schimbare in regulament la concursurile pe MV2

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
iohann
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: schimbare in regulament la concursurile pe MV2

Mesaj de iohann »

21echipe.3sectoare.locul de la padure in b sau chiar a,in functie de anotimp.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Varianta mea :

Concurs de trei zile.
Se fac grile valorice cu trei standuri.
Fiecare echipa trage la sorti o grila ( pe care este bine sa o tina secreta ).
Se pescuieste cate o zi pe fiecare stand din grila extrasa in ordinea primita.
Schimbarea dureaza o ora.
Clasament facut in functie de cantitate ,pe puncte , dupa fiecare mansa ,castigatoare fiind echipa care primeste cat mai putine puncte in cele trei manse.In caz de egalitate se ia in calcul cantitatea de peste prins , cu avantaj pentru cei care au prins mai mult.
Nadirea grea este permisa numai de la inceperea mansei si pana se intuneca.
Folosirea substantelor chimice altele decat aromele uzuale din pescuit atrage eliminarea din concurs. ( Ca si la nada vie.)

Grilele le face Vladut si le tine secrete. Cei care cunosc balta pot sa ajute dand note standurilor ( chiar si public ) singura munca a lui Vladut fiind sa le combine intre ele, cu suma notelor de pe cele trei standuri ale grilelor cat mai apropiata ca valoare. In acest sens o harta cu delimitarea standurilor este necesara.

O sugestie legata de regulamentul concursurilor este ca fiecare sa inceapa cu :

REGULAMENT CIPS-FIPS CU URMATOARELE MODIFICARI :
Ex. :
- se puncteaza de la ...
-se foloseste momitorul ...
-se poate iesi din stand cand concurentul nu are activitati legate de pescuit ...
-trei pescari cu drepturi depline ...
-nadirea grea de la ... la ...
........

In acest fel regulamentul este mult mai scurt si totodata mult mai bine pus la punct fara loc de interpretari.
Este benefic si in formarea pescarilor pentru participarea la CN.

Dan Mitranescu
Veteran

iohann scrie:21echipe.3sectoare.locul de la padure in b sau chiar a,in functie de anotimp.
Daca nu mai este ultimul loc de la padure in sectorul zonal ... castiga penultimul de la padure pe acel sector.

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

cel mai bine 7loturi,3echipe si nu se mai schimba nimeni.21 standuri,grile cat de cat echilibrate.
CLASAMENT CALITATE+CANTITATE.

Dan Mitranescu
Veteran

iohann scrie:cel mai bine 7loturi,3echipe si nu se mai schimba nimeni.21 standuri,grile cat de cat echilibrate.
CLASAMENT CALITATE+CANTITATE.
... am vorbit deja. Nu se gasesc loturi suficiente deoarece echipele bune se grupeaza in doua-trei loturi ... si sperie ! :D

Clasamentul pe "calitate" dezechilibreaza cel mai mult standurile.
Spre exemplu pe sectorul de la pontoane nu ai cum sa te bati niciodata cu standurile de la dig la calitate.Dovada este ca majoritatea concursurile se castiga de acolo ( stim! ... nu ? :D ). In schimb la cantitate mi se pare cel mai echilibrat sector .

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

cel mai bine asa.cal +cant.doar la cantitate,multi nu se baga,deoarece mizeaza si pe peste mare,indiferent de sector,ex cei ce pescuiesc doar la bile,tinand cont ca, concursurile pe mv2 se tin ori primavara(frig) ori iarna(si mai frig) :D .si chiar a prins bine acest gen de concurs,doar si tu ai castigat in acest mod :wink: .pe fiecare sector cal+cant.varianta cu loturi,dc nu pe echipe,aste e,dar nu se mai pooate asa aglomerat cu 26 de echipe.

Alex Coclet

Mesaj de Alex Coclet »

Mai este varianta cu 10-12 echipe, taxa mai mare de participare. Se fac 2 sectoare cu cate 10-12 standuri, se extrage grila valorica si se pescuieste jumatate din concurs intr-un sector si a 2-a jumatate in celalalt sector PE RAND. Adica toate echipele pescuiesc pe sectorul 1 primele 48 de ore dupa care se muta pe sectorul 2 in urmatoarele 48 de ore. Clasament baza numai pe cantitate si se premiaza captura. Eu unul as interzice momitorul , porumbul uscat si nada vie.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Galante scrie:Mai este varianta cu 10-12 echipe, taxa mai mare de participare. Se fac 2 sectoare cu cate 10-12 standuri, se extrage grila valorica si se pescuieste jumatate din concurs intr-un sector si a 2-a jumatate in celalalt sector PE RAND. Adica toate echipele pescuiesc pe sectorul 1 primele 48 de ore dupa care se muta pe sectorul 2 in urmatoarele 48 de ore. Clasament baza numai pe cantitate si se premiaza captura. Eu unul as interzice momitorul , porumbul uscat si nada vie.
Pai nu da nimeni cu porumb uscat si nada vie...naditorul trebuie sa ramana.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dan Mitranescu scrie:
petre iulian scrie:
Vladut Mateianu scrie:Iulica, varianta cu 3 sectoare este deja pusa in practica la alte 2 concursuri : Cupa Senzor si Senior Cup. Din pacate, dupa cum bine ai obsevat si tu, raman premii foarte mici per sector, ceea ce ma va face ca pe viitor sa diminuez taxa la limita acoperirii cheltuielilor si premiile sa fie doar cupe, diplome si produse de la sponsori !
---------
incearca si varianta cu o taxa mai mare si premierea doar locului 1 pe fiecare sector (A,B,C) ..
Pe fiecare sector exista un loc foarte bun.
Ex. pe sectorul de la padure castiga ultimul loc (sau penultimul ...)
-----------

Castiga doar la cantitate :wink: :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Alex Coclet

Mesaj de Alex Coclet »

maxx1979 scrie:
Galante scrie:Mai este varianta cu 10-12 echipe, taxa mai mare de participare. Se fac 2 sectoare cu cate 10-12 standuri, se extrage grila valorica si se pescuieste jumatate din concurs intr-un sector si a 2-a jumatate in celalalt sector PE RAND. Adica toate echipele pescuiesc pe sectorul 1 primele 48 de ore dupa care se muta pe sectorul 2 in urmatoarele 48 de ore. Clasament baza numai pe cantitate si se premiaza captura. Eu unul as interzice momitorul , porumbul uscat si nada vie.
Pai nu da nimeni cu porumb uscat si nada vie...naditorul trebuie sa ramana.
Porumbul uscat nu este interzis in regulamentul postat pentru Moara Vlasiei , teoretic putea oricine sa-l foloseasca. Nada vie stiu ca este interzisa desi nu vad de ce ar fi din moment ce ai voie cu naditor. Binenteles ca toti vor spune ca este interzisa pentru ca diferentiaza pescuitul sportiv de cel de recreere si ca o nada vie costa mult mai putin decat bilele. Am mai vazut topicuri in care spuneau ceva de genul: cum sa dau eu cu mulinete de 600 de euro si viermusi la carlig? Dar acum iti pun eu intrebarea: cum sa dai cu mulinete de 600 de euro si mamaliga? mergand binenteles pe acelasi fir logic.
Parerea mea este ca daca vrem sa fie o competitie sportiva ar trebui ori interzise toate metodele non-sportive (nada vie , porumb uscat , momitor) si se pescuieste doar pe plumb (ecologic) si bila/porumb , ori nu se mai interzice nimic pentru ca nici porumbul uscat ,nici nada vie , nici momitorul nu dauneaza crapului.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”