Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Maty a mers pe aceiasi strategie ca a mea si a castigat... ce deduci de aici ? Si sincer stilul lui este mai important pentru mine decat alte conceptii .Andrei I scrie:Dane ce te-am intrebat eu la tine in magazin? Mergi cu 2 lansete pe bile pentru capturi sau dai la cantitate?
Mai stii ce mi-ai raspuns? Ai zis: "merg la cantitate si trebuie sa intre si cativa mai mari...cum mi-o fi norocul"
... Singura concluzie acum ce se poate trage este ca nu esti capabil sa concepi ca ai pierdut locul 1 pe greseala ta de strategie sau pe ghinion.
Care e diferenta ca a impartit Ghita bile vecinilor sau ca vecinii au dat fuga la Bucuresti si s-au aprovizionat cu 1016 si pop=uri ca sa prinda peste mare realizand ca e singura lor sansa de a urca in clasament?? A prins Ghita peste in locul lor?
In loc sa te multumesti cu un loc 3 (totusi un podium) denigrezi alte echipe care au platit aceeasi taxa ca si tine, au participat la acelasi concurs si au avut acelasi obiectiv ... cine nu e fair play aici?
Nu stiu cu ce am gresit eu in fata lui Ghita dar inafara de a si baga atata in mamaliga si a bagat si in mine si in familia mea .Dan Mitranescu scrie: Sa fi vazut ce p..li isi baga Ghita in ea de mamaliga dupa ce reusise sa o intreaca, parca batuse cine ce stie ce firma de nada din lume...
O sa raspund pe rand, la obiect..Dan Mitranescu scrie:@Ilie Victor Florea
Eu nu te-am acuzat de cardasie cu nimeni . Am specificat legat de echipa voastra ca a fost o mare bucurie pentru ca m-ati intrecut pe mine la capturi. Ca aveati numai 80kg pe o balta ca MV2 nu era nici o problema bucuria cea mare era ca l-ati detronat pe Mitranescu la capturi . Eu ce sa cred din asta ?
In situatia in care eu si Florin eram in cort si incercam sa dormim si ne-am pomenit cu un vizitator pe care nici nu il cunosteam ,ca intra in stand si chiar aproape de intrarea in cort, garantez ca a fost cea mai civilizata formula pe care am gasit-o in acel moment pentru a rezolva situatia. Ce vroiai sa ne trezim si sa-l punem la masa pe colegul tau pentru a-ti castiga simpatia ???
La Maty in stand a fost voie sa intrati ?
Si de ce nu v-ati pus ambitia sa prindeti cantitate pentru ca acolo aveti sincer probleme grave, mai ales ca majoritatea concursurilor se bazeaza pe aceasta ?
Spar sa ma mai sabotati si la alte concursuri, dar nu chiar asa de rau.. ca se supara colegu de echipa...Andrei I scrie:"Vecinii de la standul 2 m-au sabotat intentionat. Desi nu ne cunosteam, au aflat cumva ca mie imi place un anumit tip de whisky, Glenffidich de 18 ani, si nu pot rezista tentatiei. Si m-am imbatat de n-am fos bun de nimic de vineri pe zi, pana sambata dimineatza. Este un protest oficial"
te-ai prins intr-un final deci ...
Nu are nici o legatura organizarea concursului cu faptul ca unii au profitat imediat de portitele deschise.Am spus acest lucru clar in partea cealalta.Costel Stanila scrie:Dane observ ca te-ai mai racorit![]()
Am citit tot si intervin in calitate de organizator al concursului SENIOR CUP.
Ma deranjeaza numele topicului care l-ai ales.
Cei care nu sunt implicati in pescuitul de competitie, dar poate si-ar dori, poate inteleg din numele topicului cu totul altceva,nu au chef sau timp sa citeasca toate postarile si se creeaza probleme de imagine ale clubului SENIOR CRAP.
Te-as ruga sa schimbi numele topicului, poti sa o faci si singur cred..daca nu roaga un moderator, in altceva...(de ex. Mitranescu vs. cine vrei tu, sau impresii personale Dan Mitranescu dupa concursul SENIOR CUP...,etc.), dupa care poti continua sau te poti opri, e decizia ta.
Multumesc.