CATCH AND RELEASE....OARE CE S AR INTAMPLA???

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: CATCH AND RELEASE....OARE CE S AR INTAMPLA???

Mesaj de cornelserbu »

ionut72 scrie:
...costa in jur de 800 euro
Cornele, las-o dreacu de crestere in inaltime, de 800 de euro facem in 2, 4 partide a 7 zile fiecare la Sarulesti! :)
aia cu cresterea in inaltime era caterinca...tocmai auzisem la tv ultima bomba de fraierit naivii :lol: :lol: :lol:
oricum, daca baiatu' crede ca-si schimba mentalitatea cu 800 de euroi si nu cu substanta pe care o are genetic, nu-mi ramane decat sa-i urez "spalare usoara pe creier"! :wink:
p.s. ori in 2 ori fiecare...hotaraste-te ! :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

on topic
platim taxe pentru ca organele abilitate sa se ocupe si de pastrarea fondului piscicol din rauri si pentru popularea cu pesti a acestora...parerea mea este ca-i de ajuns :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Acum vreo 2 ani pe malul Siretului in Vrancea era sa imi iau niste bocanci din aia de-ai lui Ionut :mrgreen: in dinti de toata frumusetea. Motivul? Partenerul meu de pescuit a prins o ciortanica ca palma si mi-a zis"ia uite ma ce am prins". Eu i-am raspuns ostentativ" arunc-o in garla ca o prindem peste 5 ani". El a aruncat ciortanica inapoi in garla. Insa era sa fim linsati de bastinasi pe motiv ca suntem smecheri de bucuresti si eliberam pestele cand ei fac foamea. Au urmat discutii aprinse care s-au incheiat cu injuraturi printre dinti in ambele tabere. Suna frumos sa umplem raurile de peste insa eu nu mai cred in Mos Craciun. Cunosc foarte bine si fenomenul din Delta.Cunosc personal oameni care braconeaza cu plasele. Si o fac pt a trai. Sunt multi care din braconaj isi tin copiii in scoli, cunosc studenti la Marina care in week-end pleaca din campus si baga plase pentru ca au taxe de platit. Si cei de pe Siret(ma refer zona vrancea) vin si prind peste la japca, la lanseta/undita, la plase si apoi fie il vand in piata, fie au comanda, fie dau peste pe oua, faina s.a.m.d.. Totul pleaca de la nivelul de trai, indiferent ca ne referim la braconier sau la cel insarcinat cu sanctiunea

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

p.s. ori in 2 ori fiecare...hotaraste-te ! :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Tataie, te tii de sotii!

Citisi ceva din cartea aia, ca parca esti mai inalt in poza! :lol: :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

era sa imi iau niste bocanci din aia de-ai lui Ionut :mrgreen:
Bre, ce aveti toti cu bocancii mei? :lol: :lol: :lol:
ionut72 scrie:
dar s-ar putea sa-ti iei un bocanc in dinti (figurativ evident)

dyna

Mesaj de dyna »

Mr Nea Cornele.....ce spun eu si ce spun altii....eu nu am nimic cu romanul...eu am spus doar adevarul(ma doare cand vad cat de incuiati suntem noi romanii,pentru ca iubesc ROMANIA...si nu vreau sa tac din gura,sa traiesc de pomana in tara asta ... asa cum o face 99% din populatie....asa s a ajuns si la manelisme,cocalari...hai sa ne distram cu totii si sa lasam sa ne fure altii tara...ne doare la ciocan pe noi)...nu indrum pe nimeni sa mearga la nici un curs, e problema fiecaruia ce face....numai ca...daca te uiti putin in spate la toate comenturile pe care le am primit pe acest topic, o sa ti dai seama ca aproape toti cei care au scris au negat din prima orice sansa de a putea face ceva impreuna pentru raurile noastre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ideea ca suntem pierzatori o avem de mult in noi nea Cornele, e infipta adanc in radacinile noastre ,consideram ca suntem pierzatori din start si incepem sa facem mistouri pentru ca este mai usor,decat sa facem ceva constructiv.....HAI SA FIM IRONICI CU TOTII,ASA O SA IESIM DIN CACATUL ASTA...SAU MAI ESTE O VARIANTA,SA VREM SA SCHIMBAM CEVA:wink: ...urmatorul coment o sa fie tot ironic :lol: ...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

dyna scrie:Mr Nea Cornele.....ce spun eu si ce spun altii....eu nu am nimic cu romanul...eu am spus doar adevarul(ma doare cand vad cat de incuiati suntem noi romanii,pentru ca iubesc ROMANIA...si nu vreau sa tac din gura,sa traiesc de pomana in tara asta ... asa cum o face 99% din populatie....asa s a ajuns si la manelisme,cocalari...hai sa ne distram cu totii si sa lasam sa ne fure altii tara...ne doare la ciocan pe noi)...nu indrum pe nimeni sa mearga la nici un curs, e problema fiecaruia ce face....numai ca...daca te uiti putin in spate la toate comenturile pe care le am primit pe acest topic, o sa ti dai seama ca aproape toti cei care au scris au negat din prima orice sansa de a putea face ceva impreuna pentru raurile noastre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ideea ca suntem pierzatori o avem de mult in noi nea Cornele, e infipta adanc in radacinile noastre ,consideram ca suntem pierzatori din start si incepem sa facem mistouri pentru ca este mai usor,decat sa facem ceva constructiv.....HAI SA FIM IRONICI CU TOTII,ASA O SA IESIM DIN CACATUL ASTA...SAU MAI ESTE O VARIANTA,SA VREM SA SCHIMBAM CEVA:wink: ...urmatorul coment o sa fie tot ironic :lol: ...
pai stai putin, ca ultimul n-a avut nici urma de ironie si sunt convins ca in orice tara civilizata, fiecare-si face treaba si e peste-n balta...intrebarea mea e unde-i tara aia asa de civilizata ? :D

la noi sistemul de coruptie e atat de bine pus la punct incat fii sigur ca nu poate o mana de oameni sa-i creeze neplaceri...ba mai mult, asa cum se spunea mai sus, instinctul de conservare ne face sa incercam sa evitam a ne pune de-a curmezisul drumului, doar de dragul de a urma drumul care unora li se pare cel drept.

si inca ceva...hai sa nu dam vina pe noi astia mici si neinsemnati, caci stim bine ca pestele de la cap se-npute, iar daca nu se-npute, atunci pestele, ca si porcul, vaca, oaia, pasarea, e un aliment pe care-l recomanda si nutritionistii chiar daca unul dintre cei mai notorii se afla la parnaie pentru luare de mita (alt exemplu elocvent care pana la urma ne dezvaluie doar natura umana...)
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dyna

Mesaj de dyna »

Eu vreau doar sa nu mai vad atata cinism din partea noastra,sa ajungem sa credem din nou in niste valori,sa avem din nou sange in noi cum aveau strabunii nostrii,sa ne trezim odata la realitate...sa nu i mai lasam pe altii sa ne calce in picioare...

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Nea Cornel, nu am ajuns unde am ajuns ca cei care au prins pestele l-au mancat pt ca era sanatos. Problema e ca se braconeaza cu sutele de kg si se vinde pestelw in fata pietei la musuta. E un mare lant de fraude care se desfasoara fara nici o problema din partea autoritatilor..
Critic echilibrat

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Problema e ca se braconeaza cu sutele de kg si se vinde pestelw in fata pietei la musuta
Pai se vinde/cumpara tot pentru a fi mancat, nu? :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”