Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Mesaj de barbumarius »

@Dan Mitranescu

Se pare ca nu a fost un concurs prea greu daca la ora asta stai in fata calculatorului in loc sa dormi. :D

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

barbumarius scrie:Oricum trebuie sa recunosti ca te-a luat valul sa prinzi peste mult si ai uitat sa prinzi si "mare".Si ca sa fac o gluma sa iti mai treca supararea, din cate il cunosc eu pe Ghita, daca ii cereai boilesuri iti dadea si tie.
Problema era ca nu ajungeam pe patul lui de nada cum ajungeau echipele din stanga si dreapta lui ...

Sunt sigur ca avea boiliesuri si pentru mine ... cum a avut pentru vecinul de pe Sarulesti dupa disputa cu locul... :D

Nu m-a luat valul cu cantitatea ...dar aia mari au si ei locurile lor si greu ii muti.

Fac oricand braila cu Ghita pe orice suma ,pescuind la peste 5 kg, daca facem schimb de locuri . Locul pe care a pescuit el si locul din dreapta lui au fost locurile pe care mi le-am dorit la tragerea la sorti. (martor este Vladut). Sunt locurile cele mai prolifice in pesti mari si cantitate.

Dan Mitranescu
Veteran

barbumarius scrie:@Dan Mitranescu

Se pare ca nu a fost un concurs prea greu daca la ora asta stai in fata calculatorului in loc sa dormi. :D
:D Deloc !
Ultima noapte am pescuit dupa "capturi" si am prins 6 pesti intre 5 si 6,5 kg ...care nu m-au ajutat deloc.

Acum am inteles de ce vrea lumea capturi ...si pentru ce sunt bune rulotele...si statiile... :D

Dan Mitranescu
Veteran

Vali Vesa scrie:"Scenarita omoara Romanica"

Oare l-au "agatat" si pe Maty...???
...si nepasarea o ingroapa de tot...!

P.S. poate mi se trage de la alea -7 grade din prima noapte :D

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dane, nu te supara, dar cred ca te grabesti un pic...parerea mea este ca la momentul cand erati 3 echipe cu 7 puncte, tu trebuia sa schimbi strategia si sa mergi cel putin cu doua lansete pe peste mare...nu vreau sa aud ca nu erai pregatit, fiindca se stia ca vor fi doua clasamente care se vor cumula...

cat priveste chestia care spui ca ti s-a propus, asta ar fi insemnat cumpararea noncombatului, in schimb ghita, daca a facut asa cum spui tu, atunci el a cumparat combatul ceea ce-i cu totul altceva.

nu vezi ca lui becali nu-i fac astia nimic :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Se vede din clasamentul la capturi : Dupa Maty care a avut norocul celui de 17,5 kg urmeaza locurile 11,15,14,12 !!!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

deja vad c-ai raspuns...asa o fi...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

cornelserbu scrie:Dane, nu te supara, dar cred ca te grabesti un pic...parerea mea este ca la momentul cand erati 3 echipe cu 7 puncte, tu trebuia sa schimbi strategia si sa mergi cel putin cu doua lansete pe peste mare...nu vreau sa aud ca nu erai pregatit, fiindca se stia ca vor fi doua clasamente care se vor cumula...

cat priveste chestia care spui ca ti s-a propus, asta ar fi insemnat cumpararea noncombatului, in schimb ghita, daca a facut asa cum spui tu, atunci el a cumparat combatul ceea ce-i cu totul altceva.

Am mers cu 4 lansete pe peste mare in ultima noapte. Ce prindeam sub 5kg nici macar nu mai pastram la cantar si ii eliberam.

Chiar nu intelegeti ca daca nu ai un loc care tine peste mare nu poti sa muti "dulapii" ...sa ii selectezi da ,dar sa ii aduci nu se poate !!!

In celelalte concursuri am prins de 10,9, 8 pe acelasi stil de pescuit cu momitor, Maty a prins toate capturile la momitor cu porumb (inclusiv cel de 17) ...si asta ca erau acolo nu ca Benzaru inebuneste crapii mari !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ti-am spus ca-i foarte posibil sa ai dreptate...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

cornelserbu scrie:

Dar faptul ca pui bile la dispozitie celor din stanga si din dreapta si ii lasi sa pescuiasca pe patul tau de nada ce este ?
Valabil si pentru standul 14 din stanga lui Gaoaza care dupa ce a nadit foarte mult nu mai prinde nici un peste in ultima noapte in favoarea vecinilor de pe 14. (Sper ca transferul de pesti sa fi fost prin intermediul lansetelor nu direct pe mal !!! :twisted: )Asta nu este noncombat ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”