Moderator: Dan Mitranescu
Asta este cea mai buna varianta in alegerea unei lansete la modul general. O recomand intotdeauna si sunt singurul care ofera acest avantaj de a se testa lansetele inainte de achizitie. Imi asum riscurile aferente, tot pentru a oferi cel mai bun sfat. Asa ca lansetele se pot returna.radu_popeanu scrie: ↑Mar Iul 30, 2019 10:24Dane, tu stii ca eu si nea Mircea pescuim in competitii cu Class. Caut lansete o idee mai moale decat class-urile, sa le pot folosi in pescuitul de placere sau unde nu e necesar sa ies la distante extreme. De asta cautam niste pareri de la pescari care detin noile MTX. Nu am gasit mai nimic... asa ca ti-am comandat doua bucati sa le testez. Astazi ajung lansetele la mine. Dupa Top 10 Potaissa de pe Sacos voi incerca sa fac un review.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Salut Dan,danbd scrie: ↑Joi Sep 26, 2019 11:08Salutare
Mai vine anul acesta MTX Class New concept? Am tot zis ca iau una de proba pana s-au epuizat.
Lanseta de proba cu garantie mai este disponibila? M-ar interesa sa fac o comparatie intre CLASS clasic si new concept si am ocazia in perioada 11-13 octombrie la un concurs.
Multumesc
Dan Bararu
Recunosc ca sunt putin Toma necredinciosu referitor la inelele mici (mai ales pe fire de peste 0.3 si dupa ce se incarca cu mizerie) si ca e una din situatiile in care tre' sa experimentez cu mana mea ca sa credMa intereseaza parerea ta dupa ce faci comparatia, deoarece caut pe cineva care sa gaseasca avantaje pentru modelul cu 6 inele in defavoarea modelului New Concept
Chiar imi doresc teste facute de "Toma necrediciosul"danbd scrie: ↑Vin Sep 27, 2019 12:16Salut Dan
Multumesc pentru raspuns.
Recunosc ca sunt putin Toma necredinciosu referitor la inelele mici (mai ales pe fire de peste 0.3 si dupa ce se incarca cu mizerie) si ca e una din situatiile in care tre' sa experimentez cu mana mea ca sa credMa intereseaza parerea ta dupa ce faci comparatia, deoarece caut pe cineva care sa gaseasca avantaje pentru modelul cu 6 inele in defavoarea modelului New Conceptdar nici carcotas nu sunt.
Sincer testul e pentru mine sa vad daca tranzitez la noul concept, si in functie de stand voi verifica comportamentul intre CLASS clasic (cel cu panza 3 k) si new concept (fara panza si 9 inele) pe fire 0.2 si/sau 0.3 si plumb si/sau momitor.
Sper sa ma ajute si standul extras pentru a scoate maximum (din ce pot eu) din ambele lansete.
Multumesc,
P.S -ai dezactivat mesageria si am ramas agatat cu subiectul functie "auto mute" la senzori 2018![]()
Nu exista notiunea de scule pentru "incepatori" in pescuit si nici in alte sporturi. Sculele se achizitioneaza pentru ce se vrea de la ele, nu pentru vechimea in pescuit.ChirilaGabriel scrie: ↑Lun Oct 21, 2019 20:54Sunt incepator in ale pescuitului si m-am decis sa imi iau 4 lansete Mtx 14(până acum am avut lansete de bazar),mentionez ca voi pescui pe Prut,Siret si iazuri(pescuit aruncat nu plantat),intrebarile mele ptr Dvs :
2.Mtx 14 sau Mtx 14 New Concept?(specificați motivul)
3.Ca si mulinete (de la Okuma )ce ati recomanda ptr Mtx sa se echilibreze fara sa fortez mandrina.
Ps:In legatura cu lansetele la punctul 2 as aprecia o parere de la Dan Mitranescu daca se poate.
Multumesc anticipat!