Nu a spus nimeni ca hakuyo este un brand slab, nu a spus nimeni ca shimano este cel mai tare brand (mai are pana ajunge în piață lansetele sa fie un nume).Lansetele Mtx sunt foarte bune în gama lor de pret și când dai câteva milioane pe o lanseta nu poți sa te aștepți sa strălucească estetic , sa nu prezinte probleme, sa nu fie mai grele, etc. Fiecare are dreptul sa își cumpere ce vrea

Întâmplarea face ca Velocity sa fie într-adevăr un model de succes care raportat la preț este un best buy dar asta nu înseamnă că un 14 sau un Class sunt lansete de doi lei pentru ca și ele în gama lor de pret sunt tot un best buy

Personal am folosit toate aceste trei modele și cam știu care e treaba cu ele

Apropo Dane ca nu vrei sa accepți acei 200 metri cu 3 lbs...dacă vrei părerea mea Velocity de 3 lbs este o lanseta fantastica în ceea ce poate și prețul cerut...mie îmi place mai mult decât 3.5 lbs

Ca sa îți fie și mai ușor sa accepți aceste rezultate o fac o trimitere către Bulgaria 2013...
Am câștigat categoria de 3 lbs cu o aruncare de 187 metri cu un shimano tribal XTR-A (pescuit de ceva timp) în condițiile în care vântul era foarte slab (nu știu ce era în stratul superior

O sa îmi pare rău totdeauna ca nu am putut sa fiu în tara când ai făcut ediția în care a dat Văduva Lucian 213 metri....ai fi fost surprins ce rezultate se puteau face pe un asemene vânt

În alta ordine de idei o sa fiu acasă în primăvara aceasta poate te gândești sa pui de un concurs