OPEN TANCABESTI 14-18 AUGUST 2007

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

alcoolul si porumbul

Mesaj de Andrei I »

@ alcoolul

Bai nene ..de ce sa face atata caz pentru nimic?

Unde o sa ajungem cu pescuitul asta? Sunt destule motive de frustrare in viata de zi cu zi...daca nici la peste nu se mai poate bea un pahar de palinca...(situatie: noiembrie...noaptea..vant puternic ...bruma...o sa va injurati singuri ca ati interzis alcoolul :lol: ). E problema fiecaruia cat bea si de ce,,, Eu unul am venit de la ultima partida de 4 zile cu taria nedesfacuta si cu jumatate din bere intacta. Unii vin la peste si sa bea un pahar...altii nu....Ce sa spun..... de aia nu au prins unii peste la concurs pt ca X si Y au baut un pahar de palinca??!!! :roll:

Inca odata tine de bunul simt al fiecaruia cat bea si cum face la bautura.

@ Porumbul....

Porumbul a fost interzis pentru ca e ieftin!!! De ce sa vina unu cu 2 saci de porumb fiert si sa prinda peste cand poate sa cumpere de la unul din cele 20 de magazine consacrate vreo 7 kg de bile in valoare de 7 milioane???!!

Ca hai sa fim seriosi..nu am vazut eu crap mort ca a mancat prea mult porumb! Asta a mancat si inainte sa se nasca NASH! si iote ca a supravietuit saracul crap.

E adevarat ca unii patroni de balti au interzis porumbul pe balta lor...pai normal...nu se ingrasa crapu din porumb la fel de bine ca din bile...asa ca veniti frati pescari si dati de mancare la crap ...bile :evil: pe banii vostri..si mai platiti si 1000Euroi pe luna abonament :D

Cui nu-i convine sa nu vina!...ce balta mea :D

Una peste alta regretul meu, si sunt convins ca si al multor altora, este ca pescuitul la crap a devenit o INDUSTRIE....NU SPORT...care nu are nimic in comun cu relaxarea in natura, cu placerea pescuitului!

P.S. Propunere: Interzicerea definitiva a gratarului pe balta din 2 motive:
1. Mirosul de mici indeamna la consum de bere! :roll: :D
2. Fumul de la gratar ii impiedica pe cei aflati pe malul de vis-a-vis sa castige concursul !! nu mai vad swingerii de fum si rateaza momentul prielnic inteparii! :D

Andrei
Milionar excentric

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Andrei, era vorba doar de consumul alcoolului in competitii, in rest treaba fiecaruia cat si ce bea...

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

gabisandu scrie:Andrei, era vorba doar de consumul alcoolului in competitii, in rest treaba fiecaruia cat si ce bea...
Am inteles exact despre ce era vorba...totusi...sunt competitii cu reguli foarte stricte cu taxe de inscriere foarte mari...concursuri pentru profesionisti unde ...ma rog sa zicem ca se poate pune problema in felul urmator: "Concurentii in stare de ebrietate cu un comportament nepotrivit, sau care deranjeaza prin atitudinea lor pe vecinii de stand..pot primi avertisment sau pot fi eliminati din concurs"...dar sa interzici alcoolul la un concurs in aer liber cu o durata intre 72-96 de ore sau chiar mai mult ...in care conditiile atmosferice pot fi destul de vitrege...nu cred ca e cazul.

Si mai sunt si alt gen de concursuri...mai relaxate...unde iar nu isi au rostul astfel de masuri.

Nu vreau sa fiu gresit inteles...eu nu beau mai mult de 2 beri intr-o zi...deci nu sufar daca se va interzice alcoolul in concursuri...dar nu-i corect.

Nu comparati un meci de fotbal sau o proba de atletism sau orice alt gen de competitii cu o durata de max 90-120 de minute cu un concurs de 96 de ore! trebuie sa mai si bei sa mananci etc...

Oricum...pt mine subiect inchis,...m-am bagat destul in seama...dar am facut-o ca pescar cu drept de opinie.

Numai bine,
Andrei
Milionar excentric

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Propunere pentru baietii din lotul national. Daca, consumul de alcool ne caracterizeaz asa de tare, cand plecati catre mondiale treceti cu o zi inainte prin butoiul cu tuica de pruna :shock: si apoi tineti in gura la dip-uit bilele de concurs, aroma de pruna si alcool pe caldura asta, poate castigam campionatul cu asa strategie :lol:

Nu uitati suporterii (ma ofer si eu) mai multe bile dip-uite, mai multe sanse de castig... :roll:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cezar Bibu scrie:Vladut,

N-ar fi trebuit semnalat ,totusi ,si recordul stabilit pentru cantitatea totala ?
recordul nu se omologheaza din moment ce pana si tu ai reusit sa prinzi pe locul respectiv 24 de bucati in 24 de ore dupa terminarea concursului. basca unul sarit de 20 de kile!
:D :D :D :D :D :D :D :D
am glumit. felicitari si tie, dar mai ales echipei Maier - Grigore - Ghita pt un nou record al lacului!!!
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cezar

ce ai facut tata i-ai otingit si mie nu mi-ai zis nimic la telefon ? :lol:

Vreais eu sa-i felicit pe Cristi , Gabi si Ghita pentru ca au dovedit pentru a nu stiu cita oara ca Tinbaestiul nu mai are secrete pentru ei . Felicitari pentru concurs baieti si pentru record .
Ultima oară modificat Lun Aug 20, 2007 15:08 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Andreri

o intrbare total lipsita de diplomatie...in rest, ce sa-ti spun, afirm si eu din auzite, mai citesc pe net cate un regulament de pe afara si nu in ultimul rand am sa te intreb pe tine care ai participat la multe concursuri afara si vrei neaparat sa se stie chestia asta...acolo este interzis porumbul ????

@ Vladut

proprietarul baltii a impus interzicerea porumbului...fi sigur ca, daca as fi avut eu o pista pentru concurs, n-as fi interzis nicodata porumbul, dar din pacate, nu am.

Si acum una tare...am luat o revista carpworld la intamplare...cum se face ca la cel putin 4 pagini, vezi niste poze cu porumb, iar in text il intalnesti cam la 3 pagini...au inebunit englezii ??? Dar nu cred ca ar trebui sa facem o polemica pe asa un subiect...in fond organizatorul face regulamentul cum vrea si cum poate, eu mi-am spus doar parerea in legatura cu interzicerea unei nade care chiar n-ar trebui interzisa sub nici o forma, fiindca are pre mult traditionalism in ea.

Vladut, din pacate nu pot participa la concursul respectiv decat in calitate de coorganizator...deci, nu ma tin bine si-ti urez fir intins.
motivul...pe 15 o botez pe nepotica lui Tica...sau bunicul Tica, cum vrei sa-i spui :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

George Slave

Mesaj de George Slave »

Nu alcoolul trebuie interzis,ci manifestarile provocate de consumul excesiv al acestuia. Cine a fost la acest concurs poate a auzit ce nu ia fost dat sa auda demult,cu morti cu raniti cu familii si cu multe alte ingrediente care pana la urma a culminat cu petarde si focuri de artificii.

romica

Mesaj de romica »

daca se interzice alcoolul ma reapuc de concursuri. sigur ocup un loc pe podium dupa maty si tata nitu :lol: :lol: :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:@ Andreri
o intrbare total lipsita de diplomatie...in rest, ce sa-ti spun, afirm si eu din auzite, mai citesc pe net cate un regulament de pe afara si nu in ultimul rand am sa te intreb pe tine care ai participat la multe concursuri afara si vrei neaparat sa se stie chestia asta...acolo este interzis porumbul ????
intentionat am pus intrebarea asa, lipsit de diplomatie. m-a determinat postarea ta in care afirmi categoric ca numai in romania se interzice porumbul la un concurs de crap.
daca doar intrebai, asa cum o faci mai sus, ti-as fi raspuns frumos.
de la chestia cu "vrei sa se stie" ma abtin.

in ungaria, la haromfa, este interzis porumbul, atat in concursuri, cat si la pescuitul de placere.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”