Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumim pentru aprecieri! Formatul propus si aprobat presupune si un material despre turism/locuri nedescoperite/zone incarcate de istorie, care are 5-6 minute. Nu putem si nici nu vrem sa renuntam la el, deoarece cred ca atat timp cat pescuitul se desfasoara in natura nu e normal sa treci nepasator pe langa tot ce te inconjoara. Asa cum descoperim un lac sau un rau cu pesti, de ce sa nu aflam mai multe despre o pensiune frumoasa aflata in inima naturii, o manastire cu un trecut bogat, o rezervatie naturala, etc?Vladut Mateianu scrie:@thl
Emisiunea este buna, are acoperire nationala, nu vad de ce sa nu aiba audienta ! Mai ales daca alocati mai mult timp pescuitului....Succes !
...eu ce sa mai zic ca trebuie sa umplu 24/24thl scrie:Ar fi frumos, dar trebuie oameni, materiale, banii, stiti si voi...
Pai Manastirea Comana se afla chiar langa Parcul National Comana, Delta Neajlovului, Balta Comana si multe-multe alte locuri de pescuit. Mi s-a parut logic sa nu trec ca gasca prin apa pe langa o ctitorie a lui Vlad Tepes, care se pare ca este si locul unde e inmormantat domnitorul... plus ca are o istorie chiar frumoasa. Duminica viitoare puteti descoperi Delta Neajlovului, cea de-a 2-a delta a Romaniei. E chiar superba!victorash scrie:strict profesional..poate gasiti o formula sa integrati mai bine cele 5-6 minute de prezentare turism/locuri nedescoperite in contextul emisiunii. Prima editie am ratat-o, dar in a doua mi s-a parut ca nu se leaga prea bine crapul lui cipica de stiuca din delta si de manastire.
Sa-l stapanesti sanatos, sa ai grija de el si sa te ocupi de educatia lui. Nu-l lasa pe forum ca se stricacipica scrie:Mai nou e al meu