Brasoveanu scrie:Dane îți spun sincer ca nu vreau sa intru mai tare în discuție și o sa ma opresc aici cu răspuns prompt la întrebările tale și poate într-un final îți vei da seama ca uneori discuțiile nu merg pe linia care trebuie....cea a realității...
Acum hai sa vedem...de bugetul alocat nu știa nimeni pana la final când eu cel putin am rămas cu gura căscată...s-a făcut un stand de premiere unde îmi lua ceva timp sa număr cupele

iar apoi a urmat decernarea premiilor

locul 1 la fiecare categorie 3 shimano TX9 ( este 1600 RON acasă unul ) locul 2, 3 mulinete shimano ( 640 RON acasă una ), locul 3 , 1 mulineta shimano (600 RON acasă una )

;);)...aruncare la punct fix locul 1 o mulineta shimano...categorie începători aruncare distanta locul 1, 2, 3 cate o mulineta shimano...în jur de 20 de cupe ...cea mai lunga lansare ( nu mai țin minte premiul )....cate doua tricouri shimano la fiecare persoana care a fost de fata

...poze și filmări profesionale....rulota cu frigider și grătar....pune tu toate acestea cap la cap și vezi un pic cam ce costuri implica
Acum...sper ca de data asta o sa înțelegi...concursurile nu au fost copiate din România!!!!!in tara nu a fost niciodată un concurs de casting care sa tina doua zile, sa se facă pe categorii de lansete și sa conțină 4 categorii !!!!!!!!nu a existat nici in Turcia si nici in Bulgaria proba cu lanseta impusa de organizator !!!!!în concluzie conform DEX nu se poate numi copiat !!!!singurul aspect comun este faptul ca în ambele părți a fost un concurs de casting
Cristi, mie imi ies 7320 lei premii pe o categorie. Adica aprox. 1600 euro.
Au fost 3 categorii . Asta inseamna 5000 euro.
Hai inca 2000 pe celelalte mini concursuri.
Hai si 2000 pe tricouri , desi cu banii astia luam paltoane pentru tot sectorul 5.
Hai si 2000 pe filmari, dar nici la nunti de smecheri nu se iau banii astia.
Tot incerc sa ajung la 25000 cum spui , dar mai mult de 11000 umflate cat am putut, nu reusesc.
Cred ca si aici au intervenit "curentii de aer", ca in cazul aruncarilor.
Eu iti spun ca a fost copiata metoda de promovare, Hakuyo fiind primul brand de lansete de crap din lume care a facut un concurs dedicat aruncarilor regulamentare din pescuitul la crap si ca ASTA A FOST COPIAT, iar tu imi spui de durata concursului si de impartirea pe categorii ,care nu au nicio legatura cu pescuitul la distanta. Bine ca nu au facut casting si cu lansete de copca, sa fie si mai frumos concursul.
Pe forumurile din Turcia se discuta de ani buni de concursurile din Romania. Invers, cucu !
Am facut tombola cu cei care au obtinut podiumuri in concursuri ( si asta a fost copiata ca metoda curata de promovare si nu am intervenit niciodata sa o judec pentru "copiat" , atat timp ca este cea mai corecta forma de promovare a calitatii lucrurilor ) , respectiv celor care meritau sa castige .
In Turcia tombola a fost un fel de pomana.
Eu sponsorizez concursurile numai pentru rezultate. Dovezi sunt multe.
Stii foarte bine. Nu am dat niciodata bani "sa se vorbeasca frumos" despre un lucru si nici nu am sa dau.
Am apreciat si sustinut numai rezultatele dovedite. Nu vreau filme si vorbe frumoase in promovarile mele.
Stii bine ca pentru asta ne-am despartit drumurile.
Imi doresc sa ma crezi ca vreau sa-ti fiu prieten. Nu am sa dau bani niciodata unui prieten sa vorbeasca frumos despre mine ( si nici altcuiva ) !
Cand ai plecat in Turcia, puteai sa deschizi un subiect care eu consider ca ti se potrivea mai bine.
Sa vinzi lansete MTX in Turcia. Daca tot bateai drumul pana acolo, daca tot ai calitatile necesare, era pacat sa nu faci asta.
Ce am facut eu in Romania ( si stii mai bine ca multi ... ), puteai sa faci tu in Turcia. Nu ma deranja, chiar ma ajuta.Nu ne intersectam si era loc.
Asta este relatia pe care mi-o doream cu tine. Nu sa te fac"cunoscut" pe youtube. Sub alta forma, ti-am mai spus asta si in privat.
Poate esti multumit de situatia actuala, dar dupa toate castingurile in care ai participat cu MTX-uri, ai primit zeci de felicitari si premii micute.
Acum ai primit premii "mari", cea mai buna aruncare a ta de cand arunci in concursuri de casting, nu a fost aratata, ... nimic, numai "premii mari".
Regret ca pe drumul in care nu am vrut sa te bag, ai intrat singur.Normal ca-mi pare rau. Inteligenta si talentul tau pot fi folosite curat si te asigur ca sunt suficiente astea trei lucruri, ca sa vina si banii.
Eu pentru tine voi fi acelasi si cu bune si cu rele.