Concurs casting Turcia, Shimano Velocity, Mtx, etc.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Alexandru Popescu
Puncte: 0

Re: Concurs casting Turcia, Shimano Velocity, Mtx, etc.

Mesaj de Alexandru Popescu »

Am inteles, multumesc de raspuns. Cred ca am citit bine printre randuri. Cand o sa merg la concursuri si o sa participe si senzor, am sa dau o sansa bilelor. O sa cumpar din "raft" din regie, poate il au pe "vinoincoa" :D
...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

DumiD scrie:Ii cer scuze lui nea Cornel ca zic ce am vorbit pe privat. Mi-a zis ca are o reteta de bile cu care se pot castiga concursuri daca ai un loc decent-bun care iese la 25 de lei. L-am crezut, si il cred in continuare. Deasemenea, nu cred ca niciun sortiment de boilies costa mai mult de 25-30 de lei. Restul e adaos. Daca e mai scump, ii trimit pe producatori sa faca bile din mancarea dezhidratata a lui joseph hadad, e mai ieftin si probabil prinde mai mult peste.
Ps. De ce nu vroiam sa-l dau exemplu peVladut...imediat apar fanii....
Ps2 pretulde 25 de lei era la raft, pretul de producrie era de 17-18 lei. Daca mananc rahat o sa confirme dansul
Este f. corect. Pretul unui kg de bile nu depaseste 20 lei. Ma refer la cei care folosesc ingrediente vrac, importate sau de pe piata autohtona. Dar, dupa cum spune si Dan, apar si alte costuri, mai ales cand vinzi anual zeci de tone, in peste 250 de magazine. Sunt perisabile, iar Senzor schimba produsele deteriorate.

PS. Eu nu folosesc gris deloc, este destul de scump... :D si "umfla" si bila la fiert daca pui peste 5% !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Nu boss, n-ai inteles nimic. Ce adaos ati vrea la bile, si ganditi-va ca sunt oameni care traiesc din asa ceva. 1 leu pe kg e bine? Sa se chinuie omul un an de zile nu doar sa faca bile, ci si sa le puna peste tot la dispozitie, pentru in jur de cat fac eu in 2 luni la calculator acasa? Ar fi bine sa vem astfel de voluntari? Sigur, eu votez pentru, dar sa nu fim ipocriti si sa ne uitam doar la senzor in curte

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Dan si Vladut, rog frumos sa nu mai postati dupa ora 12am, aici avem exclusivitate trolii si persoanele in stare de ebrietate.
Sarbatori fericite tuturor inca odata!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

doncostel20 scrie:
mrs scrie:O curiozitate am... cu toate ca pe hartie sunt lansete diferite, as fi interesat de o comparatie facuta si de Dan si de Cristi intre mtx14 vs shimano beastmaster. Ms.
Acelasi lucru ma intereseaza si pe mine.Cu toate ca am pescuit cu ambele lansete si pt.acest lucru mi-am facut o parere si inclin cu incredere asupra lui beastmaster.Fapt pt.care mi-am cumparat din nou beastmasteru nu pt.firma,dar arunc mult mai bine am o directie excelenta cu ele si sunt extrem de placute in drill!
ps. am aruncat si cu velocity dar sunt prea moi si cu xs1 tot moi sunt,dar un pic mai tari decat velocity.
Totusi as dori si eu o parere de la Cristi daca se poate!Mersi.
Beastmaster le am si eu in vedere datorita parerilor in general foarte bune ale pescarilor.

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Mulțumesc frumos moderatorului pentru schimbarea de nume ;)
Referitor la beastmaster este o lanseta foarte buna care poate ajuta multi dintre pescari sa obțină rezultate bune ;)
Pentru mine Velocity merge mai departe decât beastul pentru ca eu reușesc sa scot maxim din Velocity.Pascal Mitev a folosit și încă câteva persoane beastul în Turcia cu rezultate bune.Constructia lui îl face ca în mana mea sa nu fie alegerea numărul 1.Velocity are o rezerva mare de putere care nu toată lumea o poate valorifica.Beastul este mai prietenos ;)
Mtx 14 fata de Xs1 în mâinile anumitor persoane arunca mai mult.In rest nu avem ce sa comparam ca nu exista grad de comparație.Personal la casting întotdeauna as alege Mtx 14 însă la pescuit întotdeauna Xs1.Am avut la ultima partida peste 20 drilluri cu crapi intre 12 și 18 kg cu Xs1...este superba ;)
Pentru domnul care ma întrebați de shimano. Eu lucrez in afara tarii 10 luni pe an și când sunt acasă merg la școală. Nu am timp sa fiu nici consultant , nici asociat nici nimic cu nimeni.Am vrut sa fac asta la un moment dat dar nu m-a băgat nimeni în seama.In Turcia am aruncat cu Velocity de 3 lbs care mia fost dat de către turci ca aici nu am găsit vechea mea lanseta Tribal XTR-A A care am folosit-o în Bulgaria , Velocity 3.5 lbs ca nu aveam cu ce altceva sa merg și am apelat la un prieten, Hi-s 200 de la Emil ca nu am avut altceva și de la un prieten Mtx 14 spod ca altceva nu am găsit.
Filmele care le-am făcut cu Shimano eu fost dorința mea dintotdeauna și bineînțeles ca Vlad fiind consultantul Normark a promovat lansetele shimano în el ;)Ma bucur foarte mult ca l-am făcut și sper sa fie de ajutor și în același timp ma bucur ca după toată povestea asta shimano am întâlnit o lanseta foarte reușită la preț de bun-simț, oameni profesionisti, actuali prieteni, memorii frumoase și câteva cupite ;)

Acum te las pe tine sa tragi concluziile dacă am fost plătit de shimano , dacă le-am reprezentat brandul , dacă sunt obiectiv, dacă sunt mincinos și ce știu eu ce mai răscolește lumea pe aici ;)
O zi superba ;)
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Pentru domnul cu Diamond.
Am auzit ca ar fi o lanseta foarte reușită, scumpa în același timp dar personal nu am văzut-o niciodată. :(

Pentru Dan...cu mtx 11 am câștigat la mai puțin de 2 metri nu la 20 de metri.Am reușit performanta de a câștiga atunci nu ca e Mtx 11 ci pentru ca pot face eu cu el ce altcineva nu poate ;). În momentul de fata și cu antrenament nu am cum sa îl bat pe Ludmil nici cu 11 și nici cu Velocity iar cu 11 nu am nici o șansă să prind nici podiumul. Oricum la prețul care era atunci 11 era de o alegere buna.
Când vine vorba de casting nu ma uit la bani ci la ceea ce îmi oferă șansă să fac performanta ;) La pescuit merge sa faci rabat la calitatea lansetelor ca te bați în strategii și nada însă la casting când ai aruncători foarte buni trebuie sa mergi cu cel mai bun echipament (nu te uiți la preț;) ). În ziua de astăzi datorita dorinței mari a anumitor persoane sa facă performanta în casting un episod ca Bulgaria 2013 nu se mai poate repeta.Mtx11 nu mai are nici o șansă indiferent cine da cu el, Mtx 14 nici o șansă indiferent cine da cu el , Mtx 14 spod are șanse însă nu știu în cate mâini ;)
Referitor la ce ai spus în vederea aruncările la distanta ai dreptate...distanta înseamnă lansete rigide însă ce nu vezi tu este ca discuțiile de aici sunt pentru toată lumea ;) Îți pun pariu pe ce vrei ca sunt foarte multi oameni care vor arunca mai departe cu un beastmaster ca tot veni vorba decât cu un 14 sau un Class ;) Asta înseamnă pentru ei distanta maxima!ce facem acum ii neglijam !? Eu unul niciodată ;) În pescuit nu trebuie sa ieși în 90 % din cazuri departe pentru ca îți vei afecta pescuitul și știi foarte bine la ce ma refer asa dar poți avea un echipament de 3 lbs sau 3.5 lbs făcând fata cu succes partidei ;) L-ai prepelit în 100 metri la.nationale ...cu 3 lbs faceai fata lejer chiar și cu săculeț;)
Când e vorba de casting răspundem ca atare însă când e de pescuit răspundem ca atare ;)
Eu urmăresc sa ajut oamenii cu ceea ce știu nu sa le bag un brand pe gat ca nu am interes ;) Și dacă aveam un brand îl discutam cu bune și rele pentru ca mie îmi place sa fiu realist ;) Apropo în filmulețele care leam făcut cu shimano se specifica clar ca lansetele nu sunt modele de distanta extrema ;) asta este adevărul asa dar îl respectam:)

Cine mai are întrebări le aștept cu atenție;)
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

dedeciu mihai-paul

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

Nu ar strica sa fi putin mai modest si mai moderat in declaratii.Inafara ca avem prieteni comuni si te si cunosc se vede din luna tendinta de promovare a lansetelor Shimano. Tu susti ca nu, ca nu ai avantaje financiare din reclama, probabil o faci din prietenie pentru Pavlovici nu ? Daca nu esti pe castig si pe avantaje spune Cristi la cate concursuri ai platit tu taxa si la cate ai venit ca "pescar de companie" cu taxa platita de partener?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Acu' îi scoateți vorbe lu' Dani. :( Ce oameni... :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

osc1or
Veteran

Concurs casting Turcia, Shimano Velocity, Mtx, etc.

Mesaj de osc1or »

dedeciu mihai-paul scrie:Nu ar strica sa fi putin mai modest si mai moderat in declaratii.Inafara ca avem prieteni comuni si te si cunosc se vede din luna tendinta de promovare a lansetelor Shimano. Tu susti ca nu, ca nu ai avantaje financiare din reclama, probabil o faci din prietenie pentru Pavlovici nu ? Daca nu esti pe castig si pe avantaje spune Cristi la cate concursuri ai platit tu taxa si la cate ai venit ca "pescar de companie" cu taxa platita de partener?
Ce legatura are ce a spus omul mai sus cu ce spi tu aici?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”