Modificari regulament la conc. organizate de Senior Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Florentin Iuga
Puncte: 0

Re: Modificari regulament la conc. organizate de Senior Crap

Mesaj de Florentin Iuga »

doru_croc scrie:Nu se poate fara vizitatori, dar se pot impune niste reguli stricte. Ne dorim sa popularizam acest sport, nu sa ne ascundem. Daca am avea o televiziune mai activa si implicata in acest fenomen, atunci sigur si vizitele s-ar rari considerabil.
Si cum s-ar putea "activa" televiziunile astea? Macar o cinste la operatori care bat toata balta pe jos sau la montaj unde se munceste ore in sir ca sa va scoata toate injuraturile si porcariile pe care le spuneti, ca de pus niste bani de-o parte din taxa, ca sa fie macar partial subventionate emisiunile, nici vorba in ultimii 8 ani. Poate ar fi cazul sa va ganditi si la asta daca tot v-ati apucat de refacerea (foarte buna de altfel) a sistemului. Poate intram in sfarsit in normalitate si se intelege ca si asta e un bussines, nu o alta forma de mocaciune.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

poate filmati si voi si pe standuri necunoscute ...
nu numai acelasi 10 concurenti la fiecare concurs...
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

carpmaster scrie:poate filmati si voi si pe standuri necunoscute ...
nu numai acelasi 10 concurenti la fiecare concurs...
Subscriu si eu la ce a spus Carmaster
P.S.Eu unul nu as avea nici o problema sa dau ceva pt. ce spune Florentin,dar ganditiva ca atunci toata lumea vrea sa fie vazut de familie si prieteni la televizor.
P.S.2 Fara nici o rautate,in alte sporturi televiziunile platesc sa filmeze.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

P.S.2 Fara nici o rautate,in alte sporturi televiziunile platesc sa filmeze.[/quote]
Ce sa plateasca, cand ei abia se descurca si asta numai pentru ca vor s-o faca. S-ar putea ceva mai profesionist si echidistanta, dar deocamdata ne multumim cu ce avem. Ne-am nascut subiectivi si plini de patimi si invidie. Om fi rude cu Becali?????
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

FloroiuCiprian scrie: P.S.2 Fara nici o rautate,in alte sporturi televiziunile platesc sa filmeze.
Sunt alte sporturi care chiar genereaza venit ptr. televiziuniunile care platesc...aduc reclama ,cresc ratingul ,alea-alea ... in cazul de fata ,sponsorii nu prea se baga , rating-ul nu-i ca la alte sporturi ...reclama la balta ce mai merge ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

nea iuga, te cam pripesti ! acum vrei si bani de la pescari, dupa ce ca te scoti destul din emisiuni si din momelile vandute ? ce rau este ca nu ai concurenta, astfel nu cred ca ai fi mai avut asa mult tupeu. ia exemplu de la alte sporturi si o sa vezi ce se intampla, punct !
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Tare sunt curios daca exista pescar in lumea asta care sa fi primit bani pentru o filmare ...

Este bine sa ne autosugestionam ca pescuitul este un sport comparabil cu celelalte competitii ,dar sa ne consideram si vedete platibile este cam mult ... :D

Eu unul sunt multumit si cand imi spune mama ca au sunat-o rudele de la tara ca m-au vazut la televizor :D

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

... si ca tot vorbim de filmari , stau si ma gandesc de cateva zile la cum se poate monitoriza non-stop un stand de pescuit si costurile aferente. S-au rezolva multe probleme :

cu pesti dati , primiti , eliberati , din metro , ...din pix , cu 70 de lansete , cu runner ,cu nadit in afara orelor stabilite ...

Cand platesc 20-50 mil. la un concurs oricand sunt dispus sa mai platesc 1-2 mil. pentru aceasta siguranta.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

panaitemilian scrie:nea iuga, te cam pripesti ! acum vrei si bani de la pescari, dupa ce ca te scoti destul din emisiuni si din momelile vandute ? ce rau este ca nu ai concurenta, astfel nu cred ca ai fi mai avut asa mult tupeu. ia exemplu de la alte sporturi si o sa vezi ce se intampla, punct !
Pescuitul este un sport?
Poate este o pasiune dusa la extrem pentru unii, un hoby pentru altii.
Pana la sport sunt pasi lungi si multi.
C. S. PELICANUL

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@ulvan

eu cred ca atita timp cit jocul de table este considerat sport ( sau jocul de carti numit bridge - pentru cei mai elevati ) , cred ca si pescuitul de orice fel are mult mai multe puncte comune cu idea de sport . Macar 72 de ore traite in are liber si parca te scoate din fumul salilor de joc....Iar cine considera ca pregatirea fizica nu are relevanta in acest sport - sa intrebe membrii lotului national despre echipa Africii de Sud , la CM anul acesta .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”