premii concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns

premii concursuri

premiu mare locul I
4
10%
proportional locul I, II si III
38
90%

Voturi totale: 42

Adrian B
Puncte: 0

Mesaj de Adrian B »

Cum e la altii?
De exemplu cum se organizeaza in Anglia concursuri de pescuit? Taxe, premii? Banuiesc ca ei au si ajutorul unor sponsori puternici. Dar cum este la ei?

Daca stau sa gandesc acum sunt cam 6-7 balti de concurs in Romania.
Credeti ca daca ar fi in Romania 30 de astfel de lacuri de concurs, situatia ar fi alta?

In alta ordine de idei, 1500E pentu participarea la cupa Internationala Sarulesti nu mi se pare exagerata avand in vedere ca o echipa e formata din 3 participanti, iar premiile au fost pe masura: 25000, 15000, 10000, 5000...bine cred ca D-lui Raduta i-a iesit un profit frumusel, insa fiind o balta privata, fiind afacerea lui...

ps. oare cand o sa vedem in romania la concursuri pescari renumiti din alte tari: Anglia, Franta...etc.
Multumesc

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

PRUNUS scrie:Voi vorbiti de taxe de 1000 de euroi ca find mari,

dar ca la anu la darvari taxa este de 15000 euroi ce mai ziceti ?
stie cineva matematica sa vada ce bani se strang de la bogati si ce premii se dau la saraci ? :roll: :oops:

sau va faceti ca nu vedeti stimati participanti ? :evil:
Prunus are vreo legatura cu prunele si cu tuica...... :?: sa intelgem ca esti fan al produselor din prune? Tu ori esti imbibat rau cu zeama de prune ori......Ce taxa de 15000 de euro :?: :shock: ce bogati... ce saraci....? Bati campii rau de tot...... ia-ti o pauza si revino-ti......
Dan N.

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

mi se rupe inima cînd văd ce eforturi face oană. a uitat să treacă neprevăzute, el de fapt iese în pierdere. cît tupeu are. dacă nu posta lista de cheltuieli nu aveam nimic cu el, dar prea ne ia de proşti. grătarul ala dîrvari e gratuit?

victorash

Mesaj de victorash »

1...ca orice sport..pe bani..si la concursurile de pescuit pot aparea "blaturi", nu neaparat la primele loc uri, caci ar fi prea evident , dar mici "artificii tehnice" s-au mai vazut.
2. premiile de valoare mica nu intereseaza pe nimeni in sensul de mai sus deci ideea cu premiile 1,2,3 mentiuni cupe etc. ar fi ideala , dar si cu conditia micsorarii taxelor de concurs.
3. Exista foarte multe echipe bune de pescari care nu concureaza tocmai din cauza taxelor mari, sau participarea se rezuma la 2, 3 concursuri neconcludente /sezon. ...asta are repercusiuni asupra magazinelor de profil in primul rand, dar si asupra incasarilor patronilor de balti.
Faceti un scurt calcul/ 4 zile de concurs/2 oameni:
-mancare, apa..etc: aprox 200 eur.
-bile, nada( vorbind de productii proprii, nu ready-made): de la 300 la 700 eur/concurs
- taxa concurs 300 eur- 1300 eur
...adunati, scadeti, impartiti...si vedeti la cate concursuri puteti ajunge /sezon. ..Eu unul mai mult de 3 nici prin gand nu pot si nu stau rau cu banii..mai rau stau cu nevasta.
Concluzia ar fi : cu premii decente, taxe mai mici si interes crescut din partea tuturor crapistilor toata lumea ar avea de castigat: magazinele: din punctul de vedere al vanzarilor, patronii de balti cat si competitia in general...atunci poate mai vin si straini pe la competitii.
Asta a fost doar o parere si va fi luata ca atare.
Stima!

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

@ naepamfil

nu inteleg unde este pb gratarului

crezi ca victor oana nu are bani sa duca un gratar si niste beri ?

sa fi convins ca pune mai multi bani din buzunar si asta doar pt ca acest concurs sa fie reusit

toate cele bune

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Naepamfil scrie:mi se rupe inima cînd văd ce eforturi face oană. a uitat să treacă neprevăzute, el de fapt iese în pierdere. cît tupeu are. dacă nu posta lista de cheltuieli nu aveam nimic cu el, dar prea ne ia de proşti. grătarul ala dîrvari e gratuit?

DACA AI STI SA CITESTI POSTAREA SI PROGRAMUL TI-AI DA SEAMA UNDE ESTE PROFITUL ,CINE DA GRATARUL ,CA SUNT 6 SPONSORI DE SECTOARE CARE IMPREUNA DAU CAM 300.000.000.,CA ESTE SINGURUL CONCURS DIN ROMANIA UNDE SUNT SPONSORI VALOROSI CARE ACORDA VOUCHERE SI NU MARFA EXPIRATA ,CA FIECARE CONCURENT PLEACA ACASA CU O PLACHETA COMANDATA LA MONETARIA NATIONALA ,CA SUNT 2 CUPE DE AUR CA PREMIU SUPLIMENTAR IN VALOARE DE 4000 EURO ,CA SUNT NUMAI 42 ECHIPE SI 12 PREMII ,CATE 4 PE FIECARE SECTOR [4 DIN 14]PLUS UN PREMIU SPECIAL .IN TOTAL SUNT 39 DE TROFEE PLUS 140 DE PLACHETE DE PARTICIPARE [15 TROFEE MARI PENTRU LOCUL 1 ORI 240 EUROFIECARE SI 140 PLACHETE MICI ORI 13 EURO FIECARE ,PLUS CUPELE PENTRU LOCUL 2 SI 3 PE FIECARE SECTOR CARE SUNT IN NUMAR DE 18 SI 6 PENTRU SPONSORII DE SECTOR .
DAR ESTI PREA TAMPIT CA SA INTELEGI TOATE ASTEA DOAR LA O SINGURA POSTARE ,ESTI FABRICAT LA COMANDA DOAR CA SA AGITI SPIRITELE . :evil: :evil:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Victor Oana
stiam ca nu ma lasi la greu; am visat tot anul ca o sa cad in primavara pe un loc sucar fara martori dar se pare ca problema s-a rezolvat...toata balta este fara martori la cantar.asa ca de aici inainte nu conteaza ce stii , ci cati bani ai in buzunar; si ca sa ne distram mai bine in prima zi piciul ofera arbitrilor cate 1000 euro ca sa plece acasa si fiecare isi cantareste singur pestii. sa vezi record la cantitate si la greutate. n-o sa-ti vina sa crezi ce exemplare ai in garla.
P.S. iar vrajeala ca n-ai stiut cand e crapmania sa i-o spui lui Parfenie ca anul asta nu prea ati avut timp sa stati de vorba;
P.S.2 vezi sa cumperi aparate foto in libre;

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

@decebal tu stai în banca ta că eşti prea mic. @oană pt. tine băieţii fini sunt tîmpiţi. eu nu mai vreau să fiu băiat bun. mam săturat de măgăriile tale, daia mam hotărît să intervin. ştiu bine cine eşti şi ceţi poate pielea hoţule. şi tu mă cunoşti dar eşti prea prost săţi mai aduci aminte că erai beat. cunosc bine toţi pescarii de competiţie, iar la tine am fost mai întîi arbitru iar apoi am făcut greşala să concurez. . cum poţi să spui că nenorocitele alea din sticlă, la care tu le spui cupe, costă atîtea mii de euro? cum costă mă baltă 4000euro? adică iei banii cu o mînă şi îi bagi în buzunar cu ailaltă? zio paia bună. cît vrei săţi tragi şi să mor dacă mai zic ceva. şi mai vreau să ştiu ceva: anul viitor cui dai premiul cel mare?

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@neapamfil
ca la nunta... celui care da mai mult

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Valpi
salutari mare eliberator. mai face fata congelatorul?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”