Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Este f. corect. Pretul unui kg de bile nu depaseste 20 lei. Ma refer la cei care folosesc ingrediente vrac, importate sau de pe piata autohtona. Dar, dupa cum spune si Dan, apar si alte costuri, mai ales cand vinzi anual zeci de tone, in peste 250 de magazine. Sunt perisabile, iar Senzor schimba produsele deteriorate.DumiD scrie:Ii cer scuze lui nea Cornel ca zic ce am vorbit pe privat. Mi-a zis ca are o reteta de bile cu care se pot castiga concursuri daca ai un loc decent-bun care iese la 25 de lei. L-am crezut, si il cred in continuare. Deasemenea, nu cred ca niciun sortiment de boilies costa mai mult de 25-30 de lei. Restul e adaos. Daca e mai scump, ii trimit pe producatori sa faca bile din mancarea dezhidratata a lui joseph hadad, e mai ieftin si probabil prinde mai mult peste.
Ps. De ce nu vroiam sa-l dau exemplu peVladut...imediat apar fanii....
Ps2 pretulde 25 de lei era la raft, pretul de producrie era de 17-18 lei. Daca mananc rahat o sa confirme dansul
Beastmaster le am si eu in vedere datorita parerilor in general foarte bune ale pescarilor.doncostel20 scrie:Acelasi lucru ma intereseaza si pe mine.Cu toate ca am pescuit cu ambele lansete si pt.acest lucru mi-am facut o parere si inclin cu incredere asupra lui beastmaster.Fapt pt.care mi-am cumparat din nou beastmasteru nu pt.firma,dar arunc mult mai bine am o directie excelenta cu ele si sunt extrem de placute in drill!mrs scrie:O curiozitate am... cu toate ca pe hartie sunt lansete diferite, as fi interesat de o comparatie facuta si de Dan si de Cristi intre mtx14 vs shimano beastmaster. Ms.
ps. am aruncat si cu velocity dar sunt prea moi si cu xs1 tot moi sunt,dar un pic mai tari decat velocity.
Totusi as dori si eu o parere de la Cristi daca se poate!Mersi.
Ce legatura are ce a spus omul mai sus cu ce spi tu aici?dedeciu mihai-paul scrie:Nu ar strica sa fi putin mai modest si mai moderat in declaratii.Inafara ca avem prieteni comuni si te si cunosc se vede din luna tendinta de promovare a lansetelor Shimano. Tu susti ca nu, ca nu ai avantaje financiare din reclama, probabil o faci din prietenie pentru Pavlovici nu ? Daca nu esti pe castig si pe avantaje spune Cristi la cate concursuri ai platit tu taxa si la cate ai venit ca "pescar de companie" cu taxa platita de partener?