HOBAIA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Ovidiu Tutomir
Puncte: 0

Mesaj de Ovidiu Tutomir »

Val,

Fire INTINSE!!!!!!!!
Ovidiu Tutomir - APCR

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Cred ca ar trebui sa facem ceva cu echipele care abandoneaza, suspendarea pe 3 luni la prima abandonare iar la urmatoarea pe 1 an. Treaba cu avertismentele este apa de ploaie,i-i doare la basca. Pe sectorul B au abandonat 2 echipe care au dezavantajat alti pescari si au avantajat pe altii. Pe acelasi sector o echipa nu-i dau numele s-a imbatat muci si au fost descalificati pentru ca au inceput sa deranjeze ceilalti concurenti , la urmatorul concurs aceeasi echipa v-a participa fara nici un fel de problema.Tot pe acelasi sector sa platit runeru-l in a treia zi si a intrat fara nici o problema, nu cumva trebuie sa se anunte din primul minut echipa? adica pentru unii exista regulament iar pentru altii nu! Nu fratilor trebuie sa se tina cont de aceste abateri pe intregul an competional . Toate avertismentele si abaterile trebui contorizate si echipa respectiva sa fie eliminata din concursuri pe o perioada in functie de abatere.In legatura cu tenul, nu cred ca a fost vreun concurent sa nu dea la porumb inclusiv eu am dat dupa ten dar nu mi-a intrat decat 1, dar asta nu inseamna ca cei care au iesit pe primele locuri nu sunt pescari ca au prins numai ten . E o arta sa prinzi ten credeti-ma nu e usor, nu e de ajuns numai porumb trebui preparat dupa niste retete care le stiu numai cei care au prins sute de kg de ten. Felicitari Porumbeilor! cum vi sa spus la premiere. Dupa parerea mea cei mai impatimiti si corecti pescari sunt cei care 94 de ore nu au prins nici un peste dar nu au abandonat lupta. FELICITARI!
Valentin Dumitru

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Da Vali cel ce se imbata la toate concursurile e Lucica de la Vodafon.
Si la Dirvari a procedat la fel ca acum.
Din punctul meu de vedere la CC nu mai are ce cauta. Acest lucru insa ar trebui sa-l faca toti organizatorii de concursuri.
Cit despre cei ce pleaca din concurs pe motiv ca nu prind peste ce sa zic, depinde de educatie.
M-am uitat la nume cunoscute care nu au facut mare lucru, dar sunt invatati cu competitia si o respecta.
Marius Nicolae, Bodo, Garcea au stat pina s-au facut premierile si a plecat toata lumea. Ei stiu ce inseamna gloria si-si respecta partenerii de intrecere.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:@ Cornel Rosioru

nu poti face discriminari cu un lot de PORUMBARI, asa cum ai spus mai sus, dar intreb inca o data, asa cum am intrebat si la Hobaia la sfarsitul concursului...ce rost mai au aceste calificari, daca trebuie sa facem orice e posibil ca un asemenea lot sa nu cumva sa reprezinte Romania in Serbia ???????? doar pentru a se strange bani pentru lotul de BILARI care va pleca la mondiale ??????

ai mai spus ceva de FIPS, care ia hotariri fara sa intrebe "capitanii"...APCR nu va putea sa ia astfel de hotarari in privinta desfasurarii acestor calificari, decat atunci cand le va face MOCA, pina atunci, va trebui sa intrebe capitanii astia care platesc.

in privinta nepunctarii tenului la calificari, sa stiti ca si eu sunt de acord, insa, nu exista nici un argument OBIECTIV pentru chestia asta, iar ultima si poate nu cea mai neimportanta remarca, este ca interzicerea nadirii cu porumb nefiert, duce dupa mine si la interzicerea folosirii bilelor solubile nefierte (nu le pot numi boilies, fiindca stim cu totii ce-nseamna), ceea ce nu cred ca se poate controla, asa ca ar fi mai bine sa nu mai interzicem nimic si sa pescuim cu tot ce este permis la mondiale, mai ales ca regulile foarte drastice de arbitraj si comportament in stand, suntem obligati sa le respectam.

Dupa doar o zi i-ti contrazici afirmatiile , pe balta la festivitatea de premiere ai afirmat sus si tare ca dorinta ta este STRICT SUBIECTIVA deoarece doar hazardul primitivismului capturarii tenului i-ti poate creea un avantaj in fata echipei Senzor (lucru care da de inteles ca-ti recunosti stacheta valorica in ceea ce priveste profesionalismul pescuitului la crap)

Mai interesant este faptul ca vineri mi-ai dat telefon in timpul concursului si ai afirmat ca daca nu se renunta la stilul asta de pescuit te retragi de la calificari dupa doar o zi schimbandu-ti opinia cu 180 grade .

In concluzie eu propun ca la calificari sa se pescuiasca conf. regulamentului FIPS si sa fie inclus si cteno

P.S.
Probabil ca gradul de influentabilitate ti-a fost sensibilizat prin amenintari cu nume sonore din lumea interlopa de catre personajul care duce o campanie acerba (dar neputiincioasa) de daramare a echipei Senzor si care mie personal mi-a transmis ca zmardoi de renume au fost montati sa distruga fizicul celor care pana acum au adus mandrie prin rezultatele obtinute

I-ti doresc toate cele bune si fir intins la calificari
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

Daca nu ai stiut pana acuma acestea sunt niste concursuri private la care venim pe cheltuiala noastra nu a sponsorilor platim taxa de participare plus nada si alte cheltuieli necesare supravietuirii pe balta mancare sucuri benzina etc deci daca vorbim de suspendari mai bine stam acasa ca doar nu traim din pescuit.E ca la o nunta la care dupa ce ai dat darul poti sa pleci nu trebuie sa stai pana pleaca mireasa.De favorizat cred ca l-am favorizat pe Floreata prin plecarea mea care a mai prins doi pesti dupa aceea si a castigat sectorul motiv pentru care imi cer scuze fata de ceilalti concurenti.
vali_vopsea scrie:Cred ca ar trebui sa facem ceva cu echipele care abandoneaza, suspendarea pe 3 luni la prima abandonare iar la urmatoarea pe 1 an. Treaba cu avertismentele este apa de ploaie,i-i doare la basca. Pe sectorul B au abandonat 2 echipe care au dezavantajat alti pescari si au avantajat pe altii. Pe acelasi sector o echipa nu-i dau numele s-a imbatat muci si au fost descalificati pentru ca au inceput sa deranjeze ceilalti concurenti , la urmatorul concurs aceeasi echipa v-a participa fara nici un fel de problema.Tot pe acelasi sector sa platit runeru-l in a treia zi si a intrat fara nici o problema, nu cumva trebuie sa se anunte din primul minut echipa? adica pentru unii exista regulament iar pentru altii nu! Nu fratilor trebuie sa se tina cont de aceste abateri pe intregul an competional . Toate avertismentele si abaterile trebui contorizate si echipa respectiva sa fie eliminata din concursuri pe o perioada in functie de abatere.In legatura cu tenul, nu cred ca a fost vreun concurent sa nu dea la porumb inclusiv eu am dat dupa ten dar nu mi-a intrat decat 1, dar asta nu inseamna ca cei care au iesit pe primele locuri nu sunt pescari ca au prins numai ten . E o arta sa prinzi ten credeti-ma nu e usor, nu e de ajuns numai porumb trebui preparat dupa niste retete care le stiu numai cei care au prins sute de kg de ten. Felicitari Porumbeilor! cum vi sa spus la premiere. Dupa parerea mea cei mai impatimiti si corecti pescari sunt cei care 94 de ore nu au prins nici un peste dar nu au abandonat lupta. FELICITARI!

Darius Handrea

vali_vopsea scrie:Cred ca ar trebui sa facem ceva cu echipele care abandoneaza, suspendarea pe 3 luni la prima abandonare iar la urmatoarea pe 1 an. Treaba cu avertismentele este apa de ploaie,i-i doare la basca. Pe sectorul B au abandonat 2 echipe care au dezavantajat alti pescari si au avantajat pe altii. Pe acelasi sector o echipa nu-i dau numele s-a imbatat muci si au fost descalificati pentru ca au inceput sa deranjeze ceilalti concurenti , la urmatorul concurs aceeasi echipa v-a participa fara nici un fel de problema.Tot pe acelasi sector sa platit runeru-l in a treia zi si a intrat fara nici o problema, nu cumva trebuie sa se anunte din primul minut echipa? adica pentru unii exista regulament iar pentru altii nu! Nu fratilor trebuie sa se tina cont de aceste abateri pe intregul an competional . Toate avertismentele si abaterile trebui contorizate si echipa respectiva sa fie eliminata din concursuri pe o perioada in functie de abatere.In legatura cu tenul, nu cred ca a fost vreun concurent sa nu dea la porumb inclusiv eu am dat dupa ten dar nu mi-a intrat decat 1, dar asta nu inseamna ca cei care au iesit pe primele locuri nu sunt pescari ca au prins numai ten . E o arta sa prinzi ten credeti-ma nu e usor, nu e de ajuns numai porumb trebui preparat dupa niste retete care le stiu numai cei care au prins sute de kg de ten. Felicitari Porumbeilor! cum vi sa spus la premiere. Dupa parerea mea cei mai impatimiti si corecti pescari sunt cei care 94 de ore nu au prins nici un peste dar nu au abandonat lupta. FELICITARI!
Zi pe bune ce te-a dezavantajat mai tare faptul ca au plecat doua echipe sau ca ai avut martor la cantar.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

@ Darius Handrea

Deci tu ai plecat acasa ? Bine ca te-ai denuntat singur sa te cunoasca lumea.

Prin plecarea ta ai avantajat echipa care a iesit pe locul 3 pe sector B.Dupa ce ai plecat au inceput sa pescuiasca spre locul care l-ai lasat liber.Eu personal am stat pe locul 2 pana ai plecat tu.

Daca nu ai stiut pana acum toata lumea vine pe cheltuiala lor dar asta nu inseamna ca daca nu prind peste din nu stiu ce motive, trebuie sa-si ia jucariile si sa plece acasa ca sti prea bine daca esti pescar de competitie ca avantajezi si dezavantajezi alte echipe.Vreau sa-l felicit pe d-nul Sahin care are bani de-l deranjeaza dar tot nu a plecat acasa chiar daca nu a prins nici un peste.FELICITARI! In privinta martorilor; cred ca ai inceput sa dezgropi mortii si ar fi bine sa stai in banca ta ca la Darvari am prins peste si treaba mea nu erau martorii, treaba mea era sa prind peste. Nu eu am cerut cantariri fara martori.Dar daca te bantuie subiectul Darvari te rog frumos sa vi la toate cantaririle mele de acum incolo.
Valentin Dumitru

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vali

Ca sa nu il las singur pe Darius - iti zic ca si eu am plecat de pe acelasi minunat sector B . Unde e problema ?
Daca am platit cinstit la un concurs am si dreptul sa plec cind vreau , nu vad ce m-ar retine . Iar chestia asta cu etica e cam ca chestia aia cu birna si ochiul .

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Cind te inscri la un concurs o faci deliberat.
Regula concursului o stiu toti. Mai multi pescari se aduna platesc o taxa si spera sa cistige unul dintre premii respectiv glorie.
Daca ai acceptat situatia inseamna ca-ti asumi si responsabilitati.
Regulile sunt simple. Respecti adversarul te respecti pe tine.
Unii mai au multe de invatat, nu stiu daca mai au timp.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Darius Handrea

Val Pangica jr scrie:@Vali

Ca sa nu il las singur pe Darius - iti zic ca si eu am plecat de pe acelasi minunat sector B . Unde e problema ?
Daca am platit cinstit la un concurs am si dreptul sa plec cind vreau , nu vad ce m-ar retine . Iar chestia asta cu etica e cam ca chestia aia cu birna si ochiul .
Multumesc Val pentru solidaritate,atata timp cat regulamentul nu prevede nimic in sensul plecarii sa ne rezumam la a respecta strict continutul acestuia iar cei care pana acum o luna nu stiau sa citeasca regulamentul sa suspende pe cine vor la concursurile organizate de ei nu de altii.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”