Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Mesaj de Dan Mitranescu »

@Ilie Victor Florea

Eu privesc competitia mult mai strict.

Pentru mine este un sport nu o distractie...de aici si comportamentul meu .

Despre modul de hranire,localizare si prindere a pestilor nu cred ca putem vorbii prea multe ...ideile mele cred ca sunt cam deplasate.

Numai bine si sper sa ajungi sa prinzi peste pe cat scrii !
:D

Dan Mitranescu
Veteran

Mary2005 scrie:
Dan Mitranescu scrie: Sa fi vazut ce p..li isi baga Ghita in ea de mamaliga dupa ce reusise sa o intreaca, parca batuse cine ce stie ce firma de nada din lume...
Nu stiu cu ce am gresit eu in fata lui Ghita dar inafara de a si baga atata in mamaliga si a bagat si in mine si in familia mea .

Lucrul asta ma face sa ma gandesc mai bine daca mai vreau sa particip la asemenea concursuri ....

pot sa il anunt pe domnul Ghita ca nu am pescuit cu mamaliga si am pescuit si cu bile si cu porumb ......

10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Dan Mitranescu

dragul meu , am citit 5 pagini de Forum si nu pot sa iti spun decit atit - "ai pierdut pe mina ta" , iar faptul ca ce a facut Ghita tie ti se pare caz valiza ! - este o percepere care iti demonstreaza lipsa de experienta in concursurile cu adevarat tari ! Vei gasi bibliografie LEGALA - in "pescuitul cu slapul" , "vecinul intercalat la Sarulesti" , "Fisela vs Coco regarding Val si Cezar", "Tite - avicola 2" , "montura lui Nitzu" , samd , samd ( cite mai sunt .... )
Din punctul meu de vedere , esti pe drumul bun , pentru ca ai inteles ce ti s-a intimplat si de ce ai pierdut , dar nu ai ce ce reprosa nimanui cu privire la stimulente pentru a pescuii bine si cu bile de calitate . Eu te asigur ca daca iti luai si tu o mina de bile de la Ghita , iti luai unul de 9-10 kg , daca aruncai mult in afara patului tau de nada si acest topic nu mai exista .
Nu il acuza pe Ghita ca a dat dovada de intelegere a garlei si a luptat cu ce avea la el sa isi faca un culoar mai bun . Nasol era daca fura peste sau se tinea de alte timpenii - dar ca a dat niste bile unor echipe sa prinda si ele ceva mai mare - este dovada de pescar bun , care isi stie interesul , fara a-l transforma in infractor . :wink:

Felicitari inca o data pentru rezultat si eu unul nu ma supar daca ma bati cu mamaliga la concurul viitor , de peste 10 zile - este stiinta ta si o folosesti ca atare , cu pricepere din ce se vede . hai Fir intins si nu mai suci mintile involburate - ca ne umplem de suspicionita .
te asigur iarasi ca daca pot sa-ti fac o cheie pescareasca , am sa ti-o fac fara remuscari , chiar daca o sa avem cazul valiza 2 , sau 14 . Asta cu conditia sa o si pricepi :lol: Aici te-a facut Ghita si a jucat o carte legala .

Dan Mitranescu
Veteran

@Val Pangica jr

Legat de pestii mari (cu tine pot sa vorbesc despre asta :D ) cu ce am gresit eu fata de Maty care a prins TOATE capturile la momitor cu porumb pe ac ? De ce se sustine ca bilele prind pesti mari mai mult decat "locul" ? Asta nu inteleg eu .

In plus eu in ultima noapte am folosit si boiliesuri de calitate aduse special de Mircea Gheran ... (ptiuu !!! na ca am recunoscut si asta :D ) cu aceleasi rezultate modeste :pesti de 5-6 kg.

P.S. multumesc pentru comentariul tau "parintesc" ... :D

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

@dan mitranescu
Revin cu aceeasi intrebare fiindca vad ca persisti in eroare...de unde stii cu cea a pescuit nea' Maty?
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Dane,

La inceputul acestui topic ai facut niste acuzatii, si pe un ton destul de serios.
Eu iti spun foarte sincer, cu toata amicitia, dar la fel de serios, ca ori le dovedesti, ori iti ceri scuze public, nu neaparat lui Ghita, ci tuturor celor pe care i-ai atins in comentariile tale.

Atentie, eu nu-l iau in brate pe Costin, ca as fi si eu pasa-mi-te din Ploiesti, trebuie chiar sa recunosc ca are si el niste bube-n cap, dar...asta e alta mincare de peste, e de domeniul arbitrilor. Probabil ca daca in viitor Ghita va mai sari calul, va fi cu siguranta atentionat, sanctionat, sau chiar exclus de la vreun concurs. Oricum, daca a incalcat punctul 10 pe care-l invoci, ai fi putut sa faci contestatie sau sa atentionezi arbitrii, nu? :)

In rest, despre locul care tine pesti mari sau nu, aici cam tin cu tine ! :lol: Indiferent de mamaliga de 1 RON sau de 100..! :)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Dan Mitranescu"]@Val Pangica jr

Legat de pestii mari (cu tine pot sa vorbesc despre asta :D ) cu ce am gresit eu fata de Maty care a prins TOATE capturile la momitor cu porumb pe ac ?

1 Nu esti suficient de credincios si in mod sigur nu ai fost la biserica cu nada pntru a fi sfintita :idea:
2 Poate porumbul tau sau mamaliga ta au fost mai dulci decat ale lui MATY :idea:

De ce se sustine ca bilele prind pesti mari mai mult decat "locul" ? Asta nu inteleg eu .

Cred ca faci o confuzie mare ''Nu locul si nici bilele nu prind pesti mari ,de acest lucru se ocupa DOMNUL si NOROCUL ,de aia se numeste PREMIUL NOROCOSULUI :!:

In plus eu in ultima noapte am folosit si boiliesuri de calitate aduse special de Mircea Gheran ... (ptiuu !!! na ca am recunoscut si asta :D ) cu aceleasi rezultate modeste :pesti de 5-6 kg

Poate nu a fost o mutare inspirata ,pentru ca Mircea nu este recunoscut ca un pescar de PESTE MARE :!: poate trebuia consultat Iorgos ,Badica sau Caron :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dan Mitranescu
Veteran

Cezar Bibu scrie:@Dane,

La inceputul acestui topic ai facut niste acuzatii, si pe un ton destul de serios.
Eu iti spun foarte sincer, cu toata amicitia, dar la fel de serios, ca ori le dovedesti, ori iti ceri scuze public, nu neaparat lui Ghita, ci tuturor celor pe care i-ai atins in comentariile tale.

Atentie, eu nu-l iau in brate pe Costin, ca as fi si eu pasa-mi-te din Ploiesti, trebuie chiar sa recunosc ca are si el niste bube-n cap, dar...asta e alta mincare de peste, e de domeniul arbitrilor. Probabil ca daca in viitor Ghita va mai sari calul, va fi cu siguranta atentionat, sanctionat, sau chiar exclus de la vreun concurs. Oricum, daca a incalcat punctul 10 pe care-l invoci, ai fi putut sa faci contestatie sau sa atentionezi arbitrii, nu? :)

In rest, despre locul care tine pesti mari sau nu, aici cam tin cu tine ! :lol: Indiferent de mamaliga de 1 RON sau de 100..! :)
Nu am jignit pe nimeni ! Nu mi-am bagat ''p...li" in bilele nimanui si nu m-am bucurat niciodata de insucesul nimanui.

Totul a plecat de la alimentarea cu bile a mai multe standuri de catre Ghita care consider ca nu a fost un lucru corect .
Am vb. la telefon cu David si acesta mi-a spus ca aceasta alimentare a fost facuta cu titlul de reclama pentru bilele respective si nicidecum pentru a influenta clasamentul.In aceasta situatie nu mai am nimic de zis.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Dan Mitranescu

uite ca dupa mult timp sunt de acord cu Victor Oana . Bilele ca bilele , dar vointa Domnului nu poate fi cuantificata in nici o ecuatie , cel putin legat strict de pescuit . :lol: :lol:
Nu mai fii suparat , oricum ai dovedit inca o data ca MV este domeniul tau si cred ca aici nu are nimeni de ce sa maraie !

maty

Mesaj de maty »

Vali Vesa scrie:"Scenarita omoara Romanica"

Oare l-au "agatat" si pe Maty...???
Vali ma durut mult cand astazi am citit insinuarea ta ,cum ca as fi putut fi ,,agatat"
deaceia refuz sa primesc felicitarile din partea ta,siti spun,desi si tu stiai asta,ca eu nu fac dealea,ptr. ca stiu ca Dumnezeu rasplateste pe fiecare dupa faptele sale.
Lui Dan ii spun ca nu sunt nepasator,(ptr. ca din punctul meu de vedere a fi nepasator insemna a fi las,si eu nu sunt las)
Dane daca vrei parerea mea,personal cred ca oricat de talentat ar fi cineva nu poate pretinde sa puna semnul egal intre mamaliga si nada,si sa aiba pretentia sa obtina acelesi rezultate cu oricare dintre ele. Desigur sunt locuri si locuri,dar conteza enorm si cum nadesti si cu ce o faci. Daca ai sa meditezi bine la asta vei intelege unde ai gresit.
ajutorul vine de sus.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”