Brasoveanu scrie:Îmi pare rău că sa ajuns la asemenea "spălări de rufe" în public și I'm cer scuze dacă am contribuit la ele

Acum pentru JugaruCristian.
De când am avut prima oara contact cu un Velocity (acum 3 ani) și pana în momentul de fata cunosc o singura lanseta rupta și culmea una care o folosisem eu în vreo 100 de aruncari consecutive

la un antrenament.A luat-o alta persoana și ca asa a fost norocul sau a făcut ceva greșit s-a rupt

.În rest nu știu de nimic rupt.In Turcia mai ales la 3lbs peste 90 % au folosit Velocity si nu a fost rupta niciuna. Nu vrei sa știi cum s-a aruncat cu ele:))
Pentru acel domn care face Velocity praf cu momitor vreau sa ne lase și sa încerce în alta parte ;)dacă tu folosești același gramaj la corpul momitorului și când îl umpli nu te gândești ce lanseta ai în mana sa nu miri ca arunci cu Mtx 14 mai mult ca este normal

În aruncari și performantele lansetelor greutatea care atârnă la vârful lor este cheia succesului

Lanseta nu știe ca tu dai cu momitor sau cu plumb ea știe însă ce greutate atârnă de ea

Multumesc de raspuns
Cu 3lb, sau poate chiar 2.75lb, nu mai tin minte exact, am avut si eu o experienta si stiu ca este mult mai greu de rupt fata de una mai puternica
Eram pe balta si avea cineva un set de lansete Sert, nu stiu modelul si dadea cu plumb de 120g.
Si i-am spus sa aiba grija sa nu le rupa cu plumbul ala si montura, iar el mi-a spus sa iau lanseta si sa dau de cate ori vreau si sa pun 5 lei la fiecare aruncare la care nu se rupe, iar daca se rupe, nu o platesc, cat am pus pana in momentul ala pe masa, aia sun banii pentru lanseta.
Prima data am zis ca face misto si ca nu pun nici un ban, nu voiam sa ma cert
Dar pana la urma am dat cu ea de vreo 3-4 ori cu plumb de 120g si montura, cat de tare puteam si nimic, dar mai aveam putin si ma biciuiam singur la popou