[quote="Mugur Ioan"]@Vladut
Acum 2 ani si acum 3 ani ap pescuit destul de mult pe Moara Vlasiei 2.
Este f. adevarat ceea ce spui despre balta.
Completez: daca arunci mai mult de 70m

si cred ca o fac multi, risti sa dai pe malul de vis-a-vis

sau mai rau sa te agati in firul de sarma ghimpata care e intins pe malul cu satul adica cel de vis-a-vis.
In 2005 prin octombrie a bagat crap si ciortan pana la refuz.
Pe MV2 dadeam si mergea cel mai bine cu momitor iar in carlig 2-3 virmusi. Mergea si la patratica dar mai greu.
In 2005 cand au fost inundatiile alea mari, la Stefanesti era apa 30-40 cm pe sosea, am prins peste eu cu un tovaras in 3 ore(9-12) aprox. 30 kg cel mai mare 9 kg. Domnul adm. Victor Petcu ne-a dat afara atunci, sigur ne tine minte. A motivat ca era nervos din cauza inundatilor, avea apa pana la limita de sus si era negru de suparare. Si-a cerut scuze. Le-am acceptat si am mai fost pe balta. Anul trecut din cauza schimbarii modului de pescuit, trecand la pescuitul de concurs nu am mai apucat sa merg pe MV2.
E o balta frumoasa. Acces auto ok.
Ma inscriu la concurs daca se organizeza.
Inca ceva sa nu ma oblige sa tin masina sus pe deal adica la 100 m, ca nu ma duc la furat. Asta e o regula de baza acolo. Eu am pescuit si cu masina langa mine,(cand se dadea voie-3ani in urma) ceea ce prindeam plateam. D-nul Petcu a trecut prin multe cu ciordeala acolo, dar explicai diferenta intre pescarii de competitie si restul pescarilor de crap. Si pe Sarulesti ai voie cu masina.
Sper ca nu te-am obosit cu micul meu comentariu l !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ai omis sa spui ca prietenul tau avea 12 kg,tu 30 kg si avea-ti platit cite un singur bon si ar fi trebuit sa retineti doar 6 kg.Este adevarat ca m-am suparat in urma discutiei care a avut loc atunci,dar nu v-am cerut scuze eu,cred ca dvs ati facut acest lucru pt ca avea-ti 1 bon si 30 kg de crap.