Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Daca nu mai este ultimul loc de la padure in sectorul zonal ... castiga penultimul de la padure pe acel sector.iohann scrie:21echipe.3sectoare.locul de la padure in b sau chiar a,in functie de anotimp.
... am vorbit deja. Nu se gasesc loturi suficiente deoarece echipele bune se grupeaza in doua-trei loturi ... si sperie !iohann scrie:cel mai bine 7loturi,3echipe si nu se mai schimba nimeni.21 standuri,grile cat de cat echilibrate.
CLASAMENT CALITATE+CANTITATE.
Pai nu da nimeni cu porumb uscat si nada vie...naditorul trebuie sa ramana.Galante scrie:Mai este varianta cu 10-12 echipe, taxa mai mare de participare. Se fac 2 sectoare cu cate 10-12 standuri, se extrage grila valorica si se pescuieste jumatate din concurs intr-un sector si a 2-a jumatate in celalalt sector PE RAND. Adica toate echipele pescuiesc pe sectorul 1 primele 48 de ore dupa care se muta pe sectorul 2 in urmatoarele 48 de ore. Clasament baza numai pe cantitate si se premiaza captura. Eu unul as interzice momitorul , porumbul uscat si nada vie.
-----------Dan Mitranescu scrie:Pe fiecare sector exista un loc foarte bun.petre iulian scrie:---------Vladut Mateianu scrie:Iulica, varianta cu 3 sectoare este deja pusa in practica la alte 2 concursuri : Cupa Senzor si Senior Cup. Din pacate, dupa cum bine ai obsevat si tu, raman premii foarte mici per sector, ceea ce ma va face ca pe viitor sa diminuez taxa la limita acoperirii cheltuielilor si premiile sa fie doar cupe, diplome si produse de la sponsori !
incearca si varianta cu o taxa mai mare si premierea doar locului 1 pe fiecare sector (A,B,C) ..
Ex. pe sectorul de la padure castiga ultimul loc (sau penultimul ...)
Porumbul uscat nu este interzis in regulamentul postat pentru Moara Vlasiei , teoretic putea oricine sa-l foloseasca. Nada vie stiu ca este interzisa desi nu vad de ce ar fi din moment ce ai voie cu naditor. Binenteles ca toti vor spune ca este interzisa pentru ca diferentiaza pescuitul sportiv de cel de recreere si ca o nada vie costa mult mai putin decat bilele. Am mai vazut topicuri in care spuneau ceva de genul: cum sa dau eu cu mulinete de 600 de euro si viermusi la carlig? Dar acum iti pun eu intrebarea: cum sa dai cu mulinete de 600 de euro si mamaliga? mergand binenteles pe acelasi fir logic.maxx1979 scrie:Pai nu da nimeni cu porumb uscat si nada vie...naditorul trebuie sa ramana.Galante scrie:Mai este varianta cu 10-12 echipe, taxa mai mare de participare. Se fac 2 sectoare cu cate 10-12 standuri, se extrage grila valorica si se pescuieste jumatate din concurs intr-un sector si a 2-a jumatate in celalalt sector PE RAND. Adica toate echipele pescuiesc pe sectorul 1 primele 48 de ore dupa care se muta pe sectorul 2 in urmatoarele 48 de ore. Clasament baza numai pe cantitate si se premiaza captura. Eu unul as interzice momitorul , porumbul uscat si nada vie.