Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Excelenta idee!petre iulian scrie:buna ziua .
eu propun ca de la anul sa se introduca in taxa de participare suma de 50 lei de echipa pt. sponsorizarea lotului ce ne reprezinta la campionatul mondial . Este o suma mica impartita pe o echipa ,dar o suma mare adunata pt. campioana nationala .
fiti atenti la un calcul minim :
50 concursuri x 20 echipe =1.000 echipe x 50 lei =50.000 lei minim
in loc sa de `umilim pe la unii si altii ca nu avem bani pt. campionatul mondial , mai bine ne gospodarim singuri.
daca se vrea ....se poate
Bravo pentru idee! Eu nu particip la competitii dar as dona cu mare drag suma mentionata in conditiile in care exista un cont pentru asa ceva!petre iulian scrie:buna ziua .
eu propun ca de la anul sa se introduca in taxa de participare suma de 50 lei de echipa pt. sponsorizarea lotului ce ne reprezinta la campionatul mondial . Este o suma mica impartita pe o echipa ,dar o suma mare adunata pt. campioana nationala .
in loc sa de `umilim pe la unii si altii ca nu avem bani pt. campionatul mondial , mai bine ne gospodarim singuri.
cred ca mai bine ar fi sa-i omoram...dani dan scrie:4.parasirea standului din motive neintemeiate =ELIMINARE DIN TOATE COMPETITIILE.
m-am saturat de discutii pe balta,vreau doar sa pescuiesc in liniste.credeti ca cer prea mult?
S-a stabilit deja o taxa de 1000 eur de lot participant la CN, in acest sens.petre iulian scrie:buna ziua .
cornelserbu scrie:cred ca mai bine ar fi sa-i omoram...dani dan scrie:4.parasirea standului din motive neintemeiate =ELIMINARE DIN TOATE COMPETITIILE.
m-am saturat de discutii pe balta,vreau doar sa pescuiesc in liniste.credeti ca cer prea mult?![]()
![]()
![]()
probleme mari, mai dani, dar putin impartasite...nu te pune pe ganduri ???