catre organizatorii de competitii ...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

dani dan
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: catre organizatorii de competitii ...

Mesaj de dani dan »

gor965 scrie:
DumiD scrie:Acest subiect a fost deschis pentru pescarii care doresc drepturi europene, nu pentru cei care doresc taxe suplimentare. Esenta topicului este
dani dan scrie: m-am saturat de discutii pe balta,vreau doar sa pescuiesc in liniste.credeti ca cer prea mult?
...
Ai inceput sa citezi din Dani Dan ... esti pe drumul cel bun ! :D :lol:
ai mancat sarat,george :?:
dau eu spritzul :lol: :lol: :lol:
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

gor965 scrie: nu vad de unde atata tragere de inima pe echipele private, sa contribuie benevol la baza financiara a lotului national. :?
-------
Daca toti organizatorii introduc aceasta taxa de 50 lei in plus pe echipa se poate realiza usor .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Orice donatie se poate face doar BENEVOL, nu prin impunere !

Nu crezi ca ar fi o idee buna ca si producatorii de boilies sa puna cate 5 lei la fiecare kg de bile vandut ? Ca vorba aia, e loc suficient... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

petre iulian scrie:
gor965 scrie: nu vad de unde atata tragere de inima pe echipele private, sa contribuie benevol la baza financiara a lotului national. :?
-------
Daca toti organizatorii introduc aceasta taxa de 50 lei in plus pe echipa se poate realiza usor .
Organizatorul are interes sa atraga clientii sa ocupe toate locurile de la concursul lui... nu are nici o treaba cu echipa nationala...
Ce ai propus tu e un lucru frumos, cu iz haiducesc, dar este imposibil de realizat fara o asociatie/federatie/organizatie clara care sa se ocupe de fenomenul "echipa nationala".

S-a marit taxa la urmatorul CN cu 1000 euro/echipa. Sa vedem cine isi permite sa mearga la CN in 2016 sa ajute echipa castigatoare...

Asta a fost ultimul meu comentariu la acest subiect, sunt novice si nu am drepturi.

Imi doresc ca la toate concursurile Senior/Senzor sa participle numai profesionisti de acum inainte.
Critic echilibrat

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

unii injura,altii fac.

Organizatorii se obliga sa mentina apa la un nivel optim astfel incat sa nu existe fluctuatii in cresterea sau scaderea apei care sa dezavantaje una sau mai multe echipe participante la concurs, exceptie fac cazurile de forta majora: furtuni, cresteri ale debitului apei datorate precipitatilor sau a altor cauze care nu depind de organizatori. :!: :!: :!:

sa ceri nu e rusine...dar sa-ti fie promis si dupa aia uitat e RUSINE :mrgreen:

membri echipelor care abandoneaza nejustificat, fac noncombat sau nu participa la festivitatea de premiere, din respect pentru participanti si organizatori nu vor mai fi acceptati la urmatoarele concursuri organizate.

concluzie:SE POATE :wink:

sa revenim la subiect.
am vrut sa vedem poze mai frumoase facute de george...cineva a propus sa se faca o cheta.s-a facut,nu stiu daca s-a acoperit cheltuiala,dar,e cert ca george are alt echipament si noi vedem poze extraordinare :!:
cheta pt campionii nationali se poate face,cred eu,cel mai simplu prin realizarea unei urne mobile plimbarete pe la toate concursurile.Alaturi de cupe sa fie si urna.de rusine,de mandrie,de bucurie si poate de betie,va spun eu,sigur se va strange un buget rezonabil :wink:

DACA POTI-VREI :mrgreen: :mrgreen:
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

dani dan scrie: am vrut sa vedem poze mai frumoase facute de george...cineva a propus sa se faca o cheta.s-a facut,nu stiu daca s-a acoperit cheltuiala,dar,e cert ca george are alt echipament si noi vedem poze extraordinare :!:
Vezi ca latura pragmatica e mult mai numeroasa decat latura cu simt patriotic. Eu am avut sustinerea a 1/100 din cei care beneficiau direct de imaginile facute cu noul echipament, respectiv participantii la concursuri si utilizatorii de forum. Lista celor care au sustinut achizitia de echipament foto cuprinde vreo 60 de nume, in conditiile in care donatia in cauza lucreaza direct in beneficiul donatorilor. Va fi greu sa motivezi multa lume sa doneze doar din spirit patriotic. :wink:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

Vladut Mateianu scrie:
Ion Mironov scrie:
datorita gandirii tale comuniste si a celor care nu vor decat sa castige nu vom ajunge niciodata top.

"Las ca merge si asa"

daca ar face toti organizatorii de concursuri aceste lucruri la unison atunci s-ar putea schimba ceva daca nu.....asteptam noile generatii si ne vom uita de sus dintre stelele momentului
In primul rand ai grija la limbaj, se poate discuta si civilizat daca ai un IQ superior ! Gandirea comunista de care ma acuzi, la ce se refera concret ? Am studiat mult doctrina comunista, in anumite aspecte sunt total de acord, dar la acest topic nu vad rolul afirmatiei tale ! De aceea te rog sa specifici la ce te referi.

Referitor la concursuri (la CN in special) ar trebui sa-i lasi pe cei in masura sa-si dea cu parerea, ideea lui Iulica este buna, dar impracticabila din pacate.... o sa-ti explice altii de ce, deja au inceput sa o faca.... se pare ca sunt si oameni care gandesc logic si corect ! :wink:[/quote]

Cred ca sunt destul de in masura sa vorbesc atat timp cat am cateva cn-uri la care am participat si pot sa imi dau cu parerea despre ......

Prea mult IQ strica pentru unii iar altii dau pe dinafara sau le lipseste desavarsit.Citeste printre randuri.Noi Cei mai tineri care ne dorim performanta unii reusim altii nu altii incearca sa ajunga la nivelul vostru pentru ca intr-un fel sau altul de aceea pescuim.Dar atunci cand zici: "Care vrea bine care nu iarasi bine " asta inseamna ca inca doresti sa se ramana la acest nivel in care voi sunte-ti zei si noi oameni de rand.Stii bine ca nu a fost o jignire ci doar o remarca a ce se intampla in pescuitul asta de competitie si o parere personala.Trateaz-o ca atare(respectul meu fata de ceea ce ai facut in carpfishingul romanesc si fata tine ramane neschimbat)

Nea Cornel:
Daca am ajuns acolo in top dupa cum bine zici gata capitulam?nu putem progresa sau incerca sa ajungem daca nu la nivelul cel mai inalt macar aproape?Imi doresc si cred ca atat cat traim ne dorim sa excelam in tot ceea ce inseamna EVOLUTIE si sa nu ne oprim niciodata chiar daca trei sau 10 dinre noi reusesc.

Cu deosebit respect sper ca nu am jignit sau ofensat vre-un comunist :)) :))
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

din ce am vazut eu pe ici pe colo ar cam trebui sa pescuiti cam cu doua lansete daca tot vreti reguli euro.
sau poate ma insel eu, oricum sunt novice.
si asa ca pura curiozitate.. de ce la concursuri nu e permisa nada vie ? e vorba doar de nada ? momeala vie e permisa ?
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ ion mironov
nu zice nimeni sa capitulam, ionute, dar atata timp cat suntem in top, eu cred ca ar trebui sa tinem calea asta...nu de alta, dar o singura miscare gresita ne poate duce la vale !
mai avea caragiale unul care "voia progresul cu orice pret" si pana la urma a ajuns sa se ploconeasca in fata dusmanului... :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

nea Cornele nu cred ca ceea ce zici ne si reprezinta (pe noi astia mai tineri)daca imi permiti gluma.De la an la an se produc schimbari(fie ele techtonice de guvern sau familiale)cu alte cuvinte Evolutie si in pecuitul asta de competitie.Adica asa cum din 89 si pana acum am facut mai nimic sa continuam tot asa ca totusi s-a facut ceva.Eu nu pot.Chiar nu pot cu riscul de a pierde o parte dintre cunoscuti imi doresc sa progresez sa evoluez sa aspir la cat mai "mare si mult" deci ar trebui sa NU ne oprim niciodata.

CARAGIALE e mort.Insa a lasat ceva in urma care cu greu va fi egalat.....dar niciodata sa nu zici niciodata.Vezi bacnota de 100 RON :))
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”