Dumi, eu nu sunt platit de nimeni...DumiD scrie:Sarbatori fericite tuturor!
Felicitari Cristi Mihalcea pentru performante si tot ce realizezi in casting! Referitor la concursul respectiv, Dan Mitranescu zice de cateva ori ca esti reprezentant Shimano, sau ca promovezi Shimano si nu ai negat. Este adevarat? Daca da, mai poti avea o parere 100% obiectiva despre brandul Shimano? Ai fost platit de Shimano sa promovezi Velocity in Turcia sau a fost o alegere benevola?
Despre MTX si Hakuyo eu personal nu am luat de bune parerile lui Mitranescu decat cand erau negative ( gen probleme cu mandrina exsistente in trecut, recomandari sa nu cumparam 11 sau 16 in dauna lu' 14 etc) si incerc sa-mi conturez o opinie din parerile celor neimplicati in comercializarea sau promovarea unui brand, daca nu am posibilitatea sa vad produsele "live".
Deocamdata singura observatie pe care o trag din tot topicul asta este urmatoareaCand mergem la pescuit, fie el si de placere, nu dam doi bani pe clasificarea lansetelor, ca e 3, 3.5 sau "king size". Important e sa ne facem treaba. Daca unul din cei mai buni (cel mai bun in opinia mea) aruncatori din lume, reprezentant Shimano sau nu, imi zice chestia asta pentru mine e suficient despre calitatea MTX. Si vorbesc doar despre cum arunca, pentru ca aici exceleaza Cristi Mihalcea. Daca parerea asta este dublata de atatia pescari, renumiti sau anonimi, ca pescuiesc cu ele si sunt excelente pentru mine imaginea este conturata si imi rezerv dreptul sa-l las pe Albert si compania sa aiba exclusivitatea pe lansetele scumpe, cu care nu are cum sa se compare vreodata MTX. Si apropo, nici macar nu pescuiesc cu MTX, pescuiesc cu Mad DFender, dar o voi face in mod sigur de la anu', pentru ca nu vreau sa dau 1100 de lei pe o nuia, cum zicea cineva mai devreme, cand pot sa dau 350 de lei, si sa aiba aceeasi valoare in mainile mele neantrenate.Mihalcea Cristian scrie: Mtx 14 arunca mai mult ca un Velocity însă doar în anumite mâini( repet nu se pot compara deoarece una este 3.5 lbs iar 14 este cred ca în realitate un 4 lbs judecând după plumbii folosiți ca sa o încarci) ( velocity este o lanseta parabolica pe când 14 este semirapida ) !!!
Class arunca mai bine ca Xs1 însă doar în anumite mâini;) ( Class este o lanseta rapida care o vad în categoria lansetele 3-5 Oz pe când Xs1 este un 3.75 lbs cu o acțiune semi rapida ) !!!
Multumesc

Am pescuit cu majoritatea modelelor.Sunt variante ptr toate tipurile de pescari, atat ca performante cat si ca buget. Ca o concluzie, sunt singurele 2 branduri pe care le recomand cand vine vorba de lansete. La mulinete insa, recomand doar Shimano !

PS. Lansetele Senzor Magic, din care am vandut cateva sute de bucati, le luam pe 150 lei si le vindeam pe 850 lei. De ce ? Pe de o parte ptr ca am investit in promovare, pe de alta parte ptr ca observasem ca multi pescari sunt snobi si vor lansete scumpe. Ptr ei conta doar pretul, care in ochii multora era sinonim cu calitatea !