Concurs casting Turcia, Shimano Velocity, Mtx, etc.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mrs
Puncte: 0

Re: Concurs casting Turcia, Shimano Velocity, Mtx, etc.

Mesaj de mrs »

Multumesc Cristi pt. informatii... pt. mine beastmaster este mai rigida decat velocity, xs1 chiar si decat mtx14.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Ce legatura are ce a spus omul mai sus cu ce spi tu aici?
Offffff...
Cu mulți ani în urmă O.Ioanițoaia în celebrul ''Recursul Etapei'' îl întreabă vădit tendențios pe Sorin Cârțu dacă președinți, antrenori, investitori, ar primi/oferi bani pentru a influența rezultatul unui meci.
Răspuns:
-Nu am întâlnit încă bărbat care să nu se îndoaie la femei sau bani. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

mrs scrie:Multumesc Cristi pt. informatii... pt. mine beastmaster este mai rigida decat velocity, xs1 chiar si decat mtx14.
Pentru ca asa si este :mrgreen:
C.S SENZOR TEAM

mrs

Mesaj de mrs »

jugarucristian scrie:
mrs scrie:Multumesc Cristi pt. informatii... pt. mine beastmaster este mai rigida decat velocity, xs1 chiar si decat mtx14.
Pentru ca asa si este :mrgreen:
Stiu ca le-ai avut... chiar ti-am cerut o parere inainte sa le achzitionez. Ms.

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Am citit pe aici, iar dupa experienta mea, vasta, sa zicem asa, eu cred ca un raspuns la acest capitol ar fi cam asa: Conteaza foarte mult tipul de lanseta cu care te intelegi cel mai bine si pe care poti sa o incarci spre maxim atunci cand arunci. Degeaba iti iei (dau un exemplu) MTX Class, daca nu reusesti sa "il bagi la munca" asa cum poate el, mai bine iti iei ceva mai moale (lbs mai putini) si cred eu ca, o sa ai si aruncari frumoase si placere in drill. Acum e clar , daca vrei "arac" nu o sa mai ai placerea drilului asa cum o ai cu un 3lbs sa zicem, dar important este ca fiecare sa se decida la ceea ce vrea sa faca si ce vrea sa obtina. Indiferent ca iei MTX Shimano Daiwa s.a.m.d. toate lansetele ai plusuri si minusuri.
...

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Mihalcea Cristian scrie:............... dar poți avea un echipament de 3 lbs sau 3.5 lbs făcând fata cu succes partidei ;) L-ai prepelit în 100 metri la.nationale ...cu 3 lbs faceai fata lejer chiar și cu săculeț;)
Când e vorba de casting răspundem ca atare însă când e de pescuit răspundem ca atare ;)
Eu urmăresc sa ajut oamenii cu ceea ce știu nu sa le bag un brand pe gat ca nu am interes ;) Și dacă aveam un brand îl discutam cu bune și rele pentru ca mie îmi place sa fiu realist ;).........
Am prins peste in 100m pe Corbu anul asta si am iesit 2din 12 si 1 din 6 in finala, dar asta se intampla pe sectoarele B si C, iar in C am fost cap de sector. Merge pescuit aproape.
Ce faceam cu 3 lbs sau 3,5 lbs daca intram pe A unde se pescuieste in 180m ? Ieseam 12 din 12 ?
Oare de ce pescari de la nea Maty si pana la Bogdan Daragan ( ca stiluri de pescuit, ca varsta, ca putere fizica de aruncare ) cu rezultate evidente si discernamant in alegerea unui echipament, folosesc CLASS-ul ?
Cu MTX14 este inceputa o lista in 2013 cu toti cei care il folosesc si au rezultate in competitii.
Astea sunt "recomandarile" concrete de care trebuie sa tina cont cineva. Astea sunt recomandarile venite din partea unor oameni impartiali, oameni care demonstreaza ca stiu pescuit prin rezultatele pe care le au.
Uite aici Cristi "recomandare" :
http://www.crapmania.ro/forum/dan-mitra ... 83-45.html

Cand o sa vad macar 10 astfel de rezultate, sau macar 5 pescari de top care au ales lansete de 3,5 lbs, iti promit ca nu o sa mai zic nimic pe tema asta.

Eu nu vorbesc de branduri, chiar daca discutia duce intotdeauna acolo.
Tot ce spun eu este ca o lanseta trebuie sa fie cat mai usoara ( placere/ comoditate in utilizare), cat mai rigida ( sa-si faca treaba in conditii diversificate de pescuit, sa arunce bine ) si sa nu se rupa. ( adica rata accidentelor de acest fel sa fie cat mai mica in comparatie cu alte modele ).
Pretul este alegerea fiecaruia. Nu am catalogat niciodata lansetele dupa pret, numai dupa utilitate.
Pentru asta am facut ce am facut. Nu pentru vrajeala.

Asa ca dintre doua lansete de 400g o sa o recomand intotdeauna pe cea mai rigida. Pe langa utilitate este evident ca detine si un carbon de calitate superioara.

Sau , din doua lansete la fel de puternice, am sa o recomand intotdeauna pe cea mai usoara.

Nu pomenesc branduri. Spun numai ce inseamna o lanseta buna pentru pescuit, dupa 50 de podiumuri in competitiile interne, trei recorduri nationale de cantitate si bulanul de a detine in palmares cel mai mare crap prins vreodata in concursurile de la noi , pe care l-am prins la 180m !!! ( asta ca sa ii reimprospatez memoria unuia care spunea mai devreme ca" cel mai bun rezultat al meu este anul asta, vicecampion national la individual :D )

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cristi

Pescuitul este pescuit, castingul este casting. Hai sa nu le confundam. Aici vb despre lanseuri la distanta, unde te pricepi tu. Oamenii asteapta sfaturi de la tine, nu plasari de produse.
Concret, cum poate un om de rand sa PESCUIASCA departe fara sa investeasca o avere ?

Ps. Am un priten care lanseaza 180 m cu lansete no name de 120 lei( nici nu le-am retinut numele). Este puternic si inalt. Interesant este ca nu este pescar....nici macar pasionat. Vine cu noi la bautura si gratar, asa a si vazut miscarea..m
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie: Eu iti spun ca a fost copiata metoda de promovare, Hakuyo fiind primul brand de lansete de crap din lume care a facut un concurs dedicat aruncarilor regulamentare din pescuitul la crap si ca ASTA A FOST COPIAT,
:lol: :lol: Dar vai, ce scandal avem aici. Hakuyo considera ca a fost copiat(a) si spumega. :lol:
Firma care vinde copiute de ani de zile face scandal ca cineva i-a copiat excelu'. Ba vrea si si scuze pt asta.
Dar Hakuyo s-a scuzat la Spomb si Fox, sa zicem, ca ii fura de nush cand?

Bun topic, multe ies la iveala citindu-l :)

Sarbatori faine in continuare.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Albert scrie:
Dan Mitranescu scrie: Eu iti spun ca a fost copiata metoda de promovare, Hakuyo fiind primul brand de lansete de crap din lume care a facut un concurs dedicat aruncarilor regulamentare din pescuitul la crap si ca ASTA A FOST COPIAT,
:lol: :lol: Dar vai, ce scandal avem aici. Hakuyo considera ca a fost copiat(a) si spumega. :lol:
Firma care vinde copiute de ani de zile face scandal ca cineva i-a copiat excelu'. Ba vrea si si scuze pt asta.

Hai sa-ti traduc si aici, ca apari din 7 in 7 pagini si la fel le pricepi.
Ideea este ca Hakuyo sau altii au copiat, dar nu au avut deplasarea bunului simt de a spune ca acele copii sunt mai bune decat originalele. Pricepi ?

Se apropie anul nou si cica daca intri asa, la fel ramai si tot anul viitor.
Nu pot sa-ti urez sarbatori fericite, ca esti fericit oricum. :D .
Tot ce iti doresc este un an nou mai bun. :wink:

Horia Cotler

Mesaj de Horia Cotler »

Albert scrie:

Hakuyo nu are nimic original si nici nu va avea NICIODATA .
Si nici nu a patentat nimic la OSIM = BREVET INVETIE =UNIC :))

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”