Concurs casting Turcia, Shimano Velocity, Mtx, etc.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Mihalcea Cristian
Puncte: 0

Re: Concurs casting Turcia, Shimano Velocity, Mtx, etc.

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Este fantastic cum interpretează lumea mesaje care de multe ori sunt scrise negru pe alb :)))
Nu a spus nimeni ca hakuyo este un brand slab, nu a spus nimeni ca shimano este cel mai tare brand (mai are pana ajunge în piață lansetele sa fie un nume).Lansetele Mtx sunt foarte bune în gama lor de pret și când dai câteva milioane pe o lanseta nu poți sa te aștepți sa strălucească estetic , sa nu prezinte probleme, sa nu fie mai grele, etc. Fiecare are dreptul sa își cumpere ce vrea ;)
Întâmplarea face ca Velocity sa fie într-adevăr un model de succes care raportat la preț este un best buy dar asta nu înseamnă că un 14 sau un Class sunt lansete de doi lei pentru ca și ele în gama lor de pret sunt tot un best buy ;)
Personal am folosit toate aceste trei modele și cam știu care e treaba cu ele ;) singurul lucru care trebuie însă înțeles este ca nu poți sa le compari !!!Nici ca design, nici ca performante și nici ca durabilitate în timp.Sunt branduri diferite asa dar automat și ceea ce oferă este diferit ;)
Apropo Dane ca nu vrei sa accepți acei 200 metri cu 3 lbs...dacă vrei părerea mea Velocity de 3 lbs este o lanseta fantastica în ceea ce poate și prețul cerut...mie îmi place mai mult decât 3.5 lbs ;) am și pescuit cu ea este un vis ;)
Ca sa îți fie și mai ușor sa accepți aceste rezultate o fac o trimitere către Bulgaria 2013...
Am câștigat categoria de 3 lbs cu o aruncare de 187 metri cu un shimano tribal XTR-A (pescuit de ceva timp) în condițiile în care vântul era foarte slab (nu știu ce era în stratul superior ;) , lanseta nu era noua, firul nu era la fel de moale iar tehnica mea nu era cea de astăzi ;)....și sa închei cu o glumita...poate au măsurat și bulgarii terenul greșit:)))
O sa îmi pare rău totdeauna ca nu am putut sa fiu în tara când ai făcut ediția în care a dat Văduva Lucian 213 metri....ai fi fost surprins ce rezultate se puteau face pe un asemene vânt ;)....și poți sa fi sigur ca în acele condiții un 3 lbs scria pe foaia de arbitraj 200 metri ;)
În alta ordine de idei o sa fiu acasă în primăvara aceasta poate te gândești sa pui de un concurs ;) unul frumos și sa ii invitam și pe câțiva dintre vecini ca sa vezi la ce nivel a ajuns castingul ;)
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

Tritoiu Dragos

Mesaj de Tritoiu Dragos »

Dupa ce am citit niste mesaje pe aci am avut mi-a venit o idee zic eu buna..de acu cand merg la carciuma sa beau vin o sa iau lanseta sa ma uit la ea...e mult mai bine decat sa beau pe balta ...desi daca ma gandesc se poate face economie daca bei la peste..cumperi 2 lansete si vezi 4. Mai naspa daca esti pe stil englezesc cu 3 lansete, ca da cu virgula.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Brasoveanu scrie: În alta ordine de idei o sa fiu acasă în primăvara aceasta poate te gândești sa pui de un concurs ;) unul frumos și sa ii invitam și pe câțiva dintre vecini ca sa vezi la ce nivel a ajuns castingul ;)
Asta vreau si eu.
Nu am pretentii sa se numeasca Hakuyo. Imi doream sa participe toata "lumea buna" la un asa eveniment.
Sincer, nu pot singur nici ca organizare si nici financiar ( nu de bani neaparat, mai mult capul nu ma lasa ca eu sa investesc si altii sa profite ).
Asta am vrut sa fac si cu intepaturile legate de faptul ca inTurcia a investit atat, iar la noi nu da nimic.
Nu a mers cu intepatul , poate merge cu vorba frumoasa. :D
Sponsorii ( branduri ) nu prea vor "combinatii". La fel este si la mine cu Hakuyo. ( ma refer la denumirea concursului ). Eu vad lucrurile altfel. Poate gasesti si tu o solutie de finantare. Daca avem doi, se mai gasesc si altii. :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Brasoveanu scrie: O sa îmi pare rău totdeauna ca nu am putut sa fiu în tara când ai făcut ediția în care a dat Văduva Lucian 213 metri....ai fi fost surprins ce rezultate se puteau face pe un asemene vânt ;)....și poți sa fi sigur ca în acele condiții un 3 lbs scria pe foaia de arbitraj 200 metri ;)
Nu aflam niciodata cat se poate da cu 3 lbs, pentru ca nu alegea nimeni sa dea cu o lanseta ca aia, nici macar tu. :wink:
Ai ocazia la concursurile viitoare sa incerci. :wink:
P.S.Ce crezi ca spune Dinescu acum, cand el a dat 200m si un pic cu spodul mtx14, tot pe vantul ala ?
P.P.S. Stai linistit ca o sa se dea cu MTX-ul 500m daca asa merge "joaca". Tin si eu un casting la Babele. :D

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Este foarte distractiv cum vezi lucrurile :)
Au fost 4 categorii nu 3 dar citind și celelalte răspunsuri se pare ca nu ești obișnuit cu numele de King size care este o categorie diferita de 3.5 lbs.Poamana cum vrei sa ii spui tu crede-mă ca a adus un zâmbet pe fata tuturor ;) știi ca în România este aproape imposibil sa fie asa ceva ca la noi trebuie orice faci sa ieși în câștig dar dacă se poate, mâine !Orice ar zice ori și cine eu am fost acolo și încă o data jos pălăria și nu la premii ma refer strict ci la eveniment per total!La fel jos pălăria și pentru ce a fost în bulgaria unde și ultimul bănuț din încasări a fost dat ca premiu ;)
Ceea ce spui tu referitor la ce puteam sa fac eu acolo împreună cu hakuyo este drăguț însă nu ma intereseaza.La fel cum foarte bine ai specificat și nu o data eu nu trăiesc și nu o sa trăiesc din asta niciodată;)Când am vrut sa fac asta toate ușile erau închise asa dar este istorie. Referitor la fimlutele de pe Youtube hai sa îți fac o surpriza;) le-am făcut gratis ;) știu foarte bine ca alte persoane încasează de pe urma lor însă nu ma.intereseaza !tot ce am vrut a fost sa pot sa ofer pescarilor șansă de evolua în pescuitul de distanta fără a fi eu lângă ei ;) este un gest umanitar care ma făcut mai fericit decât toți banii din lume și dacă tu vrei poți sa îl vezi și ca pe o "pomana" ;)
S-a vorbit de castingul Hakuyo afara pentru ca a fost pentru prima data când au existat rezultate pe hârtie, măsurate pe un câmp și noroc sau nu aruncători de calibru !Acum stai liniștit ca nu se mai vorbește ca de, au copiat alții și au făcut mai bine :))
Vrei sa recunoști sau nu este în văzul oricărui om ca hakuyo casting cup este un concurs de casting gândit sa promoveze lansetele Hakuyo (nimic de condamnat) pe când Carp Casting Bulgaria și Carp fest Istambul sunt concursuri de casting mult mai ample în care se promovează cei mai buni aruncători și echipamentele folosite de ei ;)
A fost hakuyo când a ieșit mtx 14 a fost când a ieșit mtx 14 spod și a fost când a ieșit Class iar apoi dacă nu a mai ieșit nimic.......în Turcia sa ținut trei ani la rand și sper din tot sufletul sa se mai tina deși Velocity a apărut acum aproape 4 ani ;)
Și tu îmi vei rămâne prieten întotdeauna cu bune și rele și îți respect munca și sper sa o ții tot asa însă deși nu este o calitate a romanilor din ziua de astăzi respecta realitatea și când trebuie apreciat ceva apreciază ca nu a murit nimeni din cauza asta ;)
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

florinalin scrie:
Chryys scrie:Singura gresala este ca toate se compara cu hakuyo, zeul preamarit. Nimeni nu ii contesta raportul pret calitate, are locul lui, dar ajungi sa te scarbesti de prea mult hakuyo in toate topicurile. Sarbatori Fericite!

corect...subscriu. Se vorbeste prea mult de hakuyo. Nimeni nu contesta calitatea produselor, dar pana la urma hakuyo are locul lui in piata si niciodata nu se va putea compara cu branduri de renume.
Legat de lansetele hakuyo, pana la urma din tot ce am citit pe aici am tras concluzia ca Dan este foarte deranjat ca a aparut aceasta lanseta Shimano Velocity (promovata la castingul din Turcia si care a avut rezultate remarcabile) si care a cam furat si continua sa fure multi clienti din gama de pret si valoare a lui Mtx14. Am fost posesor de Mtx14 2 sezoane de pescuit. Am fost foarte multumit de lansete, nu am nimic de reprosat. Consider ca am facut un upgrade cand am trecut la shimano Velocity.....si ca mine sunt multi alti pescari. Ma felicit pentru alegerea facuta si nu regret pasul facut. Ma impac foarte bine cu lansetele si consider ca sunt mult peste mtx14.
Folosesc in continuare produse hakuyo (swingere, avertizori, etc) si am sa continui sa folosesc si sa cumpar atat timp cat raportul calitate/pret este ok. Concluzia este ca hakuyo trebuie lasat acolo unde ii este locul si sa nu incercam sa-l ridicam in slavi ca nu e chiar asa. Sarbatori fericite!
cand o sa dai cu velocity cu momitor cum dadeai cu mtx 14 sa ma anunti si pe mine asta in caz ca nu il rupi sau nu ajungi acolo sus unde trebuie in alta ordine de ideii dc nu iti iei un tricou sau o bluza din unirea unde platesti chiria la magazin si iti cumperi din idm sau din piata? este vb de aceiasi bluza asa si aici ce daca se numeste x sau y si diferentele de pret sunt enorme pana la urma daca un lucru fie el si cu renume mai mic o face bine chiar mai bine decat unele marci consacrate de ce sa platesc brandul? eu consider ca tine de fudulia de pe balta sa vada pescarul x ce scule ai tu cum sunt si cu senzorii pai ce nevoie am eu ca bate statia la 1 km daca eu sunt la concurs si nu sunt langa ele . Crapul nu este un pescuit de finete iar cei ce dau banii multi pe zenzori fox delkim jrc etc consider ca ori au prea multi bani ori este fudulie
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

Simu Alexandru

gabi1 scrie:
norisss scrie:Velocity arata a bijuterii pe langa MTX, iar iar Class-ul arata ca o baba chioara pe langa XS.
Când ai cumparat senzorii model 2014(pom de iarnă) si un Class, erai matol sau aveai ''orbul găinii'' ?!? :lol: :lol:
cate o data esti simpatic acum chiar ca rad ca prostul chiar daca o sa zici ceva pe dos ai farmecul tau aici pe forum ai 3 de da in seara asta:))
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

SEPY daca tu nu ai bani sa cumperi aceste produse nu inteleg de ce le numesti fitze.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

Simu Alexandru

pescarusull scrie:SEPY daca tu nu ai bani sa cumperi aceste produse nu inteleg de ce le numesti fitze.
culmea este ca imi permit dar de ce sa le cumpar asa doar pt firma si brand cand defapt ele fac acelea-si lucruri poate chiar mai bine? trebuie sa fi idiot sa dai banii pe ceva care nu merita
Imagine
CarpBait Fishing Club

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Din clasici: :wink:

Poporul român are multe calităţi, dar cu mult mai multe defecte. Cel mai detestat defect al său cred că este prostia fudulă. Şi asta în ciuda faptului că tot el este creatorul superbei zicale: "Prostu' până nu-i fudul, parcă nu e prost destul!".
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”