Open Tancabesti- ultimele noutati si desfasurare

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Costel Stanila scrie:Supertare ar fi sa organizeze mamalinski Moara Vlasiei in toamna, poate baga si regula aia:

Pct. 6 Daca nu-mi convine locul, trag de 2 ori. :oops:

Glumesc si eu....dar nu uit.. :wink:
s-a tras de 2 ori?...

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Bravo George..!!!
Noroc cu pozele tale k nu credeam nici unul k o sa vedem asa pesti anul asta..!!!
Mai bine postai niste poze cu prieteni ca in scurt timp doar alea o sa-ti mai ramana daca o tii in ritmul asta(prieteni vor pleca de langa tine ca pestii aia)....nu credeam vreodata ca o sa vad asa ceva intr-un club....sa nu dai colegilor de club niste amarata de nada de frica sa nu prinda mai mult ca tine..!!!
Mie niciodata nu mi-a placut sa ma bag in ograda altora asa ca mereu m-am uitat pe langa casa..dar stau in Crangasi si vreau sa-ti spun ca niciodata nu am vazut asa lipsa de coleagitate la cei de la Senzor(si crede-ma ca-i cunosc de cand aveau un magazin mult mai mic dincolo de pasajul Lujerul,adica de vreo 9ua-10 ani)si eu cred ca au facut pentru pescuitul competitional in Romania ce nu vom putea face noi sau altii cat vom mai fii....De cate ori le-a cerut cineva un sfat sau niste nada si nu au ajutat acea persoana(fie ea si necunoscuta..ca mine...ca tine sau ca multi altii care acu sunt maestri emeriti ai acestui sport)chiar si cu riscul sa fie batuti intr-un concurs dar RESPECTATI MEREU!!!!Si totusi uite ca ei se dau la oparte, poate pt k s-au saturat,pate ca nu mai au unde sa-si mai puna cupele,sau poate sunt doar curiosi sa vada ce pot face altii..!!!
E pacat ca am invatat de la ei si de altii ca ei doar cum sa facem bilele si cum sa prindem peste si nu am invatat si retul.....omenia si bucuria de a ajuta mai departe....poate nu am invatat si asta de frica sau de nesimtire pate...!!!
Campion National 2011

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de George-Alexandru »

sunny

este bine sa culegi informatii din cel putin 3 surse pana sa/ti poti da cu parerea.nu puteam sa dau un lucru pe care nici eu nu il aveam.pana sa vina Iulian toata nada care se preta la ten erau doar vre/o 3-4 kg de nada care fusesera de mult aruncate in apa pana sa mi se ceara.

repet:nu am avut nada pana cand nu mi/a adus Iulian.

ps.amici am o gramada prieten am avut doar unu.

a fost momentul prielnic pt niste injectii pt a rupe o echipa care a fost formata cu multe sacrificii si multa munca.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Nini

Mesaj de Nini »

[quote="sunny"]Bravo George..!!!
Noroc cu pozele tale k nu credeam nici unul k o sa vedem asa pesti anul asta..!!!
Mai bine postai niste poze cu prieteni ca in scurt timp doar alea o sa-ti mai ramana daca o tii in ritmul asta(prieteni vor pleca de langa tine ca pestii aia)............................

Mai Soare te mananca ca de obicei, dar ai fost acolo ca multi alti prieteni de altfel cand am prins ceva pestisori si normal ca te doare, ca de altfel si pe mine. Nu vreau sa comentez ce Andrei a zis mai de mult, dar pot sa va arat o poza destul de sugetiva care exprima in primul rand fair-play si prietenie, si ulterior rivalitatea competitionala.
Sincer nu am vrut sa o postez, dar...totusi sunt mandru ca am oameni de valoare langa mine :wink: ....

ps:.....se poate vedea clar rivalitatea de care echipa rosie da dovada......cuvintele sunt de prisos....
Imagine
Imagine

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Asta cu 3kg.nada eu nu o halesc...!!!pate altii...

Eu m-am lamurit in privinta cuvantului tau de cand am vb. sa mergem impreuna la Sarulesti ca nu putea Iulian sa mearga.
Te-am intrebat de trei ori daca esti sigur ca mergi,ti-am spus ca eu o sa ma intorc in tara cu o zi inainte de concurs si nu am timp sa ma ocup de nada iar tu m-ai asigurat ca nu e problema.
Am platit avansul pt concurs si dupa 3-4 zile sa aud ca tu ai platit alt avans,ca te duci cu alta echipa iar noi am ramas cu banii dati de pomana,fara nada,fara al treilea om si eu eram la dracu cu carti...!!!
Nu m-a deranjat asta atat de tare cat ma deranjat faptul ca nu ai avut bunul simt sa-mi dai un tel sa-mi spui si mie ca nu mai vrei sau nu mai poti sa joci cu noi.

PS Nu cunosc eu prea bine prietenia ta cu Iulian dar nu cred ca v-ati certat din cauza ca nu ai vrut sa-i dai lui Nini nada..!!! :?:
Poate sa saturat si baiatu' de vedetisme..!!! :idea: El stie mai bine..!!!
Campion National 2011

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@nini "Mai Soare te mananca ca de obicei, dar ai fost acolo ca multi alti prieteni de altfel cand am prins ceva pestisori si normal ca te doare"

Ma nu ma doare,ma sperie..!!! ca eram gata gata sa intru si eu in club si visam la echipe unite,la loturi pt CM da pe caldurile astea mai e bun si cate un dus rece ca ne mai aduce cu picioarele pe pamant...

Mai vb.la tel ca pana sambata is la peste..!!!
Campion National 2011

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

credeti ce vreti.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Uite ca incep sa ma deranjeze pe mine toate discutiile astea, carora nu am vrut sa le dau curs pana acum. Aflu cu stupoare ca am fost injurat la greu de Nini timp de 4 zile, cat a durat Openul, fara absolut niciun motiv (sau nu-l stiu eu), pentru ca nu am fost implicat in povestea cu nada. Apropo, va mai spun odata, nu am avut spartura de porumb pentru ten sau alta nada de genul acesta, decat pentru o singura nadire. Daca ma crede cineva, bine, daca nu... paguba-n ciuperci. Deci poate binevoieste domnul Nini Horn sa-mi spuna de ce m-a injurat atat de urat, dupa ce m-am dus personal si i-am explicat ca nu avem nada nici pentru noi. Pe Iulian l-a sunat George si l-a rugat sa ne aduca. Dar altceva ma mira. Cum se vorbeste asa usor despre colaborare in materie de nada in cadrul unui club, cand acelasi domn Nini Horn nici nu a vrut sa auda de boiliesurile noastre (dovedit castigatoare pana acum) si a mers pe mana lui Badica, atunci cand am participat la concursul intercluburi si aveau un loc mult mai bun decat al nostru. Cum sa participam la calificari cu asemenea atitudini? Cei de la Senzor ar accepta ca fiecare membru din fiecare echipa sa-si aduca propriile bile (facute de altii)? De fapt, de cand e in club, domnul Nini Horn prefera sa experimenteze tot soiul de retete si a ignorat intotdeauna sfaturile noastre. Rezultatele vorbesc de la sine.
Toate ca toate, poate nu as fi deschis in veci acest buboi, daca nu ar fi inceput domnul Nini Horn sa injecteze membrii clubului cu ideea ca am facut acest club pentru a face manevre financiare. Il rog si pe el si pe Iulian, care a devenit purtator de cuvant sau de vorbe, sa spuna ce fel de manipulari sau inginerii financiare se pot face cu cei 1400 euro stransi din taxa de inscriere, care aveau o destinatie clara si anume o petrecere de sfarsit de an si premierea celor cu performante (modesta suma pentru acest scop). Despre Iulian nu vreau sa comentez, pentru ca, fara sa-si dea seama, este o victima a manipularii. Ma indoiesc sincer ca vor face vreodata parte din clubul Senzor, asa cum se lauda domnul Nini Horn. Multumesc pentru bannerul pe care l-a facut la concursul de la MV si pentru ca s-a ocupat de achizitionarea echipamentelor si inscriptionarea lor si atat. Laudele ca el a sustinut financiar clubul sunt tertipuri ieftine si nu tin.
@ Sorin, alti aspiranti si membrii ai clubului
George are dreptate. E cazul sa va informati din mai multe surse inainte de a da verdicte si a trage concluzii. Oricum, de acum inainte, primirea in club se va face mult mai atent.
Imi cer scuze pentru off topic si sper sa nu mai fiu nevoit sa ma "cobor" la nivelul acesta de discutii.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Nini

Mesaj de Nini »

Mister ..Iuga...de obicei eu daca injur injur in fata ..asa ca...ma abtin...
Cat despre restu rahatului care l-ai scris si "editat" de vreo trei ori pt ca nu era adevarat...ma abtin sa comentez....
Ce dracu te deranjeaza ca un rahat ca mine a plecat din clubul tau ...ar trebuii sa fii fericit nu?...ai loc mai mult pt altii...
Inteleg e normal sa-ti aperi "partenera", dar uiti un singur lucru.....nu ma cheama x sau y.

scuze cititorilor

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Florentin Iuga scrie:Uite ca incep sa ma deranjeze pe mine toate discutiile astea, carora nu am vrut sa le dau curs pana acum. Aflu cu stupoare ca am fost injurat la greu de Nini timp de 4 zile, cat a durat Openul, fara absolut niciun motiv (sau nu-l stiu eu), pentru ca nu am fost implicat in povestea cu nada. Apropo, va mai spun odata, nu am avut spartura de porumb pentru ten sau alta nada de genul acesta, decat pentru o singura nadire. Daca ma crede cineva, bine, daca nu... paguba-n ciuperci. Deci poate binevoieste domnul Nini Horn sa-mi spuna de ce m-a injurat atat de urat, dupa ce m-am dus personal si i-am explicat ca nu avem nada nici pentru noi. Pe Iulian l-a sunat George si l-a rugat sa ne aduca. Dar altceva ma mira. Cum se vorbeste asa usor despre colaborare in materie de nada in cadrul unui club, cand acelasi domn Nini Horn nici nu a vrut sa auda de boiliesurile noastre (dovedit castigatoare pana acum) si a mers pe mana lui Badica, atunci cand am participat la concursul intercluburi si aveau un loc mult mai bun decat al nostru. Cum sa participam la calificari cu asemenea atitudini? Cei de la Senzor ar accepta ca fiecare membru din fiecare echipa sa-si aduca propriile bile (facute de altii)? De fapt, de cand e in club, domnul Nini Horn prefera sa experimenteze tot soiul de retete si a ignorat intotdeauna sfaturile noastre. Rezultatele vorbesc de la sine.
Toate ca toate, poate nu as fi deschis in veci acest buboi, daca nu ar fi inceput domnul Nini Horn sa injecteze membrii clubului cu ideea ca am facut acest club pentru a face manevre financiare. Il rog si pe el si pe Iulian, care a devenit purtator de cuvant sau de vorbe, sa spuna ce fel de manipulari sau inginerii financiare se pot face cu cei 1400 euro stransi din taxa de inscriere, care aveau o destinatie clara si anume o petrecere de sfarsit de an si premierea celor cu performante (modesta suma pentru acest scop). Despre Iulian nu vreau sa comentez, pentru ca, fara sa-si dea seama, este o victima a manipularii. Ma indoiesc sincer ca vor face vreodata parte din clubul Senzor, asa cum se lauda domnul Nini Horn. Multumesc pentru bannerul pe care l-a facut la concursul de la MV si pentru ca s-a ocupat de achizitionarea echipamentelor si inscriptionarea lor si atat. Laudele ca el a sustinut financiar clubul sunt tertipuri ieftine si nu tin.
@ Sorin, alti aspiranti si membrii ai clubului
George are dreptate. E cazul sa va informati din mai multe surse inainte de a da verdicte si a trage concluzii. Oricum, de acum inainte, primirea in club se va face mult mai atent.
Imi cer scuze pentru off topic si sper sa nu mai fiu nevoit sa ma "cobor" la nivelul acesta de discutii.
Nu iti va spune niciodata de ce te-a injurat aceiasi intrebare pot sa i-o pun si eu DE CE M_AI INJURAT NINI CACI NU TI_AM FACUT NICI UN RAU CI DOAR NU AM FOST DE ACORD CU NADA SI STRATEGIA TA DE CONCURS.De acum inainte Florentine trebuie sa cascam ochii la ce fel de persoane ne intra in club.Eu propun sa aceptam fete ca oricum sunt mai de caracter de cat barbatii.Chiar daca fac deliciul site-ului te alegi cu ceva. :idea:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”