catre organizatorii de competitii ...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Ion Mironov
Puncte: 0

Re: catre organizatorii de competitii ...

Mesaj de Ion Mironov »

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:
S-ar putea impune o regula de genul: termenul limita de inscriere la concurs cu 2 saptamani inainte de data de incepere. S-au ocupat toate locurile? se tine, nu s-au ocupat toate locurile, se anuleaza. Organizatorul restituie banii concurentilor, administratorul baltii returneaza avansul. (sau primeste banii pe balta in momentul ocuparii integrale).
Asa mi se pare ca e win-win situation. Administratorul baltii are timp sa anunte ca balta este libera pt. pescuitul de placere in week-end-ul respectiv; participantii au timp sa se re-orienteze + ca au timp sa isi comande nada in cele 2 saptamani pe final.

p.s. si organizatorul are timp sa comande cupe + diplome in cele 2 saptamani
Bati campii ! O balta se inchiriaza din timp, odata cu avansul. In cazul in care concursul este anulat, avansul se pierde.(in unele cazuri organizatorul chiar plateste chiria intreaga pe perioada concursului, chiar daca sta singur pe ea 3-4 zile !) Nada se comanda din timp, nu cu cateva zile inainte. Liberele de la munca sau concediile se iau din timp, nu pe ultima 100 de metri...
Si multe alte aspecte, dar m-am cam saturat sa explic an de an aceleasi lucruri, de cate ori apare cate un novice care isi da cu parerea !
In rest, vorba lui Dumi : iti convine participi, nu , stai acasa si scrii pe forum... :mrgreen:
datorita gandirii tale comuniste si a celor care nu vor decat sa castige nu vom ajunge niciodata top.

"Las ca merge si asa"
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

Ion Mironov scrie:
Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:
S-ar putea impune o regula de genul: termenul limita de inscriere la concurs cu 2 saptamani inainte de data de incepere. S-au ocupat toate locurile? se tine, nu s-au ocupat toate locurile, se anuleaza. Organizatorul restituie banii concurentilor, administratorul baltii returneaza avansul. (sau primeste banii pe balta in momentul ocuparii integrale).
Asa mi se pare ca e win-win situation. Administratorul baltii are timp sa anunte ca balta este libera pt. pescuitul de placere in week-end-ul respectiv; participantii au timp sa se re-orienteze + ca au timp sa isi comande nada in cele 2 saptamani pe final.

p.s. si organizatorul are timp sa comande cupe + diplome in cele 2 saptamani
Bati campii ! O balta se inchiriaza din timp, odata cu avansul. In cazul in care concursul este anulat, avansul se pierde.(in unele cazuri organizatorul chiar plateste chiria intreaga pe perioada concursului, chiar daca sta singur pe ea 3-4 zile !) Nada se comanda din timp, nu cu cateva zile inainte. Liberele de la munca sau concediile se iau din timp, nu pe ultima 100 de metri...
Si multe alte aspecte, dar m-am cam saturat sa explic an de an aceleasi lucruri, de cate ori apare cate un novice care isi da cu parerea !
In rest, vorba lui Dumi : iti convine participi, nu , stai acasa si scrii pe forum... :mrgreen:
datorita gandirii tale comuniste si a celor care nu vor decat sa castige nu vom ajunge niciodata top.

"Las ca merge si asa"

daca ar face toti organizatorii de concursuri aceste lucruri la unison atunci s-ar putea schimba ceva daca nu.....asteptam noile generatii si ne vom uita de sus dintre stelele momentului
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Navis Carpo scrie: S-a stabilit deja o taxa de 1000 eur de lot participant la CN, in acest sens.
http://www.crapmania.ro/articole/compet ... -lot-36691
----------

stiu asta dar sunt putini bani pentru antrenament ,taxa cips ,deplasare ,cm .... :wink:
Eu cred ca mai mult de 8-9 loturi nu se inscriu la CN in 2016 si de la an la an o sa fie mai putine cluburi participante daca nu se schimba ceva .Eu personal consider ca taxa pentru CN trebuie cat mai mica ca sa-si permita cat mai multe sa vina . Intram in alta discutie care este off topic :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

mihai turiac

Mesaj de mihai turiac »

Pai eu zic ca cel mai bun om (parerea mea) care sa administreze "contul" contul asta este Cristocea pt ca este singurul om la care ma pot gandi acum care are suficienti de multi bani ca sa se bucure la aia 10/15mii cat sper ca o sa strangem noi.
Friends Carp Team

Today is the oldest you've ever been
And
The youngest you'll ever be again

viorel doloc
pescar de competitie

Mesaj de viorel doloc »

Un alt OM care se poate ocupa de aceste "donatii" este George Iorga...un alt aspect, demn de luat in seama, ar fi acela ca este prezent si fizic la mai toate aceste competitii!!!
Carp Passion

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

viorel doloc scrie:Un alt OM care se poate ocupa de aceste "donatii" este George Iorga...un alt aspect, demn de luat in seama, ar fi acela ca este prezent si fizic la mai toate aceste competitii!!!
Nu vreau sa va stric socotelile dar ma indoiesc sincer de realizarea unui astfel de plan financiar. Daca atatea cluburi cu atatia pescari din tara n-au reusit pana acum sa se grupeze intr-o asociatie puternica, in scopul asigurarii unui fundament solid priviind Campionatul national si reprezentarea la nivel Mondial, nu vad de unde atata tragere de inima pe echipele private, sa contribuie benevol la baza financiara a lotului national. :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

[quote="Ion Mironov"]datorita gandirii tale comuniste si a celor care nu vor decat sa castige nu vom ajunge niciodata top.

"Las ca merge si asa"

daca ar face toti organizatorii de concursuri aceste lucruri la unison atunci s-ar putea schimba ceva daca nu.....asteptam noile generatii si ne vom uita de sus dintre stelele momentului[quote]
dar suntem in top, Romania a reusit in pescuitul la crap sa castige toate cele trei competitii mondiale de anvergura (campionatul mondial pe echipe, campionatul mondial la individual si world carp clasic) in ultimii trei ani...in care top vrei sa mai ajungem ?!?
eu cred ca performantele obtinute se datoreaza in mare masura deschizatorilor de drum din 2004, asa "comunist" cum gandeau ei...probabil au zis "las' ca merge si asa" si uite ca a mers !!! :wink:
cat priveste noile generatii, sa fim seriosi, se bat greu astfel de rezultate, nu crezi ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Acest subiect a fost deschis pentru pescarii care doresc drepturi europene, nu pentru cei care doresc taxe suplimentare. Esenta topicului este
dani dan scrie: m-am saturat de discutii pe balta,vreau doar sa pescuiesc in liniste.credeti ca cer prea mult?
Lasati cerseala pe forum ca nu da bine, mai ales pentru o natiune cu rezultatele enumerate mai sus

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ion Mironov scrie:

"Las ca merge si asa"

daca ar face toti organizatorii de concursuri aceste lucruri la unison atunci s-ar putea schimba ceva daca nu.....asteptam noile generatii si ne vom uita de sus dintre stelele momentului
[/quote]

In primul rand ai grija la limbaj, se poate discuta si civilizat daca ai un IQ superior ! Gandirea comunista de care ma acuzi, la ce se refera concret ? Am studiat mult doctrina comunista, in anumite aspecte sunt total de acord, dar la acest topic nu vad rolul afirmatiei tale ! De aceea te rog sa specifici la ce te referi.

Referitor la concursuri (la CN in special) ar trebui sa-i lasi pe cei in masura sa-si dea cu parerea, ideea lui Iulica este buna, dar impracticabila din pacate.... o sa-ti explice altii de ce, deja au inceput sa o faca.... se pare ca sunt si oameni care gandesc logic si corect ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

DumiD scrie:Acest subiect a fost deschis pentru pescarii care doresc drepturi europene, nu pentru cei care doresc taxe suplimentare. Esenta topicului este
dani dan scrie: m-am saturat de discutii pe balta,vreau doar sa pescuiesc in liniste.credeti ca cer prea mult?
...
Ai inceput sa citezi din Dani Dan ... esti pe drumul cel bun ! :D :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”