Concurs casting Turcia, Shimano Velocity, Mtx, etc.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Concurs casting Turcia, Shimano Velocity, Mtx, etc.

Mesaj de Vladut Mateianu »

Marian Constantin scrie:

Suntem prea săraci sa dam banii pe lucruri proaste ...
Relativ. Eu cred ca prea prosti ca sa vedem realitatea. Snobi. Personaje pariodiate de Bendeac. Am mai avut discutia asta, Romania este tara snobilor. Orice cioara poarta haine de firma si Bmw. Nu conteaza ca nu are benzina. Orice manelist poarta ghiul si lant de aur. Nu conteaza ca lantul sta pe o burta goala.
La fel si in pescuit( nu mereu, in anumite cazuri). Vrem lucruri de firma dar nu stim sa le folosim. Dar da bine, se vede frumos....mai ales cand ai rod pod mov, avertizori cat mai luminosi, swingere idem, lansete argintate si mulinete cu cristale Swarosky......Pana vine un prapadit langa tine cu scule din Dragon de 100 lei si iti da cu balta-n cap ! Ptr ca a investit putinii banuti in t3hnica, monturi si nada....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Referitor la discutia de baza, concursurile sunt facute ptr promovarea unui brand, nu din dragoste fata de pescari ! Ptr cateva mii de euro majoritatea "aruncatorilor" spun ca au dat cu ce zice boss-ul....
Era si eu sa iau teapa anul acesta, cand m-am luat dupa reclame si era sa cumpar niste pocnitori la pret de lansete miez ! Asa ca, cascati bine ochii si cititi printre randuri ! :!:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Mihalcea Cristian

Re: Sibiu Casting Cup - 2017

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Rămâne bătută în cuie ;) o sa fac un topic separat pe tema asta după ce vedem rezultatele ;)
Tine minte eu dau cu Velocity de 3 lbs și el da cu Classul amândoi cu plumb de 100 de grame și ca sa fim și mai corecți asupra realității după ce fac testul acesta o sa dau eu 5 aruncari cu Velocity și 5 cu Classul iar apoi Maxx tot 5 aruncari cu fiecare și facem tabelul rezultatelor ;) Cine are dreptate primește un suc ;)
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

Brasoveanu scrie:Îmi pare rău că sa ajuns la asemenea "spălări de rufe" în public și I'm cer scuze dacă am contribuit la ele :(
Acum pentru JugaruCristian.
De când am avut prima oara contact cu un Velocity (acum 3 ani) și pana în momentul de fata cunosc o singura lanseta rupta și culmea una care o folosisem eu în vreo 100 de aruncari consecutive :) la un antrenament.A luat-o alta persoana și ca asa a fost norocul sau a făcut ceva greșit s-a rupt :(.În rest nu știu de nimic rupt.In Turcia mai ales la 3lbs peste 90 % au folosit Velocity si nu a fost rupta niciuna. Nu vrei sa știi cum s-a aruncat cu ele:))

Pentru acel domn care face Velocity praf cu momitor vreau sa ne lase și sa încerce în alta parte ;)dacă tu folosești același gramaj la corpul momitorului și când îl umpli nu te gândești ce lanseta ai în mana sa nu miri ca arunci cu Mtx 14 mai mult ca este normal ;)
În aruncari și performantele lansetelor greutatea care atârnă la vârful lor este cheia succesului ;) Lanseta nu știe ca tu dai cu momitor sau cu plumb ea știe însă ce greutate atârnă de ea ;)
Multumesc de raspuns :D

Cu 3lb, sau poate chiar 2.75lb, nu mai tin minte exact, am avut si eu o experienta si stiu ca este mult mai greu de rupt fata de una mai puternica :lol:
Eram pe balta si avea cineva un set de lansete Sert, nu stiu modelul si dadea cu plumb de 120g.
Si i-am spus sa aiba grija sa nu le rupa cu plumbul ala si montura, iar el mi-a spus sa iau lanseta si sa dau de cate ori vreau si sa pun 5 lei la fiecare aruncare la care nu se rupe, iar daca se rupe, nu o platesc, cat am pus pana in momentul ala pe masa, aia sun banii pentru lanseta.
Prima data am zis ca face misto si ca nu pun nici un ban, nu voiam sa ma cert :lol:
Dar pana la urma am dat cu ea de vreo 3-4 ori cu plumb de 120g si montura, cat de tare puteam si nimic, dar mai aveam putin si ma biciuiam singur la popou :lol:
C.S SENZOR TEAM

Driscu Radu

Mesaj de Driscu Radu »

Salutare tuturor si sarbatori fericite. Ar fii mai util zic eu pentru public eventual si pentru cei care vor sa achiziționeze lansate teste cu lansate de la diferiti producatori in gama medie de pret sa zicem pana pe la 800-1000lei,eventual pe lungimi de 3,6-3,9m si sa zicem cu puteri de aruncare 80-120 gr decat un concurs clasic de casting.

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

jugarucristian scrie:
Brasoveanu scrie:Îmi pare rău că sa ajuns la asemenea "spălări de rufe" în public și I'm cer scuze dacă am contribuit la ele :(
Acum pentru JugaruCristian.
De când am avut prima oara contact cu un Velocity (acum 3 ani) și pana în momentul de fata cunosc o singura lanseta rupta și culmea una care o folosisem eu în vreo 100 de aruncari consecutive :) la un antrenament.A luat-o alta persoana și ca asa a fost norocul sau a făcut ceva greșit s-a rupt :(.În rest nu știu de nimic rupt.In Turcia mai ales la 3lbs peste 90 % au folosit Velocity si nu a fost rupta niciuna. Nu vrei sa știi cum s-a aruncat cu ele:))

Pentru acel domn care face Velocity praf cu momitor vreau sa ne lase și sa încerce în alta parte ;)dacă tu folosești același gramaj la corpul momitorului și când îl umpli nu te gândești ce lanseta ai în mana sa nu miri ca arunci cu Mtx 14 mai mult ca este normal ;)
În aruncari și performantele lansetelor greutatea care atârnă la vârful lor este cheia succesului ;) Lanseta nu știe ca tu dai cu momitor sau cu plumb ea știe însă ce greutate atârnă de ea ;)
Multumesc de raspuns :D

Cu 3lb, sau poate chiar 2.75lb, nu mai tin minte exact, am avut si eu o experienta si stiu ca este mult mai greu de rupt fata de una mai puternica :lol:
Eram pe balta si avea cineva un set de lansete Sert, nu stiu modelul si dadea cu plumb de 120g.
Si i-am spus sa aiba grija sa nu le rupa cu plumbul ala si montura, iar el mi-a spus sa iau lanseta si sa dau de cate ori vreau si sa pun 5 lei la fiecare aruncare la care nu se rupe, iar daca se rupe, nu o platesc, cat am pus pana in momentul ala pe masa, aia sun banii pentru lanseta.
Prima data am zis ca face misto si ca nu pun nici un ban, nu voiam sa ma cert :lol:
Dar pana la urma am dat cu ea de vreo 3-4 ori cu plumb de 120g si montura, cat de tare puteam si nimic, dar mai aveam putin si ma biciuiam singur la popou :lol:
Am doua lansete de 3,6m si 3 lbs de la decathon. Le incarc cu plumb de 130 de grame, sau momitor cat pumnul, si dau cu ele cat pot de tare. Se incapataneaza sa reziste.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cine spunea că nu sunt constructive controversele?!?
Bravo vouă !
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

jugarucristian scrie:........
Si i-am spus sa aiba grija sa nu le rupa cu plumbul ala si montura, iar el mi-a spus sa iau lanseta si sa dau de cate ori vreau si sa pun 5 lei la fiecare aruncare la care nu se rupe,...........
Sert-urile mai vechi au multa fibra de sticla in compozitie, sunt semiparabolice si extrem de greu de rupt. Iorgos pescuieste de peste 12 ani (de cand stiu eu) cu acelasi model de Sert Carpium Philippe Lagabbe (sunt bete progresive).
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Pun 100 lei pe Cristi ! :D ...daca schimbati plumbul la 115 gr. merg pe Maxx ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

neicurobert

Mesaj de neicurobert »

neicurobert scrie:La categoria de 3.5 lbs cu ce plumb sa aruncat?.Mulțumesc.
Salut Cristi.Poate reușești să-mi dai un răspuns. Multumesc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”