@gabi sandu
sincer nu imi place ce conjuctura au luat cele spuse de mine si aici Andrei a intaritat taritzele !
Eu am spus ca nu e in regula sa jucam in concursuri la care taxa de inscriere este de 1000 EUR ! Pentru ce si de ce - stabiliti voi - ca Internetul este plin de oferte de pescuit ! Eu va asigur ca de banii astia puteti pescui 1 echipa oriunde in Ungaria ( inclusiv transport ) , la conditii super decente ! Sa nu va ia mirajul ca puteti castiga 20.000 EUR ( locul 1 ) - ca e la fel ca la Lotto .
Si ca sa vorbim si de sponsori si imi cer scuze la Viorel Olteanu - am primit drept premiu locul 2 la un Darvari - un costum Gore Tex ( evaluat 15 milioane !! ) . Am fost de 2-3 ori cu el in teren si sa ma "usuc"

daca nu m-am facut fleasca de fiecare data ! Astea sunt premiile de la sponsori -niste facaturi pe care le au pe stoc si nu le cumpara nimeni ! Daca dadeam bani pe costumul asta - si ma udam la modul cum am patimit - faceam reclamatie la OPCR . Asa de pomana , ce reclamatie sa faci ?
Ghinionul lui este ca eu stiu si cu Bass Pro Shops de unde am un costum Gore Tex cu care daca intru in cada fierbinte , sa mor daca ma ud !
Dar de ce nu putem pescui pe bani mai putini ?
Nu mai maninca crapul , se sparge boiliesul in 14 ?! Pina la urma pastram cu totii o hartie care ne atesta un loc 1-2-3- 4 si atit ! Banii se duc repede .
Gloria concursului si aplauzele confratilor fac mai mult decit niste bani !
Vad ca se muta discutia de la miza uneori EXAGERATA ( care se pare ca pentru unii dintre nou este singura care mai genereaza adrenalina in concursuri ) la furt si facatura !
Va spun un secret - poate sunt eu mai redus mintal si nu inteleg - dar eu nu am avut niciodata sentimentul ca un coleg de garla si concurs ma FURA , indiferent de coleg si indiferent de miza !
( PS - nu i-am avut colegi de stand pe unii dintre cei acuzati aici - sau daca i-am avut , am avut grija sa nu aiba ce elibera in minciog !

)