Turneul AVP -Crap - SISTEM DE PUNCTARE

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dan cotelici
Puncte: 0

Re: Turneul AVP -Crap - SISTEM DE PUNCTARE

Mesaj de dan cotelici »

[quote="cornel rosioru"]
Turneul ALP va avea loc.
[/quote]

CORECT!Dar cluburile vor hotara cum.
The second best is the first loser!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

foarte corecta observatia.
cluburile vor hotari cum.
cu o mentiune: cluburile care vor organiza etape de turneu.
The One Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

@Dan Cotelici
-in 2004 nu am participat pt ca atunci am facut cunostiinta cu pescuitul modern la crap si cand m-am trezit inscrierile se terminasera;
-apoi din 4 am participat la 2 editii, desfasurate pe loturi de 8;
-cele 2 editii la care nu am fost am participat la boicot :roll: ;
-anul acesta particip la prima etapa si in functie de corectitudinea cu care se desfasoara (martori la cantar, cantare mecanice, cantariri numai ziua..., mici amanunte), vad daca mai particip si la celelalte sau nu; din aceasta cearta nu au de pierdut decat pescari care vor sa partipe; intrebarea este cine are de castigat.Poate ne raspunde nea Cornel Rosioru sau nea Victor Oana.

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="andrei vladeanu"]foarte corecta observatia.
cluburile vor hotari cum.
cu o mentiune: cluburile care vor organiza etape de turneu.[/quote]

Cred ca exista o problema de intelegere a ceea ce s-a discutat la AGVPS.
Sau e pur si simplu vorba de o problema de comunicare.
Poate ne clarifica si pe noi unul dintre cei care a participat raspunzand la intrebarea:
Cine si pe ce criterii se va decide care sunt cluburile ce vor organiza etapele de turneu?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Cornel Rosioru

Cornele, eu te inteleg. Participind pt. prima data, ca invitat, la o sedinta AGVPS din cauza emotiilor nu ai inteles nimic?
Audienta a priceput ''intentia voastra'', numai ca, comportamentul de obor care l-ati afisat nu a cadrad si nu va luat nimeni in seama. Mai aveati la un colt sa va dea afara din sala Dl. Bentu.
Normal atita timp cit nu ai participat la o sedinta decit la nivelul Dirvariului.

1. eram foarte destins, iar puterea mea de intelegere a problemelor fi sigur ca era mult superioara majoritatii participantilor :D
2. eu personal, n-am scos un cuvant si am stat foarte linistit pe scaun...ti se pare asta un comportament de obor ???
3. pina una alta, dl bentu de care pomenesti mai sus, te-a luat atat de tare la-ntrebari, tocmai pentru dezinformare, incat era cat pe ce sa parasesti tu sedinta. Omull te ruga sa faci informarea sectiunii crap pe 2008, iar tu o luai mereu de la 2004 si cu istoria apcr de parca erai tache farfuridi cu plebiscitul...recunoaste ca n-a reusit nici macar pangica sa-l enerveze asa de tare pe bentu.
4. parca la becali am auzit asta...cum se lauda el ca stie meniul de la businessclass...asa te lauzi si tu cu participarea la sedintele agvps...chiar crezi ca asta-i o virtute ??? te-nseli

Ai incurcat inregistrarile
ce inregistrari ??? :lol: :lol: :lol:

Noroc ca aveai leptopul la tine, intimplator si revista ALP
niciunul dintre cele doua nu spuneau minciuni :wink:

Inocentule, ai venit sa vezi cum decurge o sedinta AGVPS ?
de-asta venisem, dar am avut parte dor de jena, vazind cum sectiunea crap e pusa la punct de catre presedinte din cauza ca tu erai tot timpul pe langa subiect.

Te rog nu mai dezinforma lumea. Turneul ALP va avea loc.
Si dezinformarea e un razboi, eu sigur nu particip la el.

repet ce-am auzit cu urechile mele si nu numai...dl. bentu a spus ca nu inscrie echipa la cm. decat dupa o intalnire a presedintilor de cluburi si asociatii de pescari de crap, care vor ajunge la o intelegere si ca asteapta o propunere in scris de la avp pentru sponsorizare, propunere ce va fi ulterior discutata. in alta ordine de idei, s-a propus de val pangica si s-a votat ca toti participantii la campionatul national sa fie inscrisi sau sa faca parte dintr-o asociatie din sistemul agvps...cuvant cu cuvant, iti spun eu care pana ieri n-am vazut decat darvari-ul :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel rosioru scrie: :lol: Noroc ca aveai leptopul la tine,
ai vazut ce leptop misto aveam, mai mic si mai jmecher ca al tau... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

"Raspunsul meu este pur teoretic din punct de vedere sportiv: sistemul gen "campionat" este intotdeauna mai elocvent decat cel "eliminator" ...in orice sport."
Corect spus "GEN CAMPIONAT" ca asta e un fel de CUPA ROMANIEI in sase etape. :lol: :lol:
Daca e sa comparam cu alte sporturi sa ne aducem aminte si de Play off-uri, grupe eliminatorii,etc. :?:
Fiecare sport se organizeaza conform specificului.
Campionatul national de table cum se organizeaza? :lol: :lol:

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Am vazut Cornele.
Mai departe nu intru in polemici cu tine pt. ca iti place terenul asta mocirlos.
Ce zici te bagi la o etapa?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornel r si s
va rog sa reveniti la discutiile constructive despre turneu si sa lasati panarama
The One Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="Zarguzon Adi"]@Dan Cotelici
-in 2004 nu am participat pt ca atunci am facut cunostiinta cu pescuitul modern la crap si cand m-am trezit inscrierile se terminasera;
-apoi din 4 am participat la 2 editii, desfasurate pe loturi de 8;
-cele 2 editii la care nu am fost am participat la boicot :roll: ;
-anul acesta particip la prima etapa si in functie de corectitudinea cu care se desfasoara (martori la cantar, cantare mecanice, cantariri numai ziua..., mici amanunte), vad daca mai particip si la celelalte sau nu; din aceasta cearta nu au de pierdut decat pescari care vor sa partipe; intrebarea este cine are de castigat.Poate ne raspunde nea Cornel Rosioru sau nea Victor Oana.[/quote]

Si eu am participat tot la doua.Unul pe echipe si unul pe loturi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”