Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Radule sa lasam VRAJEALA - pe sectorul B in secventa - Viorel Holban , eu cu Adi , Guguianu , Cornel Serbu , Darius, Mitzanu , samd - s-au prins fix 15 crapi romanesti . Nu eram toti handicapati !Busse scrie:Sa lasam laba si restul de vrajeli tipice taxiurilor care au facut nenorociri pe baltzile din tara de nu mai vezi crapdecat in 3-4baltzi si acolo cu greu.
Sa lamurim cateva probleme legate de Hobaia si de calificarile la Campionatul Mondial de Pescuit Crap:
1. E normal Hobaia fiind inchisa si nefurajata Crapul sa se orienteze in anumite zone cu alimentatie naturala proprie.
2. Tenul este o specie admisa de FIPS daca Vladeanu nu o pescuieste nu ne intereseaza.
3. Cele 27 de echipe care constituie 9 loturi se intrec sa vada care lot este mai bun la PESCUIT nu care prinde mai mult crap sau ten
4. Daca cineva incearca sa boicoteze aceasta sedinta de calificari anuntata deja cu banii luati in avans cu 2 luni gen CAMATARI cu prostii gen nu se puncteaza tenul sau crapul matur sa termine ca vor raspunde financiar si multa lume le vrea capul deja.
5. Granele si nadirea grea sunt acceptate de FIPS iar pentru a fii mai bine intelesi la calificari standurile sunt de 8 metrii si distanta dintre mijlocul lor trebuie sa fie intre 70-100 metrii nadirea si pescuitul fiind admise in limita standului de 8 metrii in acest caz orice nadire grea nu va afecta vecinii.
6 Hobaia ramane una dintre cele mai bune piste de concurs daca au incaput 63 de echipe 27 vor fii in spiritul regulamentului FIPS.
Radu Badica participant la Campionat Mondial si calificat la cel in care s-a obtinut Argint Mondial.
Maestre propun la calificari sa ocolesti actualul sector B .Dan Marinita scrie:Da dar cum ramane cu densitatea de crap.Eu am fost ieri pe balta (in vizita) si multi pescari erau nemultumiti.La o asemenea balta ar fi trebuit sa se prinda de catre toti pescarii cantitati mari de crap.Cum explicati ca se prinde in cantitati destul de mici.La cele 90 de ore cat dureaza concursul ar fi trebuit sa se depaseasca da catre toti pescarii cantitatea de 200kg.Echipamente si celelalte accesorii nu duce nimeni lipsa.Deci cauza e in alta parte.![]()
Maestre , astazi cind am strins , pe pichetul plasat in apa sa leg pestii - am gasit 2 kg de icre ! A spalat Adi la pichet 20 minute sa curete toata mizeria . Poate asta spune ceva !cornel rosioru scrie:Ca o paranteza, ieri vorbeam cu Guguianu si Val. ne gindeam sa alegem sectoarele cele mai productive pt. selectii. dar vorba lui Gogu, cine garanteaza ca peste 2 saptamini va fii la fel?