petre iulian scrie:ce ti-au mai facut, iar te lasi?
da ANDREI ma las si de baut..

iar se scrie intr-un cuvant!
ideea e ca SE PUTEA castiga din C!
si nu-mi mai raspunde ca esti obositor.
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu s-au prins la boilis-uri...numai mincinosi...Cezar Bibu scrie:Obositori sunteti toti cu informatiile astea trunchiate...Ori spui ce s-a intimplat, pe bune, acolo, ori dai mp sau vorbesti la telefon cu respectivul.
Cu ocazia asta lansez si eu o provocare ! De-odata s-a naravit amurul la Tincabesti pe boiliesuri de carne ? Ca prea multi s-au prins, din cite am auzit...
In primul rand nu am vrut sa ajungem la discutii de genul acesta. Si mai ales cu tine...Vladut Mateianu scrie:Primele 2 puncte s-au discutat la inceputul concursului, daca ai fi fost prezent ai fi aflat ca asta au hotarat pescarii.Sau macar putea sa-ti comunice capitanul echipei in care ai intrat . Si poate ai fi aflat si ca "orice stare" inseamna de fapt uscat, preparat, fiert, etc.....
La punctul 3 insa...crede-ma este nesimtire ! daca ai fi iesit TU pe 3 ai facut galagie ca de ce nu sunt cupe ptr locul 3.
Si exact acesta este motivul ptr care am hotarat ca de la anul, Vladut Mateianu sa nu se mai ocupe de organizarea nici unui concurs.Ptr ca nu sunt obligat sa suport toate mitocaniile si sa fiu tras la raspundere de catre orice "rezerva" care vine moca pe balta si vrea sa se intoarca cu bani acasa....
Am fost si eu ofticat ca am fost batut la general de doua echipe care au prins majoritar ten bazandu-se pe aceste portite din regulament .Vladut Mateianu scrie:Atunci, pe viitor fi mai atent cu ce iti iese din gura, ca si eu m-am saturat sa tot dau explicatii....Si vezi ca nu te-a facut nimeni sarac, nu mai denatura vorbele.
Sper ca de la anul sa te ocupi si tu de organizarea macar a unui concurs si dupa aceea poate o sa mai stam de vorba.
PS Poti sa-ti faci cate cupe vrei, cele adevarate sunt doar cele ce se decerneaza in concursuri.Parol.