreceri . Sunt altii care sa faca experiente - eu le-am facut acum vreo 3-4 ani .

Si ca sa nu simti atacat pe CC - vreau sa spun ca aceeasi chestie am simtit-o la Darvari - anul trecut pe locul meu - a prins Adriano - 1 crap . Anul asta eu cu Cezar am luat 3 ( adica beton ! :lol: :lol: :lol: ) . Adica trebuie sa ma simt bine ca am dat 1000 EUR inscrierea si am posibilitatea sa bat "personal best" al lui Adriano pe un loc de pescuit .
Ce dracu mai cauta locul asta in concurs ???????????

Discutia poate continua strict legat de taxa de participare si de sansele egale oferite de balti - nu stiu cine va mai fii nebun sa dea 500-1000 EUR pe inscriere si sa aiba 90 % sanse sa cada pe locuri de cacat cu sanse mari la 2- 3 pesti in 72 ore . Lumea nu e proasta si vede ! O sa fac un calcul matematic daca nu am mai multe sanse sa castig la LOTO , pariiind 500 EUR intr-o saptamina decit la un concurs de pescuit .
Ultima oară modificat Mar Iun 12, 2007 17:43 de către EX-UL, modificat de 10 ori în total.

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

vina pt sectoarele in care nu prea a stat romanescul o are doar natura si schimbarile climaterice care au dus crapul in sectorul nostru C.desi sunt la concursul cu nr doi sunt foarte fericit de performanta si locul ocupat de echipa din care am facut parte.desi nestiind in ce sector o sa cad 3 luni de zile ma/m pregatit din punct de vedere tehnic pt agatatura fara ajutorul unei seceratori sau unei schele tot nu am reusit pune pe mal cei peste 100 si ceva de crapi care ramaneau in unul din cele doua praguri neiertatoare pe care le aveam in fata.totusi am satisfactia ca nu am stricat locul si nu am facut fileu de tenis pe vadul pe care pescuiam.la minusuri as putea trece centralizarea foarte proasta aproape inexzistenta a sectorului C de pe un mal si altul.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

@ Darius Handrea

Ne vedem pe liber la discutii . :evil: :evil: :evil:
Valentin Dumitru

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”