Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Poti sa nu te opresti si te rog sa DEZVOLTI ,pentru ca nu prea am inteles unde vrei sa ajungi .[BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA ]Val Pangica jr scrie: pescuit cu porumb , etc la o competitie gen Darvari sau Hobaia . Pe Tincabesti e blasfemie !Ma opresc aici .
cornelserbu scrie:@ Andrei
Bai tata, la cupa cupelor si anul trecut si anul asta am stat langa porumbari si m-am uitat la ei cum castiga...mi-au scos peri albi, dar asta nu ma poate face sa fiu de acord cu interzicerea porumbului...eu sunt mai de moda veche, am trait mult pe vremea interzicerilor si ma calca pe nervi cand aud ca ceva este interzis. ?
Blasfemie inseamna ca aici pe Tincabesti , poti sa prinzi captura vietii tale si majoritatea pescarilor vin dupa piese si dulapi . Ca sa-ti axezi strategia de pescuit pe porumb mi se pare aiurea , pentru ca pestele este super educat pe boilies . Din punctul meu de vedere Tincabestiul ofera cele mai mari sanse de a prinde constant peste mare ( si aici ma refer la 13-20 kg ) . Sa nu uitam ca pe Tincabesti se prinde practic la orice concurs un numar de 3-4 crapi trecuti de 20 kg .oanavictor scrie:Poti sa nu te opresti si te rog sa DEZVOLTI ,pentru ca nu prea am inteles unde vrei sa ajungi .[BATE SAUA SA PRICEAPA IAPA ]Val Pangica jr scrie: pescuit cu porumb , etc la o competitie gen Darvari sau Hobaia . Pe Tincabesti e blasfemie !Ma opresc aici .
![]()
![]()
Media de greutate a crapului este mult mai mare la Darvari decat pe oricare balta de competitie ,Tancabestiul avand o densitate mult mai mare de peste decat Darvariul dar ,trebuie tinut cont de adancimea si volumul de apa dintre cele 3 lacuri de care ai pomenit .
Cat despre porumb ,te asigur ca nu ai nici o sansa la Darvari ,oricum ar fi preparat
ps.Ce inseamna BLASFEMIE in contextul scris de tine![]()
![]()
CEA MAI MARE REALIZARE A DIAVOLULUI A FOST ACEEA CA A CONVINS LUMEA CA NU EXISTA