@ Cornel Rosioru
Cornele, eu te inteleg. Participind pt. prima data, ca invitat, la o sedinta AGVPS din cauza emotiilor nu ai inteles nimic?
Audienta a priceput ''intentia voastra'', numai ca, comportamentul de obor care l-ati afisat nu a cadrad si nu va luat nimeni in seama. Mai aveati la un colt sa va dea afara din sala Dl. Bentu.
Normal atita timp cit nu ai participat la o sedinta decit la nivelul Dirvariului.
1. eram foarte destins, iar puterea mea de intelegere a problemelor fi sigur ca era mult superioara majoritatii participantilor
2. eu personal, n-am scos un cuvant si am stat foarte linistit pe scaun...ti se pare asta un comportament de obor ???
3. pina una alta, dl bentu de care pomenesti mai sus, te-a luat atat de tare la-ntrebari, tocmai pentru dezinformare, incat era cat pe ce sa parasesti tu sedinta. Omull te ruga sa faci informarea sectiunii crap pe 2008, iar tu o luai mereu de la 2004 si cu istoria apcr de parca erai tache farfuridi cu plebiscitul...recunoaste ca n-a reusit nici macar pangica sa-l enerveze asa de tare pe bentu.
4. parca la becali am auzit asta...cum se lauda el ca stie meniul de la businessclass...asa te lauzi si tu cu participarea la sedintele agvps...chiar crezi ca asta-i o virtute ??? te-nseli
Ai incurcat inregistrarile
ce inregistrari ???
Noroc ca aveai leptopul la tine, intimplator si revista ALP
niciunul dintre cele doua nu spuneau minciuni
Inocentule, ai venit sa vezi cum decurge o sedinta AGVPS ?
de-asta venisem, dar am avut parte dor de jena, vazind cum sectiunea crap e pusa la punct de catre presedinte din cauza ca tu erai tot timpul pe langa subiect.
Te rog nu mai dezinforma lumea. Turneul ALP va avea loc.
Si dezinformarea e un razboi, eu sigur nu particip la el.
repet ce-am auzit cu urechile mele si nu numai...dl. bentu a spus ca nu inscrie echipa la cm. decat dupa o intalnire a presedintilor de cluburi si asociatii de pescari de crap, care vor ajunge la o intelegere si ca asteapta o propunere in scris de la avp pentru sponsorizare, propunere ce va fi ulterior discutata. in alta ordine de idei, s-a propus de val pangica si s-a votat ca toti participantii la campionatul national sa fie inscrisi sau sa faca parte dintr-o asociatie din sistemul agvps...cuvant cu cuvant, iti spun eu care pana ieri n-am vazut decat darvari-ul