schimbare in regulament la concursurile pe MV2

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

schimbare in regulament la concursurile pe MV2

Mesaj de Genes Florin »

Vlade, sunt de parere ca pe moara nu poti avea o desfasurare fara comentarii, dar
daca echipele care au pescuit in prima parte pe sectorul B plecau cu punctele facute, nu mai erau situatii de stat la plaja primele doua zile si non-combatul nu mai exista, sansele erau egale pentru toti de pe balta.
Balta Puiesti

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Re: schimbare in regulament la concursurile pe MV2

Mesaj de Alexandru Mihai »

Sustin!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...sau ceva de genul :wink: :
(x puncte mansa I-a +y puncte mansa II-a):2=z puncte
Echipa cu nr z cel mai mic=locul I...samd
Cred ca la primul concurs org de Vladut pe MV 2, se va folosi acest sistem de punctare.

Alex Coclet

Mesaj de Alex Coclet »

Mai era varianta pe care am propus-o inaintea inceperii concursului si anume ca cel care si-a ales primul in sector automat sa-si aleaga ultimul in sectorul celalalt. Vladut , o problema pe care nu stiu cum o rezolvam la concursuri cu schimbare de sector este "pregatirea" locurilor. Cine opreste pe cineva sa nadeasca cu porumb uscat de exemplu cu 1 ora inaintea schimbarii locului in conditiile in care a prins bine pe locul respectiv si nu vrea ca cel care vine pe locul acela sa prinda? Nu scrie nicaieri in regulament ca nu ai voie sa nadesti. Ca sa nu mai zic de niste "substante" puse in porumbul acela. A nu se intelege ca acuz pe cineva ca ar fi facut asta insa sunt niste lacune in regulament pe care unii ar putea sa le speculeze si vreau sa le discutam pentru a face urmatoarele concursuri cat mai corecte. Pentru a echilibra balta si pentru a inlatura suspiciunile de mai sus sunt de parere ca o sectorizare pe 3 sectoare este cea mai fericita alegere.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

:lol: eu sunt ăla , nu am băgat nimic chimic dar ceea ce am facut nu mi se pare atât de grav pe cât sa dai drumu la peste s-au sa nu pescuiesti sa-ți alegi primu locul.
Drept dovada ca Simescu a luat din deversor, eu nu am nadit masiv decât in fata, in deversor nu am dat nimic, chiar i-am spus lui George g.
Sunt de acord ca nu am facut ceva k , dar nu este in afara regulamentului.
Balta Puiesti

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Cel mai echilibrata este cand se imparte in trei sectoare valorice daca se aleg bine standurile pentru fiecare sector . Dar cum impartita in trei premiile scad foarte mult (nu sunt) nici asta nu este o varianta buna . Cred ca cel mai bine este sa se dea numai locul 1 pe fiecare sector ca practic sunt numai 8 echipe pe sector .

Alta varianta ar fi cu schimbarea de locuri (sector A si B ) dar la schimbare sa plece fiecare numarul de puncte in functiie de ce loc a ocupat la finalul primei manse . Locul 1 un punct ,loc2- doua puncte ,etc ,etc loc 13 -13 puncte . Cel cu 13 puncte alege primul ,cu 12 al doilea si tot asa pana la cel cu 1 punct care/i ramane ultimul loc din sector .

calitate -cantitate si in caz de egalitate castiga cel cu cantitatea ce/a mai mare . Captura este ce/l mai mare peste care nu a fost trecut in cei 5 pesti ( ca la Boilesmania ) .

Castiga cel cu punctajul cel mai mic cumulat in cele doua manse .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

viorel dulamita scrie:...sau ceva de genul :wink: :
(x puncte mansa I-a +y puncte mansa II-a):2=z puncte
Echipa cu nr z cel mai mic=locul I...samd
Cred ca la primul concurs org de Vladut pe MV 2, se va folosi acest sistem de punctare.
Pai lucrul asta a fost deja anuntat, de 3 zile.... :D Nu stiai de unde ti-a venit ideea , nu ? :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Pentru a descuraja noncombatul, in 2012 se vor lua urmatoarele masuri :

Tancabesti, Boiliesmania. Modificare : dupa mansa 1, cine nu are 7 crapi pe foaie isi va alege ultimul !
MV, Cupa Iernii. Modificare : clasamentul dupa mansa 1 va fi luat in calcul la calcularea locului final !

Referitor la nadire, este greu sa intervin cu o regula de limitare a nadei, nu vreau sa mai intru in detalii.... Totusi, si nadirea masiva poate fi un avantaj uneori....mai ales in cazul MV, o balta populata f.f. bine ! :wink:
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Iulica, varianta cu 3 sectoare este deja pusa in practica la alte 2 concursuri : Cupa Senzor si Senior Cup. Din pacate, dupa cum bine ai obsevat si tu, raman premii foarte mici per sector, ceea ce ma va face ca pe viitor sa diminuez taxa la limita acoperirii cheltuielilor si premiile sa fie doar cupe, diplome si produse de la sponsori !

In rest, varianta actuala de la Cupa Iernii este perfecta, cu modificarea de rigoare.....

PS Rog pe cineva mai cu rabdare sa ne faca un top 10 la Cupa Iernii, in varianta in care s-ar fi luat ca punctaj final : loc general mansa 1 + loc general mansa 2. Sau loc sector mansa 1 + loc sector mansa 2 ! :wink:
CS SENZOR

GeorgeB

Mesaj de GeorgeB »

Vladut Mateianu scrie:

PS Rog pe cineva mai cu rabdare sa ne faca un top 10 la Cupa Iernii, in varianta in care s-ar fi luat ca punctaj final : loc general mansa 1 + loc general mansa 2. Sau loc sector mansa 1 + loc sector mansa 2 ! :wink:
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”