Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
O bila buna care sa reziste la raft, adica sa ramana buna si daca trece timpul peste ea, nu se rezuma la retetele standard. Vorbim de conservare, fara conservanti.DumiD scrie:Ii cer scuze lui nea Cornel ca zic ce am vorbit pe privat. Mi-a zis ca are o reteta de bile cu care se pot castiga concursuri daca ai un loc decent-bun care iese la 25 de lei. L-am crezut, si il cred in continuare. Deasemenea, nu cred ca niciun sortiment de boilies costa mai mult de 25-30 de lei. Restul e adaos. Daca e mai scump, ii trimit pe producatori sa faca bile din mancarea dezhidratata a lui joseph hadad, e mai ieftin si probabil prinde mai mult peste.
Ps. De ce nu vroiam sa-l dau exemplu peVladut...imediat apar fanii....
Ps2 pretulde 25 de lei era la raft, pretul de producrie era de 17-18 lei. Daca mananc rahat o sa confirme dansul
Acelasi lucru ma intereseaza si pe mine.Cu toate ca am pescuit cu ambele lansete si pt.acest lucru mi-am facut o parere si inclin cu incredere asupra lui beastmaster.Fapt pt.care mi-am cumparat din nou beastmasteru nu pt.firma,dar arunc mult mai bine am o directie excelenta cu ele si sunt extrem de placute in drill!mrs scrie:O curiozitate am... cu toate ca pe hartie sunt lansete diferite, as fi interesat de o comparatie facuta si de Dan si de Cristi intre mtx14 vs shimano beastmaster. Ms.
Marii producatori de la noi din competitii , care consider ca fac nada mult mai buna ca ce este pe afara si care au distrus piata de boilies venit de afaraAlexandru Popescu scrie:Dan sa inteleg ca la concursuri bilele folosite de marii producatori nu sunt cele din raft? Cu toate ca am stat de vorba cu cativa si unii se bateau cu pumnul in piept ca asa fac. Eu unul sunt sceptic de fel, genul de om care, pana nu vad nu cred. Nu am o experienta mare, dar pot spune ca am vazut boiliesuri la 50+ ron care aveau numai gris in interior, ceea ce nu mi-au oferit o incredere mare.