OPEN TANCABESTI 14-18 AUGUST 2007

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
George Slave

Mesaj de George Slave »

Daca eu in primele 48-72 ore luptam pentru primul loc cu Cristi Maier dupa ce standul din stanga lui Cristi a abandonat si la 10 metri de mine sa incins o petrecere campeneasca cu rasete si chiuieli de se auzea pe toata balta eu ce trebuia sa fac ? l-as intreba pe Andrei_crapar el unde a pescuit si ce ar fi facut in locul meu ? Sa nu-mi spui ca trebuia facuta contestatie,ca de avertismente verbale suntem satui.

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

George Slave scrie: l-as intreba pe Andrei_crapar el unde a pescuit si ce ar fi facut in locul meu ? Sa nu-mi spui ca trebuia facuta contestatie,ca de avertismente verbale suntem satui.
Si ce te opreste sa-l intrebi???
:lol:

...eu pescuiesc pe unde apuc..nu cred ca are relevanta..am doar 2 concursuri la activ ambele pe Darvari...cu rezultate mediocre.

...sincer nu stiu ce as fi facut in locul tau..probabil m-as fi ofticat la fel de tare ... dar asa cum spunea cineva mai devreme ...nu alcoolul trebuie interzis ci descalificati cei care din cauza consumului excesiv pun in pericol desfasurarea in bune conditii a concursului.

Oricum o contestatie trebuia facuta..probabil ca ar fi semnat mai multi reclamatia ta ...si masura ar fi fost ceva mai mult decat avertisment verbal.

Dar sunt foarte curios cum ar putea fi pus-a in practica o astfel de masura ...interzicerea alcoolului :lol: Parca si vad 2 strajeri ai patriei facand control corporal fiecarui participant la concurs ...sau o poarta ca la aeroport cu raze X :shock:

NU APROB SI NU INCURAJEZ CONSUMUL DE ALCOOL NICI IN CONCURS SI NICI IN GENERAL...dar unele lucruri nu pot fi eradicate. Singura masura este eliminarea din concurs a celui care se imbata si face ca porcu' in calduri ...

Si terminati cu forulari de genul "tu pe unde ai pescuit"....a se intelege..."cine esti tu sa te bagi in seama" ...etc.

Din cate stiu eu acest forum este public si este destinat impatimitilor pescuitului la crap (crap maniacilor)...daca gresesc si se adreseaza numai vedetelor...il rog pe dl. admin sa imi steraga contul ...nu am ca cauta aici..sunt un om modest fara aere de mare smecher.

Andrei
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

un om modest, "fara aere de mare smecher" nu ar fi facut afirmatia de mai jos, care iti apartine:

Porumbul a fost interzis pentru ca e ieftin!!! De ce sa vina unu cu 2 saci de porumb fiert si sa prinda peste cand poate sa cumpere de la unul din cele 20 de magazine consacrate vreo 7 kg de bile in valoare de 7 milioane???!!

te rog sa afli ca porumbul aruncat in cantitati mari in apa ( crede-ma, am vazut multe astfel de cazuri, foarte multe) influenteaza in mod negativ cantitatea totala de peste prinsa intr-un concurs.

in rest, poti sa-ti vezi in continuare de postat, nu te sterge nimeni

@george slave

ai mare dreptate george. este regretabil ce s-a intamplat. din pacate nu mai putem face nimic, decat sa luam masuri pe viitor.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

romica scrie:daca se interzice alcoolul ma reapuc de concursuri. sigur ocup un loc pe podium dupa maty si tata nitu :lol: :lol: :lol:
eu ma duc sa-mi recrutez membrii in echipa la biserica penticostala! :D
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Re: alcoolul si porumbul

Mesaj de petre iulian »

[quote="Andrei_crapar"]@ alcoolul

Bai nene ..de ce sa face atata caz pentru nimic

@ Porumbul....

Porumbul a fost interzis pentru ca e ieftin!!! De ce sa vina unu cu 2 saci de porumb fiert si sa prinda peste cand poate sa cumpere de la unul din cele 20 de magazine consacrate vreo 7 kg de bile in valoare de 7 milioane???!!

Ca hai sa fim seriosi..nu am vazut eu crap mort ca a mancat prea mult porumb! Asta a mancat si inainte sa se nasca NASH! si iote ca a supravietuit saracul crap.

E adevarat ca unii patroni de balti au interzis porumbul pe balta lor...pai normal...nu se ingrasa crapu din porumb la fel de bine ca din bile...asa ca veniti frati pescari si dati de mancare la crap ...bile :evil: pe banii vostri..si mai platiti si 1000Euroi pe luna abonament :D

Cui nu-i convine sa nu vina!...ce balta mea :D

Una peste alta regretul meu, si sunt convins ca si al multor altora, este ca pescuitul la crap a devenit o INDUSTRIE....NU SPORT...care nu are nimic in comun cu relaxarea in natura, cu placerea pescuitului!

BINE ZIS :D :D primul care a zis ce-l doare si cam are dreptate... si eu sunt pescar "porumbar" si stiu ce inseamna sa nu ai acces la unele concursuri. TOT odata inteleg si ca unii pescari abuzeaza de porumb si strica si paturile celor din prajma lui. DIN pacate cel mai bine ar fi sa se limiteze porumbul dar e foarte greu de controlat cat are fiecare. eu cred ca cei ce vin cu sacii de porumb (si fiert sa fie) sunt pescari care nu au nici o treaba cu pescuitul de competitie. E O PARERE NU D-ATI CU PARUL :shock: :shock: .. din pacate baltile noastre sunt cam mici si nu poti asigura o distanta suficienta intre concurenti ca sa nu deranjezi ceilalti concurenti. daca ar fi 200 de metrii intre standuri cred ca ar fi alceva....E DOAR O PARERE PERSONALA SI POATE MA INSEL mai ales ca nu am in "spate" decat 3 concursuri.

PETRE IULIAN

--------------------
GOLD TEAM- SI DEOCAMDATA ATAT

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:un om modest, "fara aere de mare smecher" nu ar fi facut afirmatia de mai jos, care iti apartine:

te rog sa afli ca porumbul aruncat in cantitati mari in apa ( crede-ma, am vazut multe astfel de cazuri, foarte multe) influenteaza in mod negativ cantitatea totala de peste prinsa intr-un concurs.

Ce pot sa comentez... daca ma incadrezi tu la smecheri lipsiti de modestie .... :shock: Oricum Ms. pentru info... si eu care ma gandeam ca nu influenteaza. Si daca arunc aceeasi enorma cantitate de bile tari nu e acelasi lucru cu porumbul fiert? Sau o sa imi spui ca 2 saci de bile nu satura? si se va prinde in continuare fara probleme?

Oricum nici macar nu vreau sa continui discutia...probabil te-ai simtit un pic lezat pentru ca si tu esti in INDUSTRIA bilelor ( si apropo eu clientul vostru :D ).

AAaa ...si multumesc pt. ca mi-ai dat voie sa postez in continuare fara sa ma stergi
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Andrei_crapar scrie:Sau o sa imi spui ca 2 saci de bile nu satura?
da, asta iti spun
Andrei_crapar scrie: Oricum nici macar nu vreau sa continui discutia...probabil te-ai simtit un pic lezat pentru ca si tu esti in INDUSTRIA bilelor ( si apropo eu clientul vostru :D ).
discutia poate continua, cu argumente este constructiva
nu ma simt deloc lezat. unul din industria fructelor de mare nu se poate simti lezat cand vede o reclama la pop corn :D
iti multumesc ca esti clientul nostru!
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

[quote="andrei vladeanu"
iti multumesc ca esti clientul nostru![/quote]

N-ai pt. ce ....s-a nimerit sa puneti magazinul in drumul meu :D

P.S. Scoateti si voi porumbul ala vidat de la vanzare....ca ispititi pescarii sa-l cumpere....si mai grav ..poate il vor folosi :D

Andrei Ionita
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Andrei, nu uita ca principalul atu al bilelor este faptul ca le creaza crapiilor DEPENDENTA si PURGATIE !!!!!!

Asa ca , acum sper sa intelegi ca orice cantitate de bile (de calitate) aruncate in apa nu poate influenta pe timp lung hranirea crapilor.... :D

In rest numai bine si continua sa -ti expui parerile linistit, este un forum liber....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

[quote="Vladut Mateianu"]Andrei, nu uita ca principalul atu al bilelor este faptul ca le creaza crapiilor DEPENDENTA si PURGATIE !!!!!!

Asa ca , acum sper sa intelegi ca orice cantitate de bile (de calitate) aruncate in apa nu poate influenta pe timp lung hranirea crapilor.... :D

da VLADUT ai dreptate eu anul trecut am fost la peste pe MOARA VLASIEI de multe ori dar nu am prins mai mare de 9 kg si nici pe balta nu am auzit tot anul decat de 2 pesti de peste 10 kg , iar anul asta dupa concurs au aparut capturi de 12,14,16 kg si destui de multi . DE unde am tras concluzia ca bilele "fermecate" scuid-octopus -senzor au facut ca ,crapii mai mari sa iasa la mancare. si uite asa inca o balta a trecut pe bile.. :shock: iar eu cu porumbul meu nu mai prind nici macar de 4-5 kg. :D . vrand nevrand ma apuc de bile ca a-ti facut pestii dependenti de ele ..... :D . o alta observatie a mea a fost ca bilele pe care le folositi voi sunt mai bune pe apa mai rece tinand cont ca a-ti plecat anul asta la concursuri pe locurile fruntase iar treptat odata cu incalzirea apei parca nu au mai dat asa roade. POATE E SI TREABA CU "NOROCUL" CA daca cazi pe un loc de cacat n-ai ce sa faci.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”