Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
cornelserbu scrie:@ Cornel Rosioru
nu poti face discriminari cu un lot de PORUMBARI, asa cum ai spus mai sus, dar intreb inca o data, asa cum am intrebat si la Hobaia la sfarsitul concursului...ce rost mai au aceste calificari, daca trebuie sa facem orice e posibil ca un asemenea lot sa nu cumva sa reprezinte Romania in Serbia ???????? doar pentru a se strange bani pentru lotul de BILARI care va pleca la mondiale ??????
ai mai spus ceva de FIPS, care ia hotariri fara sa intrebe "capitanii"...APCR nu va putea sa ia astfel de hotarari in privinta desfasurarii acestor calificari, decat atunci cand le va face MOCA, pina atunci, va trebui sa intrebe capitanii astia care platesc.
in privinta nepunctarii tenului la calificari, sa stiti ca si eu sunt de acord, insa, nu exista nici un argument OBIECTIV pentru chestia asta, iar ultima si poate nu cea mai neimportanta remarca, este ca interzicerea nadirii cu porumb nefiert, duce dupa mine si la interzicerea folosirii bilelor solubile nefierte (nu le pot numi boilies, fiindca stim cu totii ce-nseamna), ceea ce nu cred ca se poate controla, asa ca ar fi mai bine sa nu mai interzicem nimic si sa pescuim cu tot ce este permis la mondiale, mai ales ca regulile foarte drastice de arbitraj si comportament in stand, suntem obligati sa le respectam.
vali_vopsea scrie:Cred ca ar trebui sa facem ceva cu echipele care abandoneaza, suspendarea pe 3 luni la prima abandonare iar la urmatoarea pe 1 an. Treaba cu avertismentele este apa de ploaie,i-i doare la basca. Pe sectorul B au abandonat 2 echipe care au dezavantajat alti pescari si au avantajat pe altii. Pe acelasi sector o echipa nu-i dau numele s-a imbatat muci si au fost descalificati pentru ca au inceput sa deranjeze ceilalti concurenti , la urmatorul concurs aceeasi echipa v-a participa fara nici un fel de problema.Tot pe acelasi sector sa platit runeru-l in a treia zi si a intrat fara nici o problema, nu cumva trebuie sa se anunte din primul minut echipa? adica pentru unii exista regulament iar pentru altii nu! Nu fratilor trebuie sa se tina cont de aceste abateri pe intregul an competional . Toate avertismentele si abaterile trebui contorizate si echipa respectiva sa fie eliminata din concursuri pe o perioada in functie de abatere.In legatura cu tenul, nu cred ca a fost vreun concurent sa nu dea la porumb inclusiv eu am dat dupa ten dar nu mi-a intrat decat 1, dar asta nu inseamna ca cei care au iesit pe primele locuri nu sunt pescari ca au prins numai ten . E o arta sa prinzi ten credeti-ma nu e usor, nu e de ajuns numai porumb trebui preparat dupa niste retete care le stiu numai cei care au prins sute de kg de ten. Felicitari Porumbeilor! cum vi sa spus la premiere. Dupa parerea mea cei mai impatimiti si corecti pescari sunt cei care 94 de ore nu au prins nici un peste dar nu au abandonat lupta. FELICITARI!
Zi pe bune ce te-a dezavantajat mai tare faptul ca au plecat doua echipe sau ca ai avut martor la cantar.vali_vopsea scrie:Cred ca ar trebui sa facem ceva cu echipele care abandoneaza, suspendarea pe 3 luni la prima abandonare iar la urmatoarea pe 1 an. Treaba cu avertismentele este apa de ploaie,i-i doare la basca. Pe sectorul B au abandonat 2 echipe care au dezavantajat alti pescari si au avantajat pe altii. Pe acelasi sector o echipa nu-i dau numele s-a imbatat muci si au fost descalificati pentru ca au inceput sa deranjeze ceilalti concurenti , la urmatorul concurs aceeasi echipa v-a participa fara nici un fel de problema.Tot pe acelasi sector sa platit runeru-l in a treia zi si a intrat fara nici o problema, nu cumva trebuie sa se anunte din primul minut echipa? adica pentru unii exista regulament iar pentru altii nu! Nu fratilor trebuie sa se tina cont de aceste abateri pe intregul an competional . Toate avertismentele si abaterile trebui contorizate si echipa respectiva sa fie eliminata din concursuri pe o perioada in functie de abatere.In legatura cu tenul, nu cred ca a fost vreun concurent sa nu dea la porumb inclusiv eu am dat dupa ten dar nu mi-a intrat decat 1, dar asta nu inseamna ca cei care au iesit pe primele locuri nu sunt pescari ca au prins numai ten . E o arta sa prinzi ten credeti-ma nu e usor, nu e de ajuns numai porumb trebui preparat dupa niste retete care le stiu numai cei care au prins sute de kg de ten. Felicitari Porumbeilor! cum vi sa spus la premiere. Dupa parerea mea cei mai impatimiti si corecti pescari sunt cei care 94 de ore nu au prins nici un peste dar nu au abandonat lupta. FELICITARI!
Multumesc Val pentru solidaritate,atata timp cat regulamentul nu prevede nimic in sensul plecarii sa ne rezumam la a respecta strict continutul acestuia iar cei care pana acum o luna nu stiau sa citeasca regulamentul sa suspende pe cine vor la concursurile organizate de ei nu de altii.Val Pangica jr scrie:@Vali
Ca sa nu il las singur pe Darius - iti zic ca si eu am plecat de pe acelasi minunat sector B . Unde e problema ?
Daca am platit cinstit la un concurs am si dreptul sa plec cind vreau , nu vad ce m-ar retine . Iar chestia asta cu etica e cam ca chestia aia cu birna si ochiul .