Bai nene ..de ce sa face atata caz pentru nimic?
Unde o sa ajungem cu pescuitul asta? Sunt destule motive de frustrare in viata de zi cu zi...daca nici la peste nu se mai poate bea un pahar de palinca...(situatie: noiembrie...noaptea..vant puternic ...bruma...o sa va injurati singuri ca ati interzis alcoolul

Inca odata tine de bunul simt al fiecaruia cat bea si cum face la bautura.
@ Porumbul....
Porumbul a fost interzis pentru ca e ieftin!!! De ce sa vina unu cu 2 saci de porumb fiert si sa prinda peste cand poate sa cumpere de la unul din cele 20 de magazine consacrate vreo 7 kg de bile in valoare de 7 milioane???!!
Ca hai sa fim seriosi..nu am vazut eu crap mort ca a mancat prea mult porumb! Asta a mancat si inainte sa se nasca NASH! si iote ca a supravietuit saracul crap.
E adevarat ca unii patroni de balti au interzis porumbul pe balta lor...pai normal...nu se ingrasa crapu din porumb la fel de bine ca din bile...asa ca veniti frati pescari si dati de mancare la crap ...bile

Cui nu-i convine sa nu vina!...ce balta mea

Una peste alta regretul meu, si sunt convins ca si al multor altora, este ca pescuitul la crap a devenit o INDUSTRIE....NU SPORT...care nu are nimic in comun cu relaxarea in natura, cu placerea pescuitului!
P.S. Propunere: Interzicerea definitiva a gratarului pe balta din 2 motive:
1. Mirosul de mici indeamna la consum de bere!

2. Fumul de la gratar ii impiedica pe cei aflati pe malul de vis-a-vis sa castige concursul !! nu mai vad swingerii de fum si rateaza momentul prielnic inteparii!

Andrei