Cum am specificat mai sus,din generatie in generatie ne au fost implementate in cap de mici idei eronate despre viata....sa va dau un exemplu...parintii spun copiilor inca de mici sa fie atenti sa nu i traga curentul...ai grija mama sa nu stai in curent ca racesti...e,stati voi linistiti ca nu o sa raciti niciodata daca stati in curent,raciti pentru ca in subconstientul vostru a fost implementata tampenia asta(sunt chestii testate,nu vreau sa par eu filosof)...va mai dau in exemplu...in Bali oamenii fac baie in ocean decat o singura ora pe zi dupa ce apune soarele...la ei e o vorba,daca faci baie in ocean cat e soarele pe cer racesti

...asa ne a fost indusa noua genearatii la rand mentalitatea asta de cacat...mama ai grija sa nu faci asta,ce o sa spuna vecinu...toate fricile si prostiile posibile s au adunat la noi romanii si acum trebuie sa ne luptam sa scapam de ele(nu este vina noastra ca suntem asa,noi suntem doar niste roboti care traiesc din ce le dicteaza subconstientul)...asa am ajuns sa fim o natie de oameni frustrati,puturosi,mandrii, care vor totul de a gata...eu zic sa iesim un pic din zona noastra de comfort,sa nu mai gasim scuze pentru orice si sa facem ceva pentru noi si pentru tara in care traim...si aici numa numai despre pescuit...