s-a tras de 2 ori?...Costel Stanila scrie:Supertare ar fi sa organizeze mamalinski Moara Vlasiei in toamna, poate baga si regula aia:
Pct. 6 Daca nu-mi convine locul, trag de 2 ori.![]()
Glumesc si eu....dar nu uit..

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu iti va spune niciodata de ce te-a injurat aceiasi intrebare pot sa i-o pun si eu DE CE M_AI INJURAT NINI CACI NU TI_AM FACUT NICI UN RAU CI DOAR NU AM FOST DE ACORD CU NADA SI STRATEGIA TA DE CONCURS.De acum inainte Florentine trebuie sa cascam ochii la ce fel de persoane ne intra in club.Eu propun sa aceptam fete ca oricum sunt mai de caracter de cat barbatii.Chiar daca fac deliciul site-ului te alegi cu ceva.Florentin Iuga scrie:Uite ca incep sa ma deranjeze pe mine toate discutiile astea, carora nu am vrut sa le dau curs pana acum. Aflu cu stupoare ca am fost injurat la greu de Nini timp de 4 zile, cat a durat Openul, fara absolut niciun motiv (sau nu-l stiu eu), pentru ca nu am fost implicat in povestea cu nada. Apropo, va mai spun odata, nu am avut spartura de porumb pentru ten sau alta nada de genul acesta, decat pentru o singura nadire. Daca ma crede cineva, bine, daca nu... paguba-n ciuperci. Deci poate binevoieste domnul Nini Horn sa-mi spuna de ce m-a injurat atat de urat, dupa ce m-am dus personal si i-am explicat ca nu avem nada nici pentru noi. Pe Iulian l-a sunat George si l-a rugat sa ne aduca. Dar altceva ma mira. Cum se vorbeste asa usor despre colaborare in materie de nada in cadrul unui club, cand acelasi domn Nini Horn nici nu a vrut sa auda de boiliesurile noastre (dovedit castigatoare pana acum) si a mers pe mana lui Badica, atunci cand am participat la concursul intercluburi si aveau un loc mult mai bun decat al nostru. Cum sa participam la calificari cu asemenea atitudini? Cei de la Senzor ar accepta ca fiecare membru din fiecare echipa sa-si aduca propriile bile (facute de altii)? De fapt, de cand e in club, domnul Nini Horn prefera sa experimenteze tot soiul de retete si a ignorat intotdeauna sfaturile noastre. Rezultatele vorbesc de la sine.
Toate ca toate, poate nu as fi deschis in veci acest buboi, daca nu ar fi inceput domnul Nini Horn sa injecteze membrii clubului cu ideea ca am facut acest club pentru a face manevre financiare. Il rog si pe el si pe Iulian, care a devenit purtator de cuvant sau de vorbe, sa spuna ce fel de manipulari sau inginerii financiare se pot face cu cei 1400 euro stransi din taxa de inscriere, care aveau o destinatie clara si anume o petrecere de sfarsit de an si premierea celor cu performante (modesta suma pentru acest scop). Despre Iulian nu vreau sa comentez, pentru ca, fara sa-si dea seama, este o victima a manipularii. Ma indoiesc sincer ca vor face vreodata parte din clubul Senzor, asa cum se lauda domnul Nini Horn. Multumesc pentru bannerul pe care l-a facut la concursul de la MV si pentru ca s-a ocupat de achizitionarea echipamentelor si inscriptionarea lor si atat. Laudele ca el a sustinut financiar clubul sunt tertipuri ieftine si nu tin.
@ Sorin, alti aspiranti si membrii ai clubului
George are dreptate. E cazul sa va informati din mai multe surse inainte de a da verdicte si a trage concluzii. Oricum, de acum inainte, primirea in club se va face mult mai atent.
Imi cer scuze pentru off topic si sper sa nu mai fiu nevoit sa ma "cobor" la nivelul acesta de discutii.