Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Mesaj de Dan Mitranescu »

A nu se intelege ca este vorba de multi pesti mari . Era suficient unul de 8-9 kg sa se rezolve "situatia". Lucrurile erau destul de simple deaceea s-au si rezolvat ...

adrwus

Mesaj de adrwus »

I-mi place ca se vorbeste de selectare in situatia in care noaptea au fost -7 grade!!!!
A-ti adus vreodata un crap de 4kg pe lat ? Ca pe platica? Nici eu, pana acum.
Selectie in situatia in care crapul nu facea un metru in plus ? haidade.
Poti sa- i acuzi pe baietii de la carp zone George Alexandru ca nu stiu sa prinda peste mare? Nici asta nu cred.
Din fata calculatorului e foarte usor sa comentezi. Pe balta la -7 grade e mai dificil. Crede-ti ca porumbul lu Maty avea o aroma speciala?
In situatia in care te chinui efectiv sa prinzi un peste voi vreti selectie. Daca asta ai avut in fata asta ai prins. Si credeti-ma sunt multi care si-ar fi dorit sa prinda macar. Vedeti situatia de la cabana paznicilor spre coada baltii.

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Eu propun ca acest topic sa nu se mai numeasca valiza si sa sa numeasca CARACATITA ca nupa ce sa scris aici putem face un film cu Mafiaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: :shock:
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

adrwus scrie:I-mi place ca se vorbeste de selectare in situatia in care noaptea au fost -7 grade!!!!
A-ti adus vreodata un crap de 4kg pe lat ? Ca pe platica? Nici eu, pana acum.
Selectie in situatia in care crapul nu facea un metru in plus ? haidade.
Poti sa- i acuzi pe baietii de la carp zone George Alexandru ca nu stiu sa prinda peste mare? Nici asta nu cred.
Din fata calculatorului e foarte usor sa comentezi. Pe balta la -7 grade e mai dificil. Crede-ti ca porumbul lu Maty avea o aroma speciala?
In situatia in care te chinui efectiv sa prinzi un peste voi vreti selectie. Daca asta ai avut in fata asta ai prins. Si credeti-ma sunt multi care si-ar fi dorit sa prinda macar. Vedeti situatia de la cabana paznicilor spre coada baltii.
ai perfecta dreptate...de unde sa stim noi chibitii ce-ati facut voi acolo si mai ales mataluta care ai adus un crap de 4kg pe deasupra apei (eu am reusit cu unul de 8 kg, dar ce conteaza) cea mai joasa tenperatura la care am pescuit a fost -6 grade, deci pe linga mine, esti un adevarat erou...cei misto e ca-i lasi pe altii sa spuna, nu te lauzi tu asa cum fac chibitii din fata calculatorului... :mrgreen:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

DAVID NICU scrie:Eu propun ca acest topic sa nu se mai numeasca valiza si sa sa numeasca CARACATITA ca nupa ce sa scris aici putem face un film cu Mafiaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: :shock:
Nu am vrut sa dau nume si sa fac acuzatii.
Esti poate cel mai important om din povestea asta care ma poate ajuta.

Ofer 10.000 ron pentru declaratia ta in situatia in care ai dovezi care-mi sustin afirmatiile.

Daca vrei ca sa participi la competitii intr-un astfel de mediu este alegerea ta.

Rog organizatorul ca in situatia unei marturisiri sa considere acest lucru pozitiv si sa nu aibe repercursiuni asupra echipei in cauza.

P.S. Oferta este valabila pentru oricine vine cu dovezi clare .

DragosNistor

Mesaj de DragosNistor »

@Dan Mitranescu

Tu nu ai pescuit deloc pe standul lasat liber de echipa ce a abandonat? ai pus cumva marker pe linia dintre standul tau si ei si ai pescuit exclusiv in zona alocata tie? Corect ar fi fost sa faci asa. Si pe urma sa ii acuzi pe cei din Ploiesti.
Catch and release! lasati si pe altii sa se bucure

Dan Mitranescu
Veteran

DragosNistor scrie:@Dan Mitranescu

Tu nu ai pescuit deloc pe standul lasat liber de echipa ce a abandonat? ai pus cumva marker pe linia dintre standul tau si ei si ai pescuit exclusiv in zona alocata tie? Corect ar fi fost sa faci asa. Si pe urma sa ii acuzi pe cei din Ploiesti.
Pentru cultura ta generala pentru ca se vede ca esti total pe dinafara: desi cei din stanga mea au abandonat eu am continuat sa pescuiesc la distanta lateral dreapta, acolo unde aveam trasaturi mai dese. Toti cei care au fost la mine au vazut ca pescuiam de la jumatatea standului in dreapta.

P.S. Nu acuz Ploiestiul de nimic asa ca nu te mai baga aiurea.

carpmaster

Mesaj de carpmaster »

chiar daca nu sint competitiv inca cu echipele experientate din aceasta concursuri , daca se adevereste ca se fac (sa zic smecherii) din asta , nu as mai vrea sa mai particip la concursuri....
este nasol sa stii ca tu te duci sa pescuiesti cu pescari buni si particip la un concurs care nu ai nici o sansa de a castiga chiar si dupa ce capati experienta necesara ....
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

ValiRom

Mesaj de ValiRom »

Felicitari pentru Dan Mitranescu.

RUSINE PENTRU MANEVRISTI :evil:

Dan Mitranescu
Veteran

carpmaster scrie:chiar daca nu sint competitiv inca cu echipele experientate din aceasta concursuri , daca se adevereste ca se fac (sa zic smecherii) din asta , nu as mai vrea sa mai particip la concursuri....
este nasol sa stii ca tu te duci sa pescuiesti cu pescari buni si particip la un concurs care nu ai nici o sansa de a castiga chiar si dupa ce capati experienta necesara ....
Nu trebuie sa generalizezi ...

Nu exista concursuri trucate,exista decat oameni care destabilizeaza lucrurile.Aici trebuie sa intervenim.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”