Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Offffff...Ce legatura are ce a spus omul mai sus cu ce spi tu aici?
Pentru ca asa si estemrs scrie:Multumesc Cristi pt. informatii... pt. mine beastmaster este mai rigida decat velocity, xs1 chiar si decat mtx14.
Stiu ca le-ai avut... chiar ti-am cerut o parere inainte sa le achzitionez. Ms.jugarucristian scrie:Pentru ca asa si estemrs scrie:Multumesc Cristi pt. informatii... pt. mine beastmaster este mai rigida decat velocity, xs1 chiar si decat mtx14.
Am prins peste in 100m pe Corbu anul asta si am iesit 2din 12 si 1 din 6 in finala, dar asta se intampla pe sectoarele B si C, iar in C am fost cap de sector. Merge pescuit aproape.Mihalcea Cristian scrie:............... dar poți avea un echipament de 3 lbs sau 3.5 lbs făcând fata cu succes partideiL-ai prepelit în 100 metri la.nationale ...cu 3 lbs faceai fata lejer chiar și cu săculeț;)
Când e vorba de casting răspundem ca atare însă când e de pescuit răspundem ca atare
Eu urmăresc sa ajut oamenii cu ceea ce știu nu sa le bag un brand pe gat ca nu am interesȘi dacă aveam un brand îl discutam cu bune și rele pentru ca mie îmi place sa fiu realist
.........
Dan Mitranescu scrie: Eu iti spun ca a fost copiata metoda de promovare, Hakuyo fiind primul brand de lansete de crap din lume care a facut un concurs dedicat aruncarilor regulamentare din pescuitul la crap si ca ASTA A FOST COPIAT,
Hai sa-ti traduc si aici, ca apari din 7 in 7 pagini si la fel le pricepi.Albert scrie:Dan Mitranescu scrie: Eu iti spun ca a fost copiata metoda de promovare, Hakuyo fiind primul brand de lansete de crap din lume care a facut un concurs dedicat aruncarilor regulamentare din pescuitul la crap si ca ASTA A FOST COPIAT,![]()
Dar vai, ce scandal avem aici. Hakuyo considera ca a fost copiat(a) si spumega.
![]()
Firma care vinde copiute de ani de zile face scandal ca cineva i-a copiat excelu'. Ba vrea si si scuze pt asta.
Dar Hakuyo s-a scuzat la Spomb si Fox, sa zicem, ca ii fura de nush cand?
Bun topic, multe ies la iveala citindu-l![]()
Sarbatori faine in continuare.
Hakuyo nu are nimic original si nici nu va avea NICIODATA .Albert scrie:Dan Mitranescu scrie: Eu iti spun ca a fost copiata metoda de promovare, Hakuyo fiind primul brand de lansete de crap din lume care a facut un concurs dedicat aruncarilor regulamentare din pescuitul la crap si ca ASTA A FOST COPIAT,![]()
Dar vai, ce scandal avem aici. Hakuyo considera ca a fost copiat(a) si spumega.
![]()
Firma care vinde copiute de ani de zile face scandal ca cineva i-a copiat excelu'. Ba vrea si si scuze pt asta.
Dar Hakuyo s-a scuzat la Spomb si Fox, sa zicem, ca ii fura de nush cand?
Bun topic, multe ies la iveala citindu-l![]()
Sarbatori faine in continuare.