Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Si ce te opreste sa-l intrebi???George Slave scrie: l-as intreba pe Andrei_crapar el unde a pescuit si ce ar fi facut in locul meu ? Sa nu-mi spui ca trebuia facuta contestatie,ca de avertismente verbale suntem satui.
andrei vladeanu scrie:un om modest, "fara aere de mare smecher" nu ar fi facut afirmatia de mai jos, care iti apartine:
Porumbul a fost interzis pentru ca e ieftin!!! De ce sa vina unu cu 2 saci de porumb fiert si sa prinda peste cand poate sa cumpere de la unul din cele 20 de magazine consacrate vreo 7 kg de bile in valoare de 7 milioane???!!
te rog sa afli ca porumbul aruncat in cantitati mari in apa ( crede-ma, am vazut multe astfel de cazuri, foarte multe) influenteaza in mod negativ cantitatea totala de peste prinsa intr-un concurs.
da, asta iti spunAndrei_crapar scrie:Sau o sa imi spui ca 2 saci de bile nu satura?
discutia poate continua, cu argumente este constructivaAndrei_crapar scrie: Oricum nici macar nu vreau sa continui discutia...probabil te-ai simtit un pic lezat pentru ca si tu esti in INDUSTRIA bilelor ( si apropo eu clientul vostru).