Se pare ca nu a fost un concurs prea greu daca la ora asta stai in fata calculatorului in loc sa dormi.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Problema era ca nu ajungeam pe patul lui de nada cum ajungeau echipele din stanga si dreapta lui ...barbumarius scrie:Oricum trebuie sa recunosti ca te-a luat valul sa prinzi peste mult si ai uitat sa prinzi si "mare".Si ca sa fac o gluma sa iti mai treca supararea, din cate il cunosc eu pe Ghita, daca ii cereai boilesuri iti dadea si tie.
barbumarius scrie:@Dan Mitranescu
Se pare ca nu a fost un concurs prea greu daca la ora asta stai in fata calculatorului in loc sa dormi.
...si nepasarea o ingroapa de tot...!Vali Vesa scrie:"Scenarita omoara Romanica"
Oare l-au "agatat" si pe Maty...???
Am mers cu 4 lansete pe peste mare in ultima noapte. Ce prindeam sub 5kg nici macar nu mai pastram la cantar si ii eliberam.cornelserbu scrie:Dane, nu te supara, dar cred ca te grabesti un pic...parerea mea este ca la momentul cand erati 3 echipe cu 7 puncte, tu trebuia sa schimbi strategia si sa mergi cel putin cu doua lansete pe peste mare...nu vreau sa aud ca nu erai pregatit, fiindca se stia ca vor fi doua clasamente care se vor cumula...
cat priveste chestia care spui ca ti s-a propus, asta ar fi insemnat cumpararea noncombatului, in schimb ghita, daca a facut asa cum spui tu, atunci el a cumparat combatul ceea ce-i cu totul altceva.
nu vezi ca lui becali nu-i fac astia nimic
Dar faptul ca pui bile la dispozitie celor din stanga si din dreapta si ii lasi sa pescuiasca pe patul tau de nada ce este ?cornelserbu scrie:
cat priveste chestia care spui ca ti s-a propus, asta ar fi insemnat cumpararea noncombatului, in schimb ghita, daca a facut asa cum spui tu, atunci el a cumparat combatul ceea ce-i cu totul altceva.
nu vezi ca lui becali nu-i fac astia nimic