HOBAIA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cornele, din punctul meu de vedere, imi doresc din inima sa se puncteze tenul, consider ca este un atu ptr echipele puternice.Dar asta nu imi da dreptul sa vorbesc in numele echipei mele.
Asa ca, hai sa lasam aceste discutii inutile si sa ne gandim ce putem face ca Romania sa aiba cea mai buna echipa nationala posibila !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Saptamina asta am stat si m-am gindit f. mult la apropiatul CN si selectiile pt. CM.
Am cintarit situatia din toate unghiurile si m-am gindit la toate variantele.
Deocamdata sunt cel ce mi-am asumat raspunderea acestor CN si rezultatele lotului national la CM in ultimii 3 ani.
Am incercat ca aceste concursuri sa fie cit mai corecte si in spiritul regulamentlui CIPS.
Eu zic ca am reusit.
Atita timp cit Romania a ocupat podiumul an de an, dovedeste corectitudinea si valoarea loturilor care au participat la aceste campionate.
Ca de fiecare data si anul acesta, evident, imi doresc sa ocupam prima treapta a podiumului.

CC s-a incheiat. Peste 2 saptamini urmeaza CN in urma caruia se va stabilii lotul national ce va reprezenta Romania la CM.
Pista de concurs Hobaia. In ciuda faptului ca la recent incheiatul concurs s-au prins 8 TONE de peste au fost unele discutii contradictorii.
Marul discordiei amurul.
Unii NU doresc punctarea acestuia, altii DA.

De obicei cind iau decizii majore in spiritul corectitudinii ma sfatuiesc cu colaboratorii mei apropiati fara de care aceste rezultate internationale nu ar fi fost posibile.
Situatia creata este extrem de delicata.
Din punctul meu de vedere aceste calificari nu trebuie sa nasca suspiciuni.
Nu vreau sa avantajez pe nimeni, ci imi doresc cel mai valos lot posibil.

In consecinta atita timp cit regulamentele internationale prevad punctarea crapului comun si amurulului in conditiile in care se folosesc pasturile si grauntele preparate fara a folosi momitorul iar bulgarii nu depasesc 40mm. SUNT PERMISE.

Consider ca nu neindreptatesc pe nimeni atita timp cit echipele inscrise stiau ca acesta selectii se fac dupa regulamentele CIPS.
Ultima oară modificat Lun Iun 11, 2007 0:19 de către cornel rosioru, modificat 1 dată în total.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornel rosioru
maestru emerit

@Cornel Serbu

Nici la CM nu se merge MOCA.
Si totusi ei hotaresc atita timp cit se respecta regulamentul.
Cit priveste bilele nefierte mai citeste regulamentul, daca n-ai inteles iti explic eu.
Cornel Rosioru ,

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

faptul ca s-a prins mult ten era de asteptat pentru ca anul trecut a fost exact aceeasi situatie. Numai ca acum tenii au fost mult mai mari decat la editia trecuta si in felul asta au acut posibil sa se acumuleze cantitati impresionante.
Noi am incercat si noi sa prindem ten numa ca nu era in zona si nici nu prea era dispus sa caute hrana in agatatura de la noi daca tot avea la dispozitie porumb pe platouri curate. Asta e o treaba de conjunctura. Nu e vina nimanui...toti si-au facut treaba cit mai bine in conditiile oferite de zona de pescuit. Oricum s-a demonstrat ca Hobaia are peste MULT. Si mai important este ca s-a descoperit inca o zona foarte productiva.
Este foarte adevarat ca peste o saptamana se poate schimba totul pe balta...
E clar ca pestele migreaza dinspre coada baltii...acum zona fiind pescuita si pe un mal si pe celalalt cred ca este motivul pentru care pestele nu s-a localizat pe B-uri... care dupa parerea mea este o zona de tranzit intre oala si coada baltii.
Acum pestele a fost oprit in zonele cu deschidere mai mare intre maluri.
Referitor la Calificari parerea mea este ca trebuie urmarit specificul pestelui care se gaseste in balta unde se desfasoara Campionatul Mondial... Lucru facut anul trecuit cu argumente serioase de catre organizatori. Cum Nul trecut s-a spus nu e ten in Portugalia deci nu punctam tenul asa sa se faca si acum.
Daca e ten in Serbia sa se puncteze si la noi...daca nu ...nu.
( asta se poate verifica cu o echipa care sa mearga pe lacul unde se va organiza competitia sa pescuiasca numai la porumb si la nada specifica pentru ten si sa vada rezultatul)

Acum ce facem intr-un an urmarim anumite lucruri anul urmator ne sucim si nu le mai dam importanta... cei care au luat deciziile anul trecut, sa cantareasca situatia si anul acesta cu aceeasi unitate de masura.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

echipa noastra a cazut in sectorul C58,desi am pescuit numai pe porumb preparat pt ten am prins 90% romanesc .

cornel rosioru
maestru emerit

@Gabi

Peste s-a prins f. mult. In procente insa tenul a fost in proportie de 30%
Raportat la cele 8 tone de peste prins nu cred ca a fost mult.
Ba mai mult, Geogr recunoaste ca a pescuit exclusiv dupa amur si a prins in proportie de 90% crap comun.
Cornel Rosioru ,

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

da maestre e o proprortie buna...
cele 30 procente de teni au fost capturati cu precadere probabil de 5 sau 6 echipe, care au si iesit prin fruntea clasamentelor..Felicitari inca odata!!
in schimb restul de 70 % de romanesc se distribuie la mult mai multe echipe...deci e clar cine aduce tenul pe vad are sanse enorme...dar face parte din joc.
dar e clar malul de vis a vis de noi prindea la porumb romanesc...mai mult ca ten..
noi ne gandeam la ceva de genul 50%-50% la cat vedeam si noi de la distanta aia.
pe malul nostru in afara de Ovidiu si Sandu care l-au pocnit pe ten de s-a suparat Viorel de pe malul celalalt :D ...in rest toata lumea prindea romanesc, cel putin asa se zvonea pe acolo...

Un lucru e sigur ...cu tenul in concurs sanse are oricine la aceste calificari inclusiv NOI ca sa-l contrazic putin pe Radu Badica.

NUmai bine
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@ LV-ule, din postarea ta nu prea se intelege nimic, zau ! Cum ramine pina la urma, cu sau fara cteno ? Trebuie pregatita nada, strategie, etc, si parca n-as vrea sa se anunte in preziua concursului...

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Sa zic si eu un punct de vedere - cred ca cteno este un mijloc de a diminua anumite handicapuri in ccea ce priveste nada ( bilele ) anumitor echipe . Cu porumb si lapte praf e simplu - daca ai si cteno in fata , in balta , poti deveni macar campion national destul de "usor" , pe un loc bun .
Vazind numai capitanii de echipa anuntati ( componenta echipelor nu am de unde sa o stiu ) , sincer ma mir de ce se insista pentru cteno - ii stiu pe toti ca niste pescari super valorosi care pescuiesc 99 % numai la boilies .
Important este ca ceea ce se va hotari sa se hotareasca repede , pentru ca asa cum spune si Cezar , ne trebuie si noua ceva vreme pentru nada si strategie .
Ultima oară modificat Lun Iun 11, 2007 16:12 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Si ca sa nu uit , felicitari invingatorilor CC 2007 !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”