Open Tancabesti- ultimele noutati si desfasurare

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Marinita
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Dan Marinita »

Nini scrie:Mister ..Iuga...de obicei eu daca injur injur in fata ..asa ca...ma abtin...
Cat despre restu rahatului care l-ai scris si "editat" de vreo trei ori pt ca nu era adevarat...ma abtin sa comentez....
Ce dracu te deranjeaza ca un rahat ca mine a plecat din clubul tau ...ar trebuii sa fii fericit nu?...ai loc mai mult pt altii...
Inteleg e normal sa-ti aperi "partenera", dar uiti un singur lucru.....nu ma cheama x sau y.

scuze cititorilor

Nu esti un rahat Nini esti un diversionist perfect ( ai reusit sa bagi mortul in casa ) si te felicit ca ti-ai gasit GASTE sa HALEASCA BOABE DIN MANA TA .Poti sa spui ori ce despre mine deci zi ce vrei tu nu iti voi raspunde.Daca erai asa devotat clubului aceste discutii erau intre noi . Sa ai parte de mult respect din partea noilor colegi de club .Saluta-l din partea la mai multi "prieteni" pe .......... MIC in noul club :idea:

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

sunny scrie:Asta cu 3kg.nada eu nu o halesc...!!!pate altii...

Eu m-am lamurit in privinta cuvantului tau de cand am vb. sa mergem impreuna la Sarulesti ca nu putea Iulian sa mearga.
Te-am intrebat de trei ori daca esti sigur ca mergi,ti-am spus ca eu o sa ma intorc in tara cu o zi inainte de concurs si nu am timp sa ma ocup de nada iar tu m-ai asigurat ca nu e problema.
Am platit avansul pt concurs si dupa 3-4 zile sa aud ca tu ai platit alt avans,ca te duci cu alta echipa iar noi am ramas cu banii dati de pomana,fara nada,fara al treilea om si eu eram la dracu cu carti...!!!
Nu m-a deranjat asta atat de tare cat ma deranjat faptul ca nu ai avut bunul simt sa-mi dai un tel sa-mi spui si mie ca nu mai vrei sau nu mai poti sa joci cu noi.

PS Nu cunosc eu prea bine prietenia ta cu Iulian dar nu cred ca v-ati certat din cauza ca nu ai vrut sa-i dai lui Nini nada..!!! :?:
Poate sa saturat si baiatu' de vedetisme..!!! :idea: El stie mai bine..!!!

@ SOARE

Nu tin palma la partea dorsala nimanui dar George a spus adevarul cand Nini a cerut sa ii aducem si lui nada ai cuvantul meu ca mai aveam cateva bile ce urmau sa le aruncam in apa .Ce ere sa facem? Tu ce ai fi facut in locul nostru ?Nu vreau sa te implic in discutii.George a vorbit cu Iulian si ce nada ne-a adus noua ia adus si lui NINI.Ce mare nenorocire.Domnilor va jur ca nimeni nu are nimic cu nimeni si mai mult decat atat Florentin a trimis pe Luci sa filmeze in stand la Nini a fost luat la misto.De ce? Ce crima sa comis acolo?Sau la noi in stand?
De ce trebuie sa omoram GAINA CARE FACE OUA DE AUR?A......am uitat este tipic ROMANESC.SOARE nu te ling dar nu te baga in ceva ce nu cunosti in totalitate.In alta ordine de idei ai respectul meu .

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Dan Marinita scrie:
Florentin Iuga scrie:Uite ca incep sa ma deranjeze pe mine toate discutiile astea, carora nu am vrut sa le dau curs pana acum. Aflu cu stupoare ca am fost injurat la greu de Nini timp de 4 zile, cat a durat Openul, fara absolut niciun motiv (sau nu-l stiu eu), pentru ca nu am fost implicat in povestea cu nada. Apropo, va mai spun odata, nu am avut spartura de porumb pentru ten sau alta nada de genul acesta, decat pentru o singura nadire. Daca ma crede cineva, bine, daca nu... paguba-n ciuperci. Deci poate binevoieste domnul Nini Horn sa-mi spuna de ce m-a injurat atat de urat, dupa ce m-am dus personal si i-am explicat ca nu avem nada nici pentru noi. Pe Iulian l-a sunat George si l-a rugat sa ne aduca. Dar altceva ma mira. Cum se vorbeste asa usor despre colaborare in materie de nada in cadrul unui club, cand acelasi domn Nini Horn nici nu a vrut sa auda de boiliesurile noastre (dovedit castigatoare pana acum) si a mers pe mana lui Badica, atunci cand am participat la concursul intercluburi si aveau un loc mult mai bun decat al nostru. Cum sa participam la calificari cu asemenea atitudini? Cei de la Senzor ar accepta ca fiecare membru din fiecare echipa sa-si aduca propriile bile (facute de altii)? De fapt, de cand e in club, domnul Nini Horn prefera sa experimenteze tot soiul de retete si a ignorat intotdeauna sfaturile noastre. Rezultatele vorbesc de la sine.
Toate ca toate, poate nu as fi deschis in veci acest buboi, daca nu ar fi inceput domnul Nini Horn sa injecteze membrii clubului cu ideea ca am facut acest club pentru a face manevre financiare. Il rog si pe el si pe Iulian, care a devenit purtator de cuvant sau de vorbe, sa spuna ce fel de manipulari sau inginerii financiare se pot face cu cei 1400 euro stransi din taxa de inscriere, care aveau o destinatie clara si anume o petrecere de sfarsit de an si premierea celor cu performante (modesta suma pentru acest scop). Despre Iulian nu vreau sa comentez, pentru ca, fara sa-si dea seama, este o victima a manipularii. Ma indoiesc sincer ca vor face vreodata parte din clubul Senzor, asa cum se lauda domnul Nini Horn. Multumesc pentru bannerul pe care l-a facut la concursul de la MV si pentru ca s-a ocupat de achizitionarea echipamentelor si inscriptionarea lor si atat. Laudele ca el a sustinut financiar clubul sunt tertipuri ieftine si nu tin.
@ Sorin, alti aspiranti si membrii ai clubului
George are dreptate. E cazul sa va informati din mai multe surse inainte de a da verdicte si a trage concluzii. Oricum, de acum inainte, primirea in club se va face mult mai atent.
Imi cer scuze pentru off topic si sper sa nu mai fiu nevoit sa ma "cobor" la nivelul acesta de discutii.
Nu iti va spune niciodata de ce te-a injurat aceiasi intrebare pot sa i-o pun si eu DE CE M_AI INJURAT NINI CACI NU TI_AM FACUT NICI UN RAU CI DOAR NU AM FOST DE ACORD CU NADA SI STRATEGIA TA DE CONCURS.De acum inainte Florentine trebuie sa cascam ochii la ce fel de persoane ne intra in club.Eu propun sa aceptam fete ca oricum sunt mai de caracter de cat barbatii.Chiar daca fac deliciul site-ului te alegi cu ceva. :idea:
Si e la moda caci Maestrul vrea sa preia lotul feminin :lol:

P.S. Maestre cine baga viermele in ac la lotul de fete daca se permite pescuitul la nada vie :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Da Dane, e permisa nada vie in concurs, :lol: dar si la antrenamente :lol:
Viemele si-l baga singure, in ac :lol:(asa am auzit)
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ cornel rosioru

cum e vorba putin de fufe, te bagi si tu, mosule !!! :lol: :lol: :lol:

@ dan mitranescu

dane, cati crapi romanesti ai luat de pe patul ala de seminte de pe stanga...cel putin 20 kg, cred eu ??? :lol:

@ vladut

ti-am spus eu, cel mai bine era sa nu se puncteze tenul, chestia cu porumbul e interpretabila...oricum, concursul mi-a placut si nu pot reprosa organizatorilor decat ca n-au reusit sa ia legatura cu presedintele naturii, sa-si mai bage cateva grade celsius in buzunar si sa stam si noi mai pe racoare :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Nini scrie: Imagine
[/img]

Ce rochita si-a tras Coco... :lol: Ia vezi poate au fetele nevoie de un antrenor... ca tinuta e impecabila :)

Andrei I.
Milionar excentric

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Cornele
Cind am trecut pe la tine eu am bagat citeva grade pe git, si m-am simtit bine :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Nini

Mesaj de Nini »

@Marinita....bai fratilor ati innebunit nu am injurat pe nimeni dar daca tot vrei voi asa sunati-ma si va injur ca la usa cortului cu deale si de alea ca deja...
Sau daca stau bine sa ma gandesc am sa fac de asa natura sa ma injurati voi ..si cred ca o sa doara mai rau.
Vedeti bai fratilor deaia nu o sa fiti voi un club..precum X...cum imi spunea cineva la telefon, imediat dupa acel post de cacat si nu oricine..nu dau nume mai fratior sa nu interpretati :wink:
Si daca stau bine sa ma gandesc si repet ..ce faceti atata tevatura, pt un ..stai asa ca am uitat cum a zis "marinica".."diversionist"..... ce p mea aveti ..vedeti-va fratilor de treaba si faceti un club puternic..fiti mandrii ca ati extirpat balariile ....si poate o sa ajungeti la nationale nu doar ca donatori sau figuri de stil cum a fost anul asta :wink:

viorel doloc
pescar de competitie

Open tancabesti- ultimele noutati si desfasurare

Mesaj de viorel doloc »

Multe orgolii, mult timp necesar formarii si mai ales mentinerii unei ECHIPE, etc., incat eu stau si ma intreb : cat va mai dura pana ce vor aparea si concursuri individuale? , acolo, nu mai ai cui sa-i reprosezi ca a gresit nada, strategia,etc.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ cornel rosioru

pai cu gradele alea cum sa nu te simti bine...eu ma simteam si mai bine, ca mai bagasem... :lol: :lol: :lol:

@ carp zone

ce aveti, fratilor, pana acum lasati impresia ca va-ntelegeti bine si deodata dati cu mucii-n fasole...strangeti randurile si nu va destramati inainte sa va fi inchegat ca lumea !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”