@Dan Mitranescu
dragul meu , am citit 5 pagini de Forum si nu pot sa iti spun decit atit - "ai pierdut pe mina ta" , iar faptul ca ce a facut Ghita tie ti se pare caz valiza ! - este o percepere care iti demonstreaza lipsa de experienta in concursurile cu adevarat tari ! Vei gasi bibliografie LEGALA - in "pescuitul cu slapul" , "vecinul intercalat la Sarulesti" , "Fisela vs Coco regarding Val si Cezar", "Tite - avicola 2" , "montura lui Nitzu" , samd , samd ( cite mai sunt .... )
Din punctul meu de vedere , esti pe drumul bun , pentru ca ai inteles ce ti s-a intimplat si de ce ai pierdut , dar nu ai ce ce reprosa nimanui cu privire la stimulente pentru a pescuii bine si cu bile de calitate . Eu te asigur ca daca iti luai si tu o mina de bile de la Ghita , iti luai unul de 9-10 kg , daca aruncai mult in afara patului tau de nada si acest topic nu mai exista .
Nu il acuza pe Ghita ca a dat dovada de intelegere a garlei si a luptat cu ce avea la el sa isi faca un culoar mai bun . Nasol era daca fura peste sau se tinea de alte timpenii - dar ca a dat niste bile unor echipe sa prinda si ele ceva mai mare - este dovada de pescar bun , care isi stie interesul , fara a-l transforma in infractor .
Felicitari inca o data pentru rezultat si eu unul nu ma supar daca ma bati cu mamaliga la concurul viitor , de peste 10 zile - este stiinta ta si o folosesti ca atare , cu pricepere din ce se vede . hai Fir intins si nu mai suci mintile involburate - ca ne umplem de suspicionita .
te asigur iarasi ca daca pot sa-ti fac o cheie pescareasca , am sa ti-o fac fara remuscari , chiar daca o sa avem cazul valiza 2 , sau 14 . Asta cu conditia sa o si pricepi

Aici te-a facut Ghita si a jucat o carte legala .