Modificari regulament la conc. organizate de Senior Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Modificari regulament la conc. organizate de Senior Crap

Mesaj de razvan u. »

Val,
De acord.
Insa eu nu am mai vazut sport care sa se imbine cu alcoolul.
C. S. PELICANUL

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Uita-te un pic la revistele de specialitate din Anglia si ai sa vezi MULTE articole despre fotbalisti exponentiali , care beau , merg in cluburi , samd - adica isi duc viata pe care o vor prin prisma talentului si de bine de rau isi iau 2-3 milioane pe an si sunt si plini de titluri si cupe .
Eu nu stiu de unde dracu a a aparut teoria asta ca pe balta nu poti sa bei un spritz cu prietenii !!! NU vorbesc de copii la 16-25 ani care nu stiu cum e joaca si nici nu trebuie convertitii la "vidul" de peste 40 ani , dar in schimb ei vorbesc despre "expirati" de astia ca noi , trecuti prin viata de ceva vreme , cu o nonsalanta care doare , pe undeva .

Eu unul merg la un concurs in care NU arunc greutatea , sulitza , NU fac maraton , nu sar la lungime sau la latzime :lol: , nu trag la 2+1 rame la Olimpiada , nu joc cu Ungaria la polo ( crede-me am facut ceva sport - vreo 7 ani de polo , la nivel international si stiu ce inseamna munca cu ungurii) , nu sar in sus ca Astafei , nu ma rup la urechi ca Dolipschi sau Martinescu , am pagaia intreaga cum nu a avut-o Patzaichin im Mexic , nu fug ca Lacatus , nu am detenta lui Dudu Georgescu , samd , dar asa "frant" nu ma dau pe multi din ziua de azi !!!! Combin ce mai pot fizic cu ce mai stiu pe la pescuit si cred ca ma descurc de ceva vreme incoace :lol: :lol: ( vreo 8 ani de competitie ) .

Nu stiu cum dracu astia cruzi , fierti in lapte , va legati de comportamentul unora care au unu sau ceva decenii de viata in plus fatza de voi si nu va ganditi mai pregnanat cum sa ne invingeti in ciuda comportamentelor noastre batrinicioase ! Ultimul concurs din Tincabesti - poate a dat de gandit unora , vizavi de pescuit si aici ma refer strict la Senior Crap .

Nu va luati dupa noi , sunteti tineri , dar eu unul sunt foarte suparat pentru ca in ciuda acestor reprosuri , din ce in ce mai dese , nu DOVEDITI pe cont propriu . Nu va mai legati ca unul sau altul dintre noi , a baut un spritz si a facut un gratar cinstit pe balta , cu prietenii vechi , tot pescari .
Luati-le cupele si o vedeti daca se schimba ceva ..... Dar eu inca cred ca nu ati baut inca atita lapte cit au baut astia Jack Daniels . ....... , dovada ca nu prea va vad prin primii 3 la orice concurs .

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nu am putut completa la postul de mai sus - dar exista o fraza inteligenta - "FESTINA LENTE" . Cind arzi etapele , fie ai o valoare iesita din comun ( gen Hagi , Nastase , Nadia si nu fac reclama la BRD :lol: ) , fie trebuie ca prin munca si pricepere dovedita , sa iti cauti un loc de joaca pe la balti ....., prin circuitul asta atit de complicat al pescuitului la crap . Sigur ca aveti exemple in care cineva a devenit brusc pescar la crap , dar eu iti spun , ca prin prisma lipsei unui clasament gen ATP in circuitul competitional la crap , apar tot soiul de discutii , unele jignitoare , intrebari pe Forum gen - cind ai facut nodul fara nod prima data in viata ta :twisted: , samd , samd . Un mare cacat si astfel de intrebari si valva de pe Forumuri atit timp cit un pescar sportiv nu poate fii cuantificat decit prin "Radio Eraven" ( nu ma refer aici la clasicii care ne-au umplut de medalii de vreo 4-5 ani de zile ) , fara nici un instrument de masura a valorii lor dovedite .
De asta si spun , la varsta mea , ramin cu ce este frumos , cu cupe si medalii pe care le-am pus la loc de cinste , dar imi doresc si eu sa vina cineva din urma - verificat si pe distanta lunga . Pentru ca citesc aceasta carte - va spun ca Tiriac s-a apucat serios de tenis pe la vreo 20 ani , Nastase la 23 ani nu avea decit 8-9 victorii in circuitul international , samd . Si uite ca au facut Cupa Davis de vreo 3 finale ...... Daca vorbim de Gogu Viziru , Petre Marmureanu , Alexe Bardan , samd -o sa ni se pare niste neputinciosi , dar fiecare este un sportiv desavarsit cu victorii multe la genile Tiriac si Nastase , dar pe care istoria i-a uitat ! De ce ??? ... .Nu stiu ....... IN schimb acesti tenismeni au fost antrenori , capitani nejucatori la Davis Cup , samd - si au crescut dupa ei multe valori ( Andrei Pavel - de exemplu )

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Val Pangica jr scrie:Uita-te un pic la revistele de specialitate din Anglia si ai sa vezi MULTE articole despre fotbalisti exponentiali , care beau , merg in cluburi , samd - adica isi duc viata pe care o vor prin prisma talentului si de bine de rau isi iau 2-3 milioane pe an si sunt si plini de titluri si cupe.
Da, dar nu o fac in timpul jocului. :mrgreen:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Val Pangica jr scrie: Eu nu stiu de unde dracu a a aparut teoria asta ca pe balta nu poti sa bei un spritz cu prietenii !!! NU vorbesc de copii la 16-25 ani care nu stiu cum e joaca si nici nu trebuie convertitii la "vidul" de peste 40 ani , dar in schimb ei vorbesc despre "expirati" de astia ca noi , trecuti prin viata de ceva vreme , cu o nonsalanta care doare , pe undeva .

Nu stiu cum dracu astia cruzi , fierti in lapte , va legati de comportamentul unora care au unu sau ceva decenii de viata in plus fatza de voi si nu va ganditi mai pregnanat cum sa ne invingeti in ciuda comportamentelor noastre batrinicioase ! Ultimul concurs din Tincabesti - poate a dat de gandit unora , vizavi de pescuit si aici ma refer strict la Senior Crap . .
Nu stiu de nici o teorie, stiu in schimb ca nici un sport(catalogat astfel) nu permite consumul de bauturi alcoolice in timpul desfasurarii lui.Postarea mea se referea strict la acest lucru si cred ca trebuia sa fiu putin mai explicit ca sa nu se inteleaga altceva.
Iar micul "razboi" dintre generatii, nu ma reprezinta si nu il inteleg. Mai mult, daca el exista, nu ma intereseaza.
Ultimul concurs de la Tancabesti a dat de gandit destul,cel putin mie, dar cred ca dezvoltarea unor discutii pe aceasta tema ar fi benefica sa se faca intr-un mediu privat si nu pe forum.
Si legat de cine vine din spate, timpul va hotara asta.
Toate cele bune.
C. S. PELICANUL

adrwus

Mesaj de adrwus »

Nu e sport? Hmmm. De la ultimul concurs m-am ales cu o febra musculara zdravana si nu am prins decat 400kg, cu o medie de 6kg.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

gabisandu scrie:
Val Pangica jr scrie:Uita-te un pic la revistele de specialitate din Anglia si ai sa vezi MULTE articole despre fotbalisti exponentiali , care beau , merg in cluburi , samd - adica isi duc viata pe care o vor prin prisma talentului si de bine de rau isi iau 2-3 milioane pe an si sunt si plini de titluri si cupe.
De parca tu stii ce contine sticla de "Gatorade" pe care o gusta in timpul jocului , Paul Gascoine , Garry Lineker , Paul Seaman , samd :lol: :lol: :lol:

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Val Pangica jr scrie:
gabisandu scrie:
De parca tu stii ce contine sticla de "Gatorade" pe care o gusta in timpul jocului , Paul Gascoine , Garry Lineker , Paul Seaman , samd :lol: :lol: :lol:
Si asta-i drept. :lol:

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

La ei jocul dureaza 90 min.Dupa ..... :roll:

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

de acord si eu,la furat pe strada :mrgreen:

senzor planet