premii concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns

premii concursuri

premiu mare locul I
4
10%
proportional locul I, II si III
38
90%

Voturi totale: 42

gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabisandu »

Total de acord cu Val Pangica. Sunt curios cati ar veni la un concurs fara premii in bani, doar pentru glorie, o diploma si o cupa. Pe langa faptul ca taxa ar fi mai mica, ar disparea si suspiciunile legate de corectitudinea concursurilor.

Cam greu de crezut ca "spaguieste" careva arbitrii sa castige doar o cupa, in schimb pentru 10.000 de euro... :roll:

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

Val Pangica jr scrie:@Gold fish

Cupa Cupelor nu a intrat in exemplele mele - este poate ultimul concurs popular din tara asta , cu toate ca si aici numarul mare de chipe care se inscriu creeaza anumite disconforturi . Dar pentru Maestru si competite ( la banii putini de inscriere ! ) se merita orice .
Eu n-am spus ca sunt de acord cu taxele de concurs foarte mari, doar i-am dat un exemplu lui Claudiu ca exista concursuri cu suveniruri si cu taxa de inscriere acceptabila.
Ai dreptate cand spui ca taxele de 1000 - 1500 euro sunt mari, fara sa mai adaugi nada , mancarea, bautura etc inca cateva sute de euro.

pescardent

Mesaj de pescardent »

Nu vreau sa supar pe nimeni,dar incerc o parere obiectiva.
Nu sunt genul care sa sparga multi bani pe concursuri (doar pescuiesc cu mamaliga :D ), dar vreau parteneri de competitie care pun suflet,investesc in tot ce este mai bun pe piata pescuitului la crap,care au pasiunea concursului si nu se lasa batuti pana in ultima clipa.Acest lucru ma ambitioneaza si scoate tot ce este mai bun ca pescar din mine. Nu stiu cum se face ,dar aceasta triere este facuta de taxa de participare.Am participat la concursuri ieftine : arbitrii aproape nu exista si mintea "tinerilor debutanti " incepe sa lucreze de la a deranja pana la a trisa ...este dezarmant pentru unul care investeste ...viata in asa ceva.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Gabi, sa nu cadem in extrema cealalta ! Si taxa mica creaza probleme, uite ce am patit la Bugeac, cu 22 de echipe inscrise la taxa de 800 ron....
Eu ca organizator m-am simtit prostit : am cedat rugamintiilor de a face un concurs ieftin, o gramada de pescari se anuntau ca vor veni, cu una , doua sau...sase echipe (vezi Totis -Giurgiu) ! :oops: Apoi nu mai raspundeau la telefoane sau gaseau scuze puerile....
Mie mi-a ajuns. Poate altcineva sa mai organizeze asa ceva, unde nu e miza, nu e nici calitate ! Logic... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Din cauza asta spun ca ar trebuii introduse odata niste grile valorice - care sa se bazeze pe actvitatea competionala a unor echipe in ultimii 5 ani :lol: ( ca sa folosec o sintagma folosita odata ) .
Cine e serios si isi da silinta la concursuri indiferent de miza - nu are cum sa dea chix la un concurs ieftin - pentru ca toti venim sa prindem peste si pina la urma asta e bucuria . Dar cind dai 1000 EUR si pici pe un loc care iti da 3 crapi intr-un concurs cu pretentii - atunci te iau nervii ! De abia atunci te apuci sa numeri ce bani a castigat proprietarul baltii , ca locurile nu sunt egale , sa contesti arbitrajul , samd ( lipsa de preocupare si frustrare )

Iar cei care organizeaza ar trebuii sa faca invitatii catre echipele pe care le stiu ca vor pastra tinuta concursului si vor evita astfel sa se trezeasca cu echipe aiurea la un concurs "ieftin" - si cind spun ieftin inclin sa cred ca 1000 lei e un pret OK .

Ca sa fim seriosi - in afara de Cupa Cupelor , din concursurile majore ale anului 2007 , cel mai ieftin concurs a fost concursul de calificare pentru Campionatul Mondial Serbia ! Si a fost unul din cele mai serioase concursuri la care eu am participat ! Deci se poate .

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

probabil ca discutiile pe aceasta tema pot fi interminamile , eu am organizat cupa transilvania ( doripesco brasov ) si printre altele am avut oameni care nu au venit la concurs motiva-nd taxa prea mare ( 2000 ron ) de participare , iar alti premiu prea mic ( 7000 ron ) locul 1 sector , este foarte greu sa impaci pe toata lumea , in final participa cine vrea , dar nu s-a suparat nimeni ca a primit o diploma de participare si o statueta cu insemnele concursului .

nu sustin neaparat o taxa mica de inscriere , mai ales ca acum stiu ce inseamna logistica pentru organizarea unui concurs , ci doar oferirea tuturor participantilor a unei amintiri de la eveniment , cel putin pentru mine conteaza .

este foarte greu sa organizezi un concurs , si sa multumesti pe toata lumea , si foarte usor sa critici organizarea din diverse motive , mai mult s-au mai putin intemeiate , desi daca stai si i-i asculti pe fiecare in parte s-ar putea sa le da-i dreptate , lucru care cred ca n-i sa intamplat tuturor.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Vladut, ai dreptate, dar eu nu ma refer la taxa, ci la premii. Indiferent de taxa, daca la sfarsit cei mai buni sunt premiati doar cu diplome si cupe iar banii ramasi folositi pentru sponsorizarea concursurilor de copii, Cupa Romaniei, etc. Aici ma refer mai mult la concursurile organizate de catre APCR.

Vreau sa cred ca cei ce vin la concursuri vin doar pentru glorie si nu pentru bani. :wink:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

gabisandu scrie:Total de acord cu Val Pangica. Sunt curios cati ar veni la un concurs fara premii in bani, doar pentru glorie, o diploma si o cupa...
La Boiliesmania din toamna asta (pe un loc de unde am zis ca nu scoatem mai mult de 40-50kg) noi am tras in ultimele 24 de ore, pe ploaie si vant pentru locul III, chiar daca locul III nu avea premiu, avea doar diplome. Conteaza mult sa prinzi podiumul (chiar daca doar pe sector), iti da incredere in echipa, nada si strategie (mama, ce cuvinte mari folosesc :lol: ).
Dupa prima zi, 8kg, a doua 18kg, a treia 55 kg ca sa terminam cu 101 kg. Daca mai era o zi, il depaseam si pe Zvonko (toata stima Zvonko). Nu puteam sa dormim bine mersi in rulota? Mai uscati, mai curati :lol: Sandel a stat intr-o umbrela/cort unde vajul era ca afara si eu in masina (ca din rulota ieseam cand termina Sandel drilul :lol: ).
Se poate si nu neaparat ca sa-ti vezi numele pe un clasament, ci ca sa te motivezi sa mergi mai departe. Ca daca dai cu stangu-n dreptu de cateva ori, parca-ti vine sa te lasi...

@Vladut,

Problema la Bugeac poate e alta, nu stiu, zic si eu. Poate pestele mic... ???
Oricum asta e lipsa de seriozitate, o data inscris ar trebui sa vi, daca nu...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Tot citesc si ma crucesc. Cum pot pescarii sa dea taxe de 1000de euroi, parca uneori si mai mult doar pentru a participa la un concurs ?
Cine are cel mai mult de castigat din taxele astea imense ? Organizatorul, propietarul bazinului sau concurenti ?
Parca scartaie pe undeva, miroase a stricat ! :oops:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Imi pare rau , si sper sa nu fiu gresit inteles, dar trebuie sa amintesc si "implicarea" deosebita a firmelor de la noi care comercializeaza articole de pescuit...Ne place sa stabilim si sa respectam regulamente de concursuri, arbitri impartiali, la fel ca la marile concursuri internationale ,foarte bine, dar uitam sa spunem ca pe linga premiile in bani strinsi din taxele de participare se adauga si alte premii de la sponsorii din domeniu. Nu vreau sa dau exemple din trecut, veteranii stiu probabil despre ce s-a intimplat la unele concursuri , dar daca tot vorbim de reclama, platita sau nu , macar s-o facem asa cum trebuie...

La fel , fara suparare, eu nu prea am vazut ,decit cu mici exceptii , ca unii proprietari de lacuri(inca o data , tot respectul pentru munca lor depusa ,pina la urma, si pentru noi, pescarii !) sa ofere , pe linga premii, si niste suplimentari de genul unui abonament pe 5-10 zile, de exemplu..

@Vali,
Mie-mi spui ? Dupa Hobaia de anul asta, n-am mai fost pe balta aproape doua luni, si-mi venea sa vind toate sculele.. :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”