Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Da, dar nu o fac in timpul jocului.Val Pangica jr scrie:Uita-te un pic la revistele de specialitate din Anglia si ai sa vezi MULTE articole despre fotbalisti exponentiali , care beau , merg in cluburi , samd - adica isi duc viata pe care o vor prin prisma talentului si de bine de rau isi iau 2-3 milioane pe an si sunt si plini de titluri si cupe.
Nu stiu de nici o teorie, stiu in schimb ca nici un sport(catalogat astfel) nu permite consumul de bauturi alcoolice in timpul desfasurarii lui.Postarea mea se referea strict la acest lucru si cred ca trebuia sa fiu putin mai explicit ca sa nu se inteleaga altceva.Val Pangica jr scrie: Eu nu stiu de unde dracu a a aparut teoria asta ca pe balta nu poti sa bei un spritz cu prietenii !!! NU vorbesc de copii la 16-25 ani care nu stiu cum e joaca si nici nu trebuie convertitii la "vidul" de peste 40 ani , dar in schimb ei vorbesc despre "expirati" de astia ca noi , trecuti prin viata de ceva vreme , cu o nonsalanta care doare , pe undeva .
Nu stiu cum dracu astia cruzi , fierti in lapte , va legati de comportamentul unora care au unu sau ceva decenii de viata in plus fatza de voi si nu va ganditi mai pregnanat cum sa ne invingeti in ciuda comportamentelor noastre batrinicioase ! Ultimul concurs din Tincabesti - poate a dat de gandit unora , vizavi de pescuit si aici ma refer strict la Senior Crap . .
De parca tu stii ce contine sticla de "Gatorade" pe care o gusta in timpul jocului , Paul Gascoine , Garry Lineker , Paul Seaman , samdgabisandu scrie:Da, dar nu o fac in timpul jocului.Val Pangica jr scrie:Uita-te un pic la revistele de specialitate din Anglia si ai sa vezi MULTE articole despre fotbalisti exponentiali , care beau , merg in cluburi , samd - adica isi duc viata pe care o vor prin prisma talentului si de bine de rau isi iau 2-3 milioane pe an si sunt si plini de titluri si cupe.
Si asta-i drept.Val Pangica jr scrie:De parca tu stii ce contine sticla de "Gatorade" pe care o gusta in timpul jocului , Paul Gascoine , Garry Lineker , Paul Seaman , samdgabisandu scrie:Da, dar nu o fac in timpul jocului.Val Pangica jr scrie:Uita-te un pic la revistele de specialitate din Anglia si ai sa vezi MULTE articole despre fotbalisti exponentiali , care beau , merg in cluburi , samd - adica isi duc viata pe care o vor prin prisma talentului si de bine de rau isi iau 2-3 milioane pe an si sunt si plini de titluri si cupe.![]()
![]()