Cam greu de crezut ca "spaguieste" careva arbitrii sa castige doar o cupa, in schimb pentru 10.000 de euro...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Eu n-am spus ca sunt de acord cu taxele de concurs foarte mari, doar i-am dat un exemplu lui Claudiu ca exista concursuri cu suveniruri si cu taxa de inscriere acceptabila.Val Pangica jr scrie:@Gold fish
Cupa Cupelor nu a intrat in exemplele mele - este poate ultimul concurs popular din tara asta , cu toate ca si aici numarul mare de chipe care se inscriu creeaza anumite disconforturi . Dar pentru Maestru si competite ( la banii putini de inscriere ! ) se merita orice .
La Boiliesmania din toamna asta (pe un loc de unde am zis ca nu scoatem mai mult de 40-50kg) noi am tras in ultimele 24 de ore, pe ploaie si vant pentru locul III, chiar daca locul III nu avea premiu, avea doar diplome. Conteaza mult sa prinzi podiumul (chiar daca doar pe sector), iti da incredere in echipa, nada si strategie (mama, ce cuvinte mari folosescgabisandu scrie:Total de acord cu Val Pangica. Sunt curios cati ar veni la un concurs fara premii in bani, doar pentru glorie, o diploma si o cupa...