OK Cornele - fa rost de calibre de 4 cm pentru toti arbitrii - INMULTESTE numarul acestora si fa in asa fel incit porumbul nefiert sa nu mai aiba ce cauta pe pista de concurs .
Pentru abateri care tin de dimensiunea bilei de nadire si de starea nadei - ia masuri in consecinta ( DAR NU DE ASTEA DE GENUL AI UN AVERTISMENT SI LA 5 AVERTISMENTE ITI DAU 10 KG IN MINUS

) .
Plus arbitrii trebuie sa tina cont foarte de dimensiunea standului - 8 x 8 m ! Orice lanseta care va depasi limita standului trrebuie SCOASA si aruncata in limita de nadire a standului , indiferent de vint sau orice scuza .
Obliga echipele sa isi precizeze locul de pescuit prin markere - lasa posibilitatea celorlati care vad ca se nadeste in afara spatiului de pescuit sa faca contestatii , dovedite prin poze sau prin filmari . Tinem regula pina la capat , daca vrei FIPS !
Adica regulile sunt pentru toti , indiferent la ce pescuiesc . Te rog ca contestatiile sa fie judecate pe loc - nu ca ca la CC - unde Tutomir ( imi cer scuze dar asa este ) o ia la pas pe mal - pret de 100-150 metri si nadeste tot malul cu porumb - pentru cteno si nu s-a facut nimic cu observatia noastra .Am strigat 2 standuri la el sa renunte si a raspunsul a fost - FA CONTESTATIE !!!! A vrut Viorel sa iti dea 100 lei pentru contastatie dar neavind poze a renuntat , pentru ca , marjind pe cuvintul nostru , ii dadeai un avertisment - dar dupa ce si-a facut treaba ce mai conta !!
Pregateste arbitrii sa nu mai doarma noaptea - sa aiba macar 1 arbitru de servici - si lucrurile sa fie clare .
Cind aud pleosc in fata standului meu , cind vad ca se iese din perimetrul permis si cind vad ca se pescuieste cu momitor , porumb nefiert , samd - TREBUIE sa am cui ma adresa si asta nu unor arbitrii care se misca impaciuitor si cu respect fata de concurenti .
Stai pe balta 3 zile ca nu pierzi nimic - contestatiile trebuie sa fie judecate repede si competent - si poate o sa iasa treaba buna - altfel ai probleme mari !