Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cand o sa ai politia, procuratura, justitia si fiscul din Germania, atunci o sa ai rauri cum au nemtii !dyna scrie:Daca tot avem un presedinte neamt...hai sa avem si rauri cum au nemtii![]()
Nici peste 100 de ani nu cred. Noi nu avem utilitati(apa curenta, canalizare,infrastrucura) si ne gandim la mediu in conditiile in care la capitolul poluare Romania este number one. Suna frumos insa "mai e mult pana departe", plecand de la mentalitate si terminand cu clasa politica si institutiile statului...hai sa avem si rauri cum au nemtii.
Invers ar mai avea sens (daca s-ar respecta retinerea in limita legii), dar asa e pierdere de timp si ar fi pacat de peste.dyna scrie:Este doar un gand...poate sunt eu prea visator....dar....oare ce s ar intampla daca toti pescarii care pescuiesc pe balti care permit sa iei pestele acasa, s ar duce si l ar elibera in cel mai apropiat rau cu putinta?.....este doar un gand....un gand pentru generatiile urmatoare....poate nu este cea mai realista idee,dar sigur este una sanatoasa,si pentru pesti si pentru sufletele noastre
In cazul asta sa "fii mai bun", inseamna sa iei atitudine ori de cate ori asisti la vreun act de braconaj. Sa tii piept nu numai braconierilor, dar si celor ce-s platiti sa-l combata....hai sa fim mai buni anul care vine
Welcome to the real world, Leo!...s ar destepta si curentatii
dyna,...daca cativa dintre noi am face asta si am raspandi vestea despre "fapta noastra mareata" sunt sigur ca in timp s ar schimba lucrurile..