Mda, am citit si eu parerile celor care au postat la acest topic, se pare ca toate au un numitor comun : mentinerea balti Darvari in calendarul competitional si implicit o revenire asupra deciziei in cazul lui nea Victor.
Intr-adevar, au existat unele greseli in privinta respectarii regulamentului, dar asta se intampla frecvent cand exista exces de zel.
Dar asta nu da dreptul nimanui sa conteste victoria echipei Vali Vopsea -Floraru, doar din simplul motiv al promiscuritati arbitrului lor de stand, nimeni altul decat "celebrul" Daiwa 2007 !!!!!!!!!!!!
Eu consider ca "problemele" de la sfarsit au aparut datorita unui complex de imprejurari nefericit.
De asemenea , a fost tras un semnal de alarma in vederea concursurilor viitoare, cand anumitor participanti (ma refer aici la cei care lanseaza zvonurile referitoare la posibile fraude , precum si raspandacilor) ar trebui sa li se interzica participarea la concursuri ! Multe dintre problemele aparute ar fi fost evitate fara acesti "zvonaci".
Cat despre nea Victor, mie personal mi-a lasat o parere foarte buna, consider ca a facut tot ce i-a stat in putinta ca totul sa iasa OK. A avut doar o scapare, de la care iata la ce s-a ajuns ! Dar acesta cred ca nu este un motiv sa renunte la munca depusa in ultimii ani la Darvari, precum si la cea mai mare pasiune a lui : COMPETITIA !
De aceea , si eu sper sa revina asupra deciziei si sa continuie sa puna in slujba pescarilor aceasta minunata pista de concurs !
Fruntea sus nea Victor, DUPA PLOAIE INTOTDEAUNA IESE SOARELE !