premii concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns

premii concursuri

premiu mare locul I
4
10%
proportional locul I, II si III
38
90%

Voturi totale: 42

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

ce a-ti zice sa facem aici o schita de , care sa fie organizat integral de participanti :? incluzi-nd taxa de participare , premii , cheltuieli , regulament etc.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

CLAUDIU COZMA scrie:ce a-ti zice sa facem aici o schita de , care sa fie organizat integral de participanti :? incluzi-nd taxa de participare , premii , cheltuieli , regulament etc.
Aici adica in alt topic nu? Hai sa nu-l facem varza pe asta. No offence man,
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Cezar Bibu

Cand vor fi taxe mari si premii mici ma vei vedea in prima linie, pana atunci, zic pas. Am avut aceeasi discutie si cu Vladut cand mi-a spus sa vin la Boiliesmania unde era arbitru principal, deci o garantie in plus.

Cu toate astea nu sunt interesat sa platesc 1000 de euro, pentru ca apoi sa existe chiar si o minima posibilitate de a truca concursul. In schimb sunt de acord sa platesc 1000 de euro iar la sfarsit sa se dea doar cupe si diplome, astfel miza financiara ar fi zero, deci zero posibile blaturi.

Si spun inca odata, cred ca cei ce vin la concursuri vin DOAR pentru glorie si nu pentru bani.

@ Andrei Vladeanu

Este adevarat ca atunci cand cineva nu este prins, este doar o barfa, dar ma pot gandi ca la sume foarte mari exista si oportunitati?

Trantesc astia de la fotbal un meci cu 50.000 de spectatori in tribuna si 1 milion in fata televizorului...

Oricum, nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dintre voi, mai ales ca va stimez si apreciez pe toti cei ce puneti umarul la dezvoltarea acestui extraordinar sport. Este doar o parere personala care nu impune ci doar propune un subiect sensibil.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@gabi sandu

sincer nu imi place ce conjuctura au luat cele spuse de mine si aici Andrei a intaritat taritzele !
Eu am spus ca nu e in regula sa jucam in concursuri la care taxa de inscriere este de 1000 EUR ! Pentru ce si de ce - stabiliti voi - ca Internetul este plin de oferte de pescuit ! Eu va asigur ca de banii astia puteti pescui 1 echipa oriunde in Ungaria ( inclusiv transport ) , la conditii super decente ! Sa nu va ia mirajul ca puteti castiga 20.000 EUR ( locul 1 ) - ca e la fel ca la Lotto . :lol: :lol:
Si ca sa vorbim si de sponsori si imi cer scuze la Viorel Olteanu - am primit drept premiu locul 2 la un Darvari - un costum Gore Tex ( evaluat 15 milioane !! ) . Am fost de 2-3 ori cu el in teren si sa ma "usuc" :lol: daca nu m-am facut fleasca de fiecare data ! Astea sunt premiile de la sponsori -niste facaturi pe care le au pe stoc si nu le cumpara nimeni ! Daca dadeam bani pe costumul asta - si ma udam la modul cum am patimit - faceam reclamatie la OPCR . Asa de pomana , ce reclamatie sa faci ?
Ghinionul lui este ca eu stiu si cu Bass Pro Shops de unde am un costum Gore Tex cu care daca intru in cada fierbinte , sa mor daca ma ud !
Dar de ce nu putem pescui pe bani mai putini ?
Nu mai maninca crapul , se sparge boiliesul in 14 ?! Pina la urma pastram cu totii o hartie care ne atesta un loc 1-2-3- 4 si atit ! Banii se duc repede .
Gloria concursului si aplauzele confratilor fac mai mult decit niste bani !

Vad ca se muta discutia de la miza uneori EXAGERATA ( care se pare ca pentru unii dintre nou este singura care mai genereaza adrenalina in concursuri ) la furt si facatura !
Va spun un secret - poate sunt eu mai redus mintal si nu inteleg - dar eu nu am avut niciodata sentimentul ca un coleg de garla si concurs ma FURA , indiferent de coleg si indiferent de miza !
( PS - nu i-am avut colegi de stand pe unii dintre cei acuzati aici - sau daca i-am avut , am avut grija sa nu aiba ce elibera in minciog ! :lol: )

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Indiferent de taxe , ca au fost mari sau ca au fost mai mici, sau ca premiile au fost extrem de substantiale sau nu, participarea la concursuri a fost ridicata in ultimii 2 ani(vorbesc de candcunosc personal fenomenul). ba chiar au fost situatii cind au ramas echipe pe dinafara datorita inchiderii listelor sau cazuri cand s-au suplimentat locurile intr-un concurs ca sa se mai stranga ceva bani si sa se poata acorda si premiul III sau alte situatii de genul asta.
Este clar ca premiile mari si mizele concursurilor in general fac ca competitia sa fie impinsa uneori la extrem...si au fost destule situatii. Furtul, sau tentativa de fraudare a unui concurs, este si el la indemana oricui vrea sa faca uz de el. NU stiu ce curaj au cei care o fac...
Faptul ca premiile sint atragatoare este un avantaj pentru oricine participa la concursuri..si asta pentru ca poate investi bani in participari, castiga un concurs si si-a mai scos din paguba. Nimeni nu pierde bani cu placere...si pierzand o data de doua ori si asa mai departe, sau poate mai bine zis necastigand niciodata nimic..te face sa te lasi.
Parerea mea este ca taxele si premiile au ajuns undeva la un nivel superior dar nu de nesuportat... Daca o sa ramana in zona asta o sa fie bine si o sa existe participanti cu bani dar si cu valoare in pescuit..daca vor creste in continuare criteriul de selectie o sa fie banul...si o sa se revina la situatii de care numai am auzit, cind in trecut se alcatuia lotul de participare la Campionatele Mondiale de Pescuit la Crap pe criterii de contributie.

NU cred ca se va intampla asta asa ca sa-i lasam pe cei care organizeaza concursuri sa o faca cum se pricep ei mai bine. Noi nu putem decat sa participam sau NU.
Ultima oară modificat Mar Noi 20, 2007 12:46 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Voi vorbiti de taxe de 1000 de euroi ca find mari,

dar ca la anu la darvari taxa este de 15000 euroi ce mai ziceti ?
stie cineva matematica sa vada ce bani se strang de la bogati si ce premii se dau la saraci ? :roll: :oops:

sau va faceti ca nu vedeti stimati participanti ? :evil:

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

PRUNUS scrie:Voi vorbiti de taxe de 1000 de euroi ca find mari,

stie cineva matematica sa vada ce bani se strang de la bogati si ce premii se dau la saraci ? :roll: :oops:

:shock: 15000 :?: :shock: Sigur nu ai pus un zero de la tine? :D
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

PRUNUS scrie:Voi vorbiti de taxe de 1000 de euroi ca find mari,

PRUNUS ESTI IN CEATA PRIETENE....
CARE BOGATI?
CARE SARACI?
CARE TAXA DE 15000???
INTOARCE-TE BAIAT LA MAMALIGA SI BOMBELE TALE SI LASA CONCURSURILE PTR CEI INTRADEVAR INTERESATI...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

TAXA DE PARTICIPARE ESTE CONTRAVALOAREA A 1300 EURO.

LOCUL 1 3 ORI 10 000 30.000

CAPTURA 3 ORI 1500 4.500

CUPE AUR 2 ORI 2000 4.000

TIPARITURI 1000 1.000

TROFEE SI PLACHETE PT TOTI CONCURENTII 5.400

CUPE SI MEDALII PENTRU LOCURILE 2 SI 3 2.000

ARBITRII [BANI ,MANCARE ,APARATE FOTO ] 3.000

BALTA 4.000

TELEFOANE BENZINA PLUS ALTE CHELTUIELI 500
...........................

TOTAL 54.400 EURO

SE INCASEAZA 42 CONCURENTI ORI 1300 EURO EGAL 54.600 EURO
SE CHELTUIESTE 54.400EURO

RAMANE UN PROFI DE 200 EURO EURO
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Mircea,
Muta frate te rog postarile de la Prunus in jos pe alt topic "Taxe balti/concursuri" ca se face varza de tot aici :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”