catre organizatorii de competitii ...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

dani dan
Pescar de competitie
Puncte: 0

catre organizatorii de competitii ...

Mesaj de dani dan »

in asentimentul meu si al altor pescari cred ca ar trebui sa avem si noi pescarii anumite drepturi :!:
avem nenumarate concursuri pe an.foarte bine.fiecare si-l alege pe cel care-i convine.
meritam si noi consumatorii anumite drepturi?

1.sa vedem standurile si directiile de pescuit la postarea concursului.
2.in cazul neparticiparii a 4,5,6 echipe -anularea concursului sau mentinerea premiilor.
3.nu 'jonglam apa'decat in cazuri de forta majora(taifun,tornada,etc).resposabilitatea o au doar administratorii de balti NU ORGANIZATORII.
4.parasirea standului din motive neintemeiate =ELIMINARE DIN TOATE COMPETITIILE.

m-am saturat de discutii pe balta,vreau doar sa pescuiesc in liniste.credeti ca cer prea mult?
cred ca ar mai fi multe de spus,dar,voi,pescarii le stiti cel mai bine....
o rugaminte:postati doar cei pe care va intereseaza un regulament cu obligatii de ambele parti,adica pescarii din competitii,patronii de balti si organizatorii.
multumesc.
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

popescu59
Pescar de competitie

Re: catre organizatorii de competitii ...

Mesaj de popescu59 »

Dani se pare ca lumea nu este interesata de schimbari . Ce daca pe la concursuri mai sunt si discutii ( mai rare concursurile in care nu au fost discutii , mai mari sau mai mici) viata oricum merge inainte . Eu unul sunt de acord cu apelul facut de tine si este foarte clar faptul ca ce ai remarcat tu este foarte corect si vine in ajutorul tuturor pescarilor participanti.
Si daca tot este perioada moarta la crap ar trebuii facute interventi cu sugestii ale pescarilor pentru un nou regulament de participare in care sa fie cuprinse si aspectele care mai intervin prin concursuri si nu sunt prevazute in aceste regulamente tip.

Ion Mironov

Mesaj de Ion Mironov »

Niciodata dar niciodata un organizator nu va face ceva in acest sens.Din multe puncte de vedere.Lumea pescarilor de competitie este destul de mica...RAR se vor pastra premiile promise in cazul in neparticiparii catorva concurenti iar plata taxelor baltii si altor cheltuieli le vor scoate din buzunar in caz de anulare a concursului pt ca se platesc inainte pentru rezervarea balti .....deci din punctul meu de vedere trebuie precizat si de catre organizator (in cele mai multe cazuri este precizata diminuarea premiilor in caz de neparticipare)ori si de catre pescar la inscriere ca nu mai doreste sa participe in caz de neocuparea locurilor.Nu stiu daca organizatorii vor fi de acord cu acest lucru vreodata.
Mironov Ion Valentin
http://www.barcute-plantat.com
0726424099

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Ion Mironov scrie:Niciodata dar niciodata un organizator nu va face ceva in acest sens.Din multe puncte de vedere.Lumea pescarilor de competitie este destul de mica...RAR se vor pastra premiile promise in cazul in neparticiparii catorva concurenti iar plata taxelor baltii si altor cheltuieli le vor scoate din buzunar in caz de anulare a concursului pt ca se platesc inainte pentru rezervarea balti .....deci din punctul meu de vedere trebuie precizat si de catre organizator (in cele mai multe cazuri este precizata diminuarea premiilor in caz de neparticipare)ori si de catre pescar la inscriere ca nu mai doreste sa participe in caz de neocuparea locurilor.Nu stiu daca organizatorii vor fi de acord cu acest lucru vreodata.
S-ar putea impune o regula de genul: termenul limita de inscriere la concurs cu 2 saptamani inainte de data de incepere. S-au ocupat toate locurile? se tine, nu s-au ocupat toate locurile, se anuleaza. Organizatorul restituie banii concurentilor, administratorul baltii returneaza avansul. (sau primeste banii pe balta in momentul ocuparii integrale).
Asa mi se pare ca e win-win situation. Administratorul baltii are timp sa anunte ca balta este libera pt. pescuitul de placere in week-end-ul respectiv; participantii au timp sa se re-orienteze + ca au timp sa isi comande nada in cele 2 saptamani pe final.

p.s. si organizatorul are timp sa comande cupe + diplome in cele 2 saptamani
Critic echilibrat

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

dani dan scrie: avem nenumarate concursuri pe an.foarte bine.fiecare si-l alege pe cel care-i convine.

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

DumiD scrie:
dani dan scrie: avem nenumarate concursuri pe an.foarte bine.fiecare si-l alege pe cel care-i convine.

o rugaminte:postati doar cei pe care va intereseaza un regulament cu obligatii de ambele parti,adica pescarii din competitii,patronii de balti si organizatorii.
multumesc.

tu chiar esti dependent de tastatura :mrgreen:
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Si inca o parere personala: absolut interzis plimbatul cu masina intre standuri atat noaptea cat di ziua. Cine misca masina in timpul concursului nu are voie sa se mai intoarca cu ea in stand. Ramane masina la poarta pana la final.
Interzis iesitul din stand noaptea fara lanterna de cap pusa pe cap. Lanterna obligatoriu aprinsa.

Trimis de pe al meu GT-I8200 folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

osc1or scrie:
S-ar putea impune o regula de genul: termenul limita de inscriere la concurs cu 2 saptamani inainte de data de incepere. S-au ocupat toate locurile? se tine, nu s-au ocupat toate locurile, se anuleaza. Organizatorul restituie banii concurentilor, administratorul baltii returneaza avansul. (sau primeste banii pe balta in momentul ocuparii integrale).
Asa mi se pare ca e win-win situation. Administratorul baltii are timp sa anunte ca balta este libera pt. pescuitul de placere in week-end-ul respectiv; participantii au timp sa se re-orienteze + ca au timp sa isi comande nada in cele 2 saptamani pe final.

Bati campii ! O balta se inchiriaza din timp, odata cu avansul. In cazul in care concursul este anulat, avansul se pierde.(in unele cazuri organizatorul chiar plateste chiria intreaga pe perioada concursului, chiar daca sta singur pe ea 3-4 zile !) Nada se comanda din timp, nu cu cateva zile inainte. Liberele de la munca sau concediile se iau din timp, nu pe ultima 100 de metri...
Si multe alte aspecte, dar m-am cam saturat sa explic an de an aceleasi lucruri, de cate ori apare cate un novice care isi da cu parerea !
In rest, vorba lui Dumi : iti convine participi, nu , stai acasa si scrii pe forum... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

iulius_gherase

Mesaj de iulius_gherase »

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:

Bati campii ! O balta se inchiriaza din timp, odata cu avansul. In cazul in care concursul este anulat, avansul se pierde.(in unele cazuri organizatorul chiar plateste chiria intreaga pe perioada concursului, chiar daca sta singur pe ea 3-4 zile !) Nada se comanda din timp, nu cu cateva zile inainte. Liberele de la munca sau concediile se iau din timp, nu pe ultima 100 de metri...
Si multe alte aspecte, dar m-am cam saturat sa explic an de an aceleasi lucruri, de cate ori apare cate un novice care isi da cu parerea !
In rest, vorba lui Dumi : iti convine participi, nu , stai acasa si scrii pe forum... :mrgreen:
Mare dreptate are vladut... cine a organizat un concurs fie el cat de mic si neinsemnat stie cate probleme sunt...si cu concurentii si cu patronii de balti si cat timp si energie pierzi cu organizarea
Bucovina Carp Club
C.M.M.C. 21,425 kg M.V.2

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

Vladut Mateianu scrie:
osc1or scrie:

la multi ani vladut :!: :!: :!:
vorba lu' dumi(nu pot sa-l scriu mai mic),nu era a lui,era a mea :arrow: :arrow: :arrow: dar tastatura nu are vina(doar p...... care-o bate).
sunt un novice...recunosc...nu am zis niciodata ca sunt un pescar de competitie,dar respect PESCARII DE COMPETITIE :wink: (EU SUNT SPONSOR..)
daca explici unui NOVICE ,imi cer scuze :mrgreen:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”