HOBAIA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

[quote="cornel rosioru"]
In consecinta atita timp cit regulamentele internationale prevad punctarea crapului comun si amurulului in conditiile in care se folosesc pasturile si grauntele preparate fara a folosi momitorul iar bulgarii nu depasesc 40mm. SUNT PERMISE.

Nu e destul de clar?
Se va respecta STRICT regulamentul CIPS.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si eu personal doresc din inima sa se puncteze tenul, astfel cei care nu vor avea nici acum rezultate nu vor mai avea nici o scuza.... :oops:
Plus ca tenul a reprezentat ptr mine prima mea dragoste si asta nu se uita niciodata, asa ca respectati regulamentul CIPS. Si asta intr-un mod mai drastic, cu depunctari si eliminari ca sa nu se transforme din nou in circ ca la CC .... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

OK Cornele - fa rost de calibre de 4 cm pentru toti arbitrii - INMULTESTE numarul acestora si fa in asa fel incit porumbul nefiert sa nu mai aiba ce cauta pe pista de concurs .
Pentru abateri care tin de dimensiunea bilei de nadire si de starea nadei - ia masuri in consecinta ( DAR NU DE ASTEA DE GENUL AI UN AVERTISMENT SI LA 5 AVERTISMENTE ITI DAU 10 KG IN MINUS :lol: ) .
Plus arbitrii trebuie sa tina cont foarte de dimensiunea standului - 8 x 8 m ! Orice lanseta care va depasi limita standului trrebuie SCOASA si aruncata in limita de nadire a standului , indiferent de vint sau orice scuza .
Obliga echipele sa isi precizeze locul de pescuit prin markere - lasa posibilitatea celorlati care vad ca se nadeste in afara spatiului de pescuit sa faca contestatii , dovedite prin poze sau prin filmari . Tinem regula pina la capat , daca vrei FIPS !

Adica regulile sunt pentru toti , indiferent la ce pescuiesc . Te rog ca contestatiile sa fie judecate pe loc - nu ca ca la CC - unde Tutomir ( imi cer scuze dar asa este ) o ia la pas pe mal - pret de 100-150 metri si nadeste tot malul cu porumb - pentru cteno si nu s-a facut nimic cu observatia noastra .Am strigat 2 standuri la el sa renunte si a raspunsul a fost - FA CONTESTATIE !!!! A vrut Viorel sa iti dea 100 lei pentru contastatie dar neavind poze a renuntat , pentru ca , marjind pe cuvintul nostru , ii dadeai un avertisment - dar dupa ce si-a facut treaba ce mai conta !!

Pregateste arbitrii sa nu mai doarma noaptea - sa aiba macar 1 arbitru de servici - si lucrurile sa fie clare .
Cind aud pleosc in fata standului meu , cind vad ca se iese din perimetrul permis si cind vad ca se pescuieste cu momitor , porumb nefiert , samd - TREBUIE sa am cui ma adresa si asta nu unor arbitrii care se misca impaciuitor si cu respect fata de concurenti .
Stai pe balta 3 zile ca nu pierzi nimic - contestatiile trebuie sa fie judecate repede si competent - si poate o sa iasa treaba buna - altfel ai probleme mari !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Asa e, vestele obligatoriu si zi si noapte la vedere, fara masini pe balta in timpul concursului, fara iesiri din stand(decat la wc), cu banda de demarcatie la 5 m in spatele standurilor, eventual 2 arbitrii la fiecare 2 standuri.
Cu eliminari si depunctari de la prima abatere...
Eu sunt de acord, in sport asa e, trebuie seriozitate si munca, nu circ si razgaiala cauzate de alcool, de avutie sau de talente.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Vladut ma bucur ca esti de acord cu mine , TREBUIE SERIOZITATE SI MASURI FARA ECHIVOC ; scopul meu in aceste calificari nu este mazilirea prin orice mijloace a echipei Senzor ci o competitie serioasa care va da componenta viitorului lot national in care imi doresc din tot sufletul sa fac parte ! Asta daca ma juta Dumnezeu si priceperea . Daca lucrurile stau OK - si vad seriozitate - indiferent de cine se va duce mai departe - ii voi felicita . Dar Maestrul ar trebuii sa garanteze arbitrajul pentru ca are experienta de la 2 CM . Asa e Maestre ?

Ovidiu Tutomir

Mesaj de Ovidiu Tutomir »

@ Val,
Ca sa fie lucrurile clare: Tutomir a parasit standul pentru necesitati fiziologice sus pe deal. Ce ati vazut voi a fost partenerul meu de concurs care mi-a dat niste explicatii si motivatii care ne-ar indreptati sa facem asta despre care nu e cazul sa vorbim aici. Tot el a fost cel care v-a spus sa faceti contestatie!. Daca ai observat, dupa acest incident nadirea s-a facut din stand!

Iti multumesc pentru atentie!
Ovidiu Tutomir - APCR

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Ovidiu

nu vedeam de pe celalat mal cine nadeste , dar vedeam ca se nadeste aiurea si la libera discretie . Plus ca rapunsul primit la protestele nostre mi s-a parut mojic !
Daca nu ai fost tu cu atit mai bine - dar totusi cauta sa iti tii coechipierul in limitele eticii !

Felicitari pentru rezultat !

Ovidiu Tutomir

Mesaj de Ovidiu Tutomir »

Val,

Nu obisnuiesc sa spal rufele in public si nici nu as vrea sa incep acum, m-am simtit lezat pentru ca eu nu am incalcat constient nici un fel de regula nici acum nici la alte concursuri la care am participat. tel meu este 0742231268

Multumesc pentru felicitari
Ovidiu Tutomir - APCR

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Val

Cind am spus ca se va respecta regulamentul intocmai nu am glumit.
Andrei lucreaza la traducerea acestuia, astfel incit la adunarea capitanilor fiecare echipa va primi unul.

Pe fiecare sector vor fii 9 echipe. La fiecare sector vor fii cel putin 4 arbitrii.
Peste acestia va fii un arbitru principal.

Iti garantez ca nimeni nu va incalca regulamentul fara a fii sanctionat. Iar regulamentul CM spune ca daca o ehipa dintr-un sector este eliminata se descalifica toata echipa mare.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Ovidiu Tutomir scrie:Val,

Nu obisnuiesc sa spal rufele in public si nici nu as vrea sa incep acum, m-am simtit lezat pentru ca eu nu am incalcat constient nici un fel de regula nici acum nici la alte concursuri la care am participat. tel meu este 0742231268

Multumesc pentru felicitari
OK - sper ca am rezolvat problema pe privat . Multumesc pentru cele vorbite .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”