Modificari regulament la conc. organizate de Senior Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Modificari regulament la conc. organizate de Senior Crap

Mesaj de Andrei I »

matei1971 scrie: Cat despre dezvaluiri cu persoanele care se tin de fraude nu cred ca o sa aflam niciodataeu mi-am luat gandul.
Eu personal nu am vazut pe nimeni niciodata! Decu nu pot sa fac afirmatii si dezvaluri despre fapte pe care nu le-am vazut.

Am banuieli, stiu de la oameni in care cred la cine sa fiu atent, dar fara dovezi nu poti desfiinta un om.

Ma jur ca daca vad pe cineva ca se abate de la regulament scriu pe forum cu bold si de tipar! CU poze si film!
Milionar excentric

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

ulvan scrie:Nu se poate livra mancarea doar cu scuterul?
Razvane, pe alte balti s-au livrat baboii cu bicicleta. Cu scuterul s-ar putea aduce captura.....Glumesc?
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Doru_croc
Vreau sa cred ca nu poate fi adevarat asa ceva.
Pe concurenti care vin de obicei la Tancabesti ai cunosc in mare parte si nu cred pe niciunul in stare de asa ceva.
Oricum, masurile care se vor lua la concursurile Senior Crap sunt binevenite.
Poate anumiti pescari ar trebui sa mai invete si ce inseamna fair play-ul.
Sa recunoasca ca altii au fost mai buni si sa stranga mana castigatorilor, iar pentru eventuale probleme exista solutia contestatillor in timp real(pe balta) si nu carcoteli pe forum.
C. S. PELICANUL

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Sa nasca criza atata tentatie pentru frauda (scuze pentru cacofonie), sau unii incearca sa becalizeze o competie unde parerea mea este ca ar trebui sa avem de-a face numai cu gentelmani. Dar....foamea... de rezultate...... :?:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

CORDOBA

Mesaj de CORDOBA »

bravo! pentru ce au ajuns concursurile in ziua de azi trebuiesc asemenea masuri. pentru unii concurs inseamna castigarea acestuia cu orice fel de mijloace chiar daca acestea nu sunt in spiritul unei competitii fair play. inca odata bravo si aceste masuri sa le adopte toti organizatori de concursuri de pescuit.(poate putin si m-ai drastice...masina nu circula deloc ,arbitrii merg pe jos,ai intrat pe stand pleci cand s-a terminat sau abandonezi,fara vizitatori si tot asa) si in final cred ca ar trebui dezbatut un regulament care sa se aplice ad literam indiferent de concurs,sa fie un regulament unic pentru toti organizatorii de astfel de evenimente. :!:
Bogdan Dorobantu

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Nu se poate fara vizitatori, dar se pot impune niste reguli stricte. Ne dorim sa popularizam acest sport, nu sa ne ascundem. Daca am avea o televiziune mai activa si implicata in acest fenomen, atunci sigur si vizitele s-ar rari considerabil.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

O nebunie si cu concursurile astea . Singurule chestii destepte , in opinia mea , sunt :

- supravegherea stavilarului
- controlul la auto , la iesirea de pe balta ( e rusinos si jenant , daca se intimpla sa ia cineva peste acasa - plus ca este FURT calificat )

In rest .... Nu stiu de ce isi imagineaza cineva ca se transporta crapi de la unul la altul , ca vin crapi peste bariere , samd - in conditiile in care conteaza crapul mare - ori pe asta nu il cumperi de la Metro , nu cred ca se transporta decit in conditii ceva mai speciale , samd , samd . Aici eu cred ca se fabuleaza , in rest , este OK .
Oricum au ajuns si concursurile astea mai rau ca puscaria sau batalionul disciplinar . :wink:

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

daca vreti pot vorbi la metro sa aduca si peste mare :wink:
stefan avram

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

stress scrie:daca vreti pot vorbi la metro sa aduca si peste mare :wink:
Multumesc dar nu e nevoie :oops: Cred ca am un tablou complet de la .....-18,9 kg - multi si curati , luati din balta sportiv .... - dar mentiunea asta este pentru cunoscatori care stiu ca nu pot pescui genetic la Doripesco ....

CORDOBA

Mesaj de CORDOBA »

doru_croc scrie:Nu se poate fara vizitatori, dar se pot impune niste reguli stricte. Ne dorim sa popularizam acest sport, nu sa ne ascundem. Daca am avea o televiziune mai activa si implicata in acest fenomen, atunci sigur si vizitele s-ar rari considerabil.
nu nea doru m-am exprimat gresit , vizitatorii sa vina fara masina la stand
Bogdan Dorobantu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”