dyna scrie:Mr Nea Cornele.....ce spun eu si ce spun altii....eu nu am nimic cu romanul...eu am spus doar adevarul(ma doare cand vad cat de incuiati suntem noi romanii,pentru ca iubesc ROMANIA...si nu vreau sa tac din gura,sa traiesc de pomana in tara asta ... asa cum o face 99% din populatie....asa s a ajuns si la manelisme,cocalari...hai sa ne distram cu totii si sa lasam sa ne fure altii tara...ne doare la ciocan pe noi)...nu indrum pe nimeni sa mearga la nici un curs, e problema fiecaruia ce face....numai ca...daca te uiti putin in spate la toate comenturile pe care le am primit pe acest topic, o sa ti dai seama ca aproape toti cei care au scris au negat din prima orice sansa de a putea face ceva impreuna pentru raurile noastre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...ideea ca suntem pierzatori o avem de mult in noi nea Cornele, e infipta adanc in radacinile noastre ,consideram ca suntem pierzatori din start si incepem sa facem mistouri pentru ca este mai usor,decat sa facem ceva constructiv.....HAI SA FIM IRONICI CU TOTII,ASA O SA IESIM DIN CACATUL ASTA...SAU MAI ESTE O VARIANTA,SA VREM SA SCHIMBAM CEVA

...urmatorul coment o sa fie tot ironic

...
pai stai putin, ca ultimul n-a avut nici urma de ironie si sunt convins ca in orice tara civilizata, fiecare-si face treaba si e peste-n balta...intrebarea mea e unde-i tara aia asa de civilizata ?
la noi sistemul de coruptie e atat de bine pus la punct incat fii sigur ca nu poate o mana de oameni sa-i creeze neplaceri...ba mai mult, asa cum se spunea mai sus, instinctul de conservare ne face sa incercam sa evitam a ne pune de-a curmezisul drumului, doar de dragul de a urma drumul care unora li se pare cel drept.
si inca ceva...hai sa nu dam vina pe noi astia mici si neinsemnati, caci stim bine ca pestele de la cap se-npute, iar daca nu se-npute, atunci pestele, ca si porcul, vaca, oaia, pasarea, e un aliment pe care-l recomanda si nutritionistii chiar daca unul dintre cei mai notorii se afla la parnaie pentru luare de mita (alt exemplu elocvent care pana la urma ne dezvaluie doar natura umana...)