unii injura,altii fac.
Organizatorii se obliga sa mentina apa la un nivel optim astfel incat sa nu existe fluctuatii in cresterea sau scaderea apei care sa dezavantaje una sau mai multe echipe participante la concurs, exceptie fac cazurile de forta majora: furtuni, cresteri ale debitului apei datorate precipitatilor sau a altor cauze care nu depind de organizatori.
sa ceri nu e rusine...dar sa-ti fie promis si dupa aia uitat e RUSINE
membri echipelor care abandoneaza nejustificat, fac noncombat sau nu participa la festivitatea de premiere, din respect pentru participanti si organizatori nu vor mai fi acceptati la urmatoarele concursuri organizate.
concluzie:SE POATE
sa revenim la subiect.
am vrut sa vedem poze mai frumoase facute de george...cineva a propus sa se faca o cheta.s-a facut,nu stiu daca s-a acoperit cheltuiala,dar,e cert ca george are alt echipament si noi vedem poze extraordinare
cheta pt campionii nationali se poate face,cred eu,cel mai simplu prin realizarea unei urne mobile plimbarete pe la toate concursurile.Alaturi de cupe sa fie si urna.de rusine,de mandrie,de bucurie si poate de betie,va spun eu,sigur se va strange un buget rezonabil
DACA POTI-VREI

Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)