CATCH AND RELEASE....OARE CE S AR INTAMPLA???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: CATCH AND RELEASE....OARE CE S AR INTAMPLA???

Mesaj de gor965 »

dyna scrie:. ..stiu ca e f greu sa ne schimbam mentalitatea...DAR...acum exista cursuri de specialitate pentru omul modern,sunt intradevar scumpe...dar in 2 luni de zile inveti cat ai invata in 10 facultati...merita toti banii din lume...cursuri care te invata cum sa ti controlezi emotiile si sa stergi din subconstient tot ce vrei...
Ar trebui sa recomanzi treburile astea tuturor politicienilor corupti, politistilor spagari, braconierilor, si restul hotilor din tara asta. Ei sunt primii care trebuie sa se schimbe ptr. ca tu sa ai ce prinde pe o apa publica !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

dyna

Mesaj de dyna »

Poporul conteaza...mentalitatea noastra trebuie schimbata de noi,nu de altii...TREBUIE SA INVESTIM IN NOI,SA VEDEM ADEVARATA FATA A LUMII,ai sa ramai blocat George daca ai sti ce putem face cu creierele noastre,d aia ne au dominat altii ani buni,ca am fost incuiati,si mai suntem,sunt cursuri care te invata cum sa ti controlezi subconstientul....un exemplu...s a luat un subiect(om) si s a legat la ochi...a fost pus sa intinda mana si i s a spus ca prima oara va fi atins pe mana cu un cub de gheata si a doua oara va fi ars cu un bat de chibrit...e s a intamplat exact invers...omul a fost atins prima oara cu batul de chibrit...ghici ce?nu a simtit nimic...a crezut ca a fost atins cu,cubul de ghiata...degetul lui nu s a umflat,nu avea nici o basica...a doua oara i s a spus ca o sa fie ars cu batul de chibrit si a fost atins cu,cubul de ghiata...ghici ce s a intamplat?subconstientul omului a lucrat si corpul a reactionat imediat si i a aparut o basica...sunt cursuri care te invata cum sa ti controlezi emotiile...sa faci ce vrei din corpul tau,sa te vindeci de afectiuni inchipuite...capul bate corpul....sunt scumpe dar sunt o investitie pe viata...nu politicienii...trb sa faca asta,ei deja stiu prea multe d aia sunt acolo sus,ci noi oamenii incuiati.......acum am iesit in strada si ne am spus ofu...SA IESIM IN PANA MEA MEREU,SA NU MAI STAM IN CASE CAND NE FURA SI SA VEDEM ATUNCI...daca iesea Ponta presedinte sunt sigur ca toti romanii o luau la monta pe masa...le rupeam capatanile...iesea RAZBOI....

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Sunt multe de discutat pe tema asta...

De ce sa nu furi daca nimeni nu iti face nimic?

Trebuie instaurate controale drastice pe apele publice, oamenii prinsi la furat trebuie inchisi pentru furt. Sa vedem cine s-ar mai risca pt 100 kg de peste sa iasa in vazul tuturor sa braconeze prin Delta sau pe orice alta balta?
Din pacate autoritatile imi dau mie amenda ca am campat cu cortul, am 3 lansete in apa si am incalcat legea, dar pe ala cu bateria in barca il lasa "ca e amarat".
Dar pt asa ceva, trebuie alocate fonduri, numiti cativa oameni competeti in conducere, cateva legi.. deci.. e cale lunga...
Critic echilibrat

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

dyna scrie:un exemplu...s a luat un subiect(om) si s a legat la ochi...a fost pus sa intinda mana si i s a spus ca prima oara va fi atins pe mana cu un cub de gheata si a doua oara va fi ars cu un bat de chibrit...e s a intamplat exact invers...omul a fost atins prima oara cu batul de chibrit...ghici ce?nu a simtit nimic...a crezut ca a fost atins cu,cubul de ghiata...degetul lui nu s a umflat,nu avea nici o basica...a doua oara i s a spus ca o sa fie ars cu batul de chibrit si a fost atins cu,cubul de ghiata...ghici ce s a intamplat?subconstientul omului a lucrat si corpul a reactionat imediat si i a aparut o basica
basica a aparut pentru ca a fost ars cu batul de chibrit. o arsura superficiala nu face basica instant ci dureaza o mica perioada de timp. dar ai si tu dreptatea ta, subconstientul lucreaza si l-a facut pe om sa creada ca a facut basica de la cubul de gheata....a dat probabil si banii fericit ca a putut participa la o asemenea magie. pe viitor vi-l recomand pe guru Bivolaru pentru astfel de experimente, e gratis, doar ca trebuie sa bei un pic de pishu inainte ca sa devii receptiv la absolut

dyna

Mesaj de dyna »

Dumi, esti cel mai tare...Rog admin sa inchida topicul.Multumesc.

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

dyna scrie:Este doar un gand...poate sunt eu prea visator....dar....oare ce s ar intampla daca toti pescarii care pescuiesc pe balti care permit sa iei pestele acasa, s ar duce si l ar elibera in cel mai apropiat rau cu putinta?.....este doar un gand....un gand pentru generatiile urmatoare....poate nu este cea mai realista idee,dar sigur este una sanatoasa,si pentru pesti si pentru sufletele noastre :wink:
Poti incerca cu un ONG sa se populeze un rau, chiar daca in urmatoarea luna va fi intens pescuita zona de fomisti.
ar fi o ideea daca ar fi populat raul si s'ar putea face controale organizate de catre ONG.

este doar o idee de'a mea, nu stiu cat ar tine. :oops:
stefan avram

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

se pt da mai multe detalii despre cursurile alea...eu deja mi-am cumparat cartea pentru cresterea in inaltime... :)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dyna

Mesaj de dyna »

Sunt cursuri de NLP...costa in jur de 800 euro,dureaza cam 2 luni..se face in weekenduri...eu nu am nevoie sa cresc in inaltime si nici in alta parte :lol:...eu am nevoie sa mi schimb mentalitatea...

dyna

Mesaj de dyna »

Se fac in weekenduri :oops: ....sunt detalii pe net...se fac in mai multe orase...

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

...costa in jur de 800 euro
Cornele, las-o dreacu de crestere in inaltime, de 800 de euro facem in 2, 4 partide a 7 zile fiecare la Sarulesti! :)
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”