ULTIMA COMPETITIE DE CARP-FISHING LA DARVARI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

[quote="iorgos"] ......felicitari pentru pozitia adoptata domnule iorgos...sunt de acord cu dumneavoastra..premiile mari strica fair-play-ul.

Imi aduc aminte de singurul concurs unde am participat eu pe Darvari si anume Cupa Crap.ro. Un concurs ca intre prieteni unde miza a fost "ramura de maslin". Nu au existat dispute, nu au fost certuri...toata lumea multumita si un concurs frumos.

Poate dl. Oana va accepta ca pe viitor sa mentina balta deschisa pentru competitii dar cu o miza mult mai mica. Sunt sigur ca oricum vor exista nemultumiti pentru ca niciodata nu ii poti multumi pe toti...insa tine de noi sa fim mai ingaduitori si sa nu stricam frumusetea pescuitului cu astfel de certuri care nu fac bine nimanui.

Andrei "zakunin"

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Victor Oana

Nea Victore mai gindeste-te pina la asa o decizie . Nu ai ce sa-ti reprosezi - cei care au avut ceva de contestat nu sunt la prima initiativa de acest gen .

Din punctul meu de vedere concursul a fost gestionat la singe . Pe sectorul nostru - unde diferenta la un moment dat a fost de 170 grame intre Fissela si Coco ( pina duminica la ora 9.00 AM ) - arbitrajul a fost super OK si nimeni nu a avut ce sa comenteze . Echipa lui Rosioru si cu noi ( APCR ) am avut permanent arbitrii in spate , oameni discreti dar fermi , fara greturi in a te ruga sa intri in normal , crapii s-au cintarit imediat , chiar fara sa stea in sac , samd . Noi nu ne-am simtit vinati ci doar obligati sa respectam regulile jocului si ca cel mai bun sa catige .
Daca si echipele ar fii mai rare si s-ar mai scoate niste locuri din concurs - concursul ar fii de exceptie atit ca regularitatea controlului cit si ca posibilitati de pescuit .
Si Iorgos are dreptate si eu am mai scris chestia asta - mizele devin prea mari pentru un concurs de 50-60 echipe . Dar iar o sa acuze unii ca sunt populist cu ideea asta , mai ales ca Cristi Coser a platit inscrierea pentru noi . Dar ma gindesc si eu la altii . Se pare ca daca nu esti in stare sa dai 1000 EUR pentru un concurs , nu esti in "grupa mare" a pescuitului la crap . Dar ma rog poate dezvoltam asta cu alta ocazie si nu neaparat cu dumneata . .
Oricum - eu iti multumesc pentru un concurs in care m-am simtit bine chiar daca am prins 3 pesti .

Poate te mai gindesti !

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Sunt de acord cu cei care au sesizat directa legatura intre valoarea premiilor si scandalurile iscate. Cred ca cei care isi permit sa plateasca taxele de inscriere (si nu numai, sa nu uitam costurile aferente) la un asemenea concurs, vizeaza in primul rand gloria si marele trofeu, nu valoarea lui. Sau asa ar trebui sa se manifeste adevaratul spirit de competitie. De aceea cred ca premiile mai mici dar insotite de trofee cu valoare artistica si simbolica substantiale ar fi mai potrivite.
Mai e putin pana apare Federatia si atunci concursurile vor beneficia si de arbitrii specializati (sper sa se intample cat mai repede asta) si de reguli stricte si de modalitati de rezolvare obiectiva a contestatiilor. In fotbal sunt scandaluri mult mai mari dar nu am auzit de niciun patron de club sa-si inchida stadionul si sa-si trimita jucatorii la plimbare. Sa fim seriosi :!:
Sau poate Victor doreste sa se lase rugat...
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

anul trecut au fost 72 echipe...inghesuiala mare, anul asta 54 - nu chiar ca anul trecut dar tot au fost standurile apropiate.
cind se va ajunge pe la 40-45 echipe o sa fie mai putine discutii..de ce?
pentru ca o sa se distribuie altfel cantitatile de peste..., o sa prinda echipa 150 de kg o sa iasa pe ultimul loc da... in situatia concursului de anul asta pestele a ramas priponit in loc fara sa circule prea mult..pentru ca l-au deranjat si pe el , probabil, firele intinse de pe un mal pe altul. urmarind evolutia concursului..cine a prins de la inceput..a prins pina la sfarsit. asa ca, pe linga taxe si premii poate se iau in calcul si amplasarea locurilor de pescuit determinata fireste de numarul participantilor.
poate fi o solutie...desi faptul contestat este acela de lipsa a martorilor la cantar care devine si mai greu la scaderea numarului participantilor.
vorbim si noi dar un lucru e clar...niciodata la concursurile de pescuit din Romania vor fi discutii daca cantarirea se desfasoara fara martori... au mai fost discutii de genul asta si vor fi intotdeauna...dar intotdeauna.
poate o solutie ar fi arbitrii straini :)...dar nu ..nu cred

Fir Intins !!!

vorba lui Mircea Badea...Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

intr-adevar, numarul standurilor cred ca a fost cam mare

in sectorul C standurile au fost iar foarte apropiate

o solutie poate fi si programarea concursului vara sau toamna

anul trecut pestele era in bataie, iar anul acesta cred ca se pregatea sa intre..........

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

@gabi, victor oana

anul trecut au fost 72 echipe x 4 lansete = 288 lansete in apa
anul acesta au fost 56echipe x 6 lansete = 324 lansete in apa

ASA CA NUMARUL DE LANSETE A CRESCUT DECI SI INGHESUIALA.

Oricum balta s-a dovedit incapatoare. Ideal ar fi cu un numar de lansete mai mic, DIN PACATE CA SA SE MAI POATA VORBI TREBUIE SA INCERCAM SA-L CONVINGEM PE NEA VICTOR SA REDESCHIDA BALTA LA CONCURSURI.
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Un concurs frumos si destul de bine organizat.A evoluat in fiecare an in sensul pozitiv din punct de vedere al organizarii...se poate si mai bine dar oricum a fost un concurs de referinta in calendarul competitional din Romania.
Ar fi pacat sa nu continue,eventual cu mai putine standuri,eliminandu-se din concurs locurile care sunt greu de supravegheat si care sunt si mult mai bune decat alte locuri din acelasi sector.Locuri ca cele unde au pescuit Zvonco ,Vali&Floraru si Sergiu&Bobi n-ar mai trebui bagate in concurs.
N-ar mai fi probleme de genul celor aparute la concurs.Si nici n-ar mai fi nevoie de atatia arbitrii.A fost un exces de arbitrii si tot au fost unii nemultumiti de rezultatele finale.
Am avut arbitrii in spate in ultimele 24 de ore si in vizita aproape tot timpul in stand,dar nu am fost deranjat de acest lucru.
Poate te razgandesti nea Victore !
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

@Oana Victor

Sunt de acord cu Cornel Aqua, de la an la an s-au vazut progrese. Au fost facuti pasi mari si importanti. Chiar e pacat sa se strice tot.
Mai gandestete Nea Victore!
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

Dorin

Mesaj de Dorin »

Cred ca ar fi util un topic in care sa se faca un sondaj de opinie cu parerea pescarilor care doresc mentinerea/scoaterea lacului Darvari din circuitul competitional. Rog administratorul site-ului sa creeze acest topic. Poate parerea pescarilor care doresc sa participe la concursuri pe lacul Darvari ar putea influenta decizia d-lui Oana. Pana la urma aceasta decizie afecteaza o mare parte din pescari de crap din Romania avind in vedere numarul de participanti la aceste concursuri. Oricum d-l Oana a creat un lac foarte apreciat de pescari de crap si sper sa nu se lase influentat si sa renunte acum la rezultatele muncii depuse de o buna bucata de vreme.

Nea Victore mai gindestete ca e pacat sa se piarda una dintre cele mai bune piste de concurs in conditiile in care si asa avem foarte putine posibilitati unde putem concura

Dorin Tutiu
Dorin Tutiu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Mda, am citit si eu parerile celor care au postat la acest topic, se pare ca toate au un numitor comun : mentinerea balti Darvari in calendarul competitional si implicit o revenire asupra deciziei in cazul lui nea Victor.
Intr-adevar, au existat unele greseli in privinta respectarii regulamentului, dar asta se intampla frecvent cand exista exces de zel.
Dar asta nu da dreptul nimanui sa conteste victoria echipei Vali Vopsea -Floraru, doar din simplul motiv al promiscuritati arbitrului lor de stand, nimeni altul decat "celebrul" Daiwa 2007 !!!!!!!!!!!! :oops:
Eu consider ca "problemele" de la sfarsit au aparut datorita unui complex de imprejurari nefericit.
De asemenea , a fost tras un semnal de alarma in vederea concursurilor viitoare, cand anumitor participanti (ma refer aici la cei care lanseaza zvonurile referitoare la posibile fraude , precum si raspandacilor) ar trebui sa li se interzica participarea la concursuri ! Multe dintre problemele aparute ar fi fost evitate fara acesti "zvonaci".
Cat despre nea Victor, mie personal mi-a lasat o parere foarte buna, consider ca a facut tot ce i-a stat in putinta ca totul sa iasa OK. A avut doar o scapare, de la care iata la ce s-a ajuns ! Dar acesta cred ca nu este un motiv sa renunte la munca depusa in ultimii ani la Darvari, precum si la cea mai mare pasiune a lui : COMPETITIA !
De aceea , si eu sper sa revina asupra deciziei si sa continuie sa puna in slujba pescarilor aceasta minunata pista de concurs !
Fruntea sus nea Victor, DUPA PLOAIE INTOTDEAUNA IESE SOARELE ! :wink:
Ultima oară modificat Lun Mai 07, 2007 22:28 de către Vladut Mateianu, modificat 1 dată în total.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”